- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim 3.gun cikmaz kii daha cok erken yaaakızlar günaydın.. ben bişey yaptımbugün transferden sonraki 6. günüm 3. gün embriyosu. sabah idrar testi yaptım ama negatif
sizce sonuç değişebilir mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 3.gun cikmaz kii daha cok erken yaaakızlar günaydın.. ben bişey yaptımbugün transferden sonraki 6. günüm 3. gün embriyosu. sabah idrar testi yaptım ama negatif
sizce sonuç değişebilir mi??
sema salı günü transfer oldum m günü sayarsam yarın 5. Gün...heyecan....Canim ben 5.gun normal ucuz testler varya onda gordumo gun kan verdim 34 du. Iki gun snra 88 iki gun snra 183 iki gun sonra 366
yok canım 3. gün emriyosu transfer edildi,bugün 6. günüm bu sabah yaptımCanim 3.gun cikmaz kii daha cok erken yaaa
Tabiki canim poztifi almakla iş bitmiyor bunu unutmayalim. Onemli olan saglikla sihhatle ilerlemesi yoksa cok yipratici.canım benim hayırlısı böyleymiş diye düşün. vardır bir sebebi rabbim biliyor üzülme. inşallah en hayırlı zamanda hamile kaldığında iyiki şimdi olmuş diyeceksin ve anlayacaksın. sabır sadece sabır...
Kuzum sağolasın ama.cok korkuyorum boş gebelik olmasindan doktor iyi dedi ama.bebegi göremedik dedi.bu hafta görmeyi beklemiyorduk zaten dedi ama.biraz tuhaftı sanki. Karından muayne etti. Ben de kafama.taktim.nos gebelik olabilir mi 5 hafta 5 günlük herkes susam kadar da olsa bebeği görüyor sanki offffffAaay gözün aydın kuzumm ♥![]()
Kandami negatif cikti.kacinci gundu embriyoBenim sonucum negatif kızlar.9. Gün karnım ağrıdı.10. Gün gece kahve bir akıntı,11.gün yani bugün test yaptır dedi doktorum, yaptırdım maalesef yok![]()
Kanda negatif çıktı canım yarın doktorla görüşeceğiz bakalım ne saçmalayacaklar3ekimde yumurta toplandı,7ekimde transfer yağıldı canım
Sen ilk kez ne zaman gitmiştin.kuzum.6+4 haftalıkken mi. Daha önce.gitmedin.miİkiz değil miymiş yahuBen gittiğimde 6+4 haftalıktı ve kalp atışlarını duymuştuk. İlk başta öyle oluyor zaten, küçücük bir şey
![]()
Canim stres yapma bebegin olusmasi icin daha erken.keseyi gorduyse icin rahat etsin.6-7 hf da kalp atisi olusur.Arkadaşlar ben acayip stres yaptım. Dün 5 hafta 5 günlük hamileyim doktora gittim biraz bakarken en başta zorlandı baktı sonra gayet iyi bir sıkıntı yok dedi diye hatırlıyorum ,karnimdan muayene etti ben idrara sıkışık.degildim ama idrara sıkışık gel demediler ben de pek su içmedim. Ama sadece kese göründü bebiş görünmedi acaba boş gebelik mi stresten öleceğim acaba doktor bana demedi mi
Canım ya stres yapma.Daha erken olduğu için görünmemiştir kendini boş yere üzme bence.Gerçi ben de bugün üzgünüm 1 hafta önce pozitif sonuç aldık ama bugün biraz kanama geldi çok korktum doktoruma uzak olduğum için mesajla ulaşabiliyorum normal dedi ama tereddütteyim.Aynı şeyi yaşayan oldu mu?Arkadaşlar ben acayip stres yaptım. Dün 5 hafta 5 günlük hamileyim doktora gittim biraz bakarken en başta zorlandı baktı sonra gayet iyi bir sıkıntı yok dedi diye hatırlıyorum ,karnimdan muayene etti ben idrara sıkışık.degildim ama idrara sıkışık gel demediler ben de pek su içmedim. Ama sadece kese göründü bebiş görünmedi acaba boş gebelik mi stresten öleceğim acaba doktor bana demedi mi
Idrar bi denesene canimsema salı günü transfer oldum m günü sayarsam yarın 5. Gün...heyecan....aklım benm kanda ama..
Canim benim ben de yumurta toplandiktan hemen sonra taransfer oldum cok şükür tuttuKızlar merhaba. İki gün önce transfer oldum, bende aranıza katıldım. Bana taze transfer yapıldı. Taze transferin tutma olasılığının düşük olduğunu tesadüfen okudum çok moralim bozuldu. Taze transferle hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa yazsınlar bana nolur, moral olsun.
Ayyy Canım benim çok sevindim, biraz moralim bozuk biranda yazdın çok mutlu ettin beni. Allah razı olsun. Allah bebeğine uzun ömürler versin. İnşallah benim taze bebişlerimde tutar.Canim benim ben de yumurta toplandiktan hemen sonra taransfer oldum cok şükür tuttu![]()