• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bugün 3. Gün ama hicbir belirti yok bende sizde durum nedir
Benim kasıklarım da batma lar var ama onlar opu işleminden kalan ağrılarda olabilir dün misafirim geldi bir anda baş dönmesi oldu kalktım tuzlu birşeyler yedim tansiyonum düşmüş olabilir..bunlara umut edemem kesinlikle hemende belirti olmaz ki diye düşünüyorum...bazı yazılarda tutunma 1günde diyor .bazı yazılarda 2 3 4 diyor...o yüzden belirti kısmına biz hiç takışmayalım bence dimi..

Eşim diyorki çok nete girme ..araştırma ..kafanı karıştırma..Ya nerde oyalancan ben onu diyen yok..şimdi müge yi mi açayım..dizi mi izleyeym..stressiz sadece yemek yapabilirim oda tutsun 1 saat..Ben hep diyorum bu tüp bebekte en zor iki şey var.1 transfer öncesi sıkışma 2transfer sonrası bekleme...
Yemek yapcagımda hep bi yere uzanmam ya da egilmem gerekıyo ,oyuzden yapmıyorum şimdilik

Benim kasıklarım da batma lar var ama onlar opu işleminden kalan ağrılarda olabilir dün misafirim geldi bir anda baş dönmesi oldu kalktım tuzlu birşeyler yedim tansiyonum düşmüş olabilir..bunlara umut edemem kesinlikle hemende belirti olmaz ki diye düşünüyorum...bazı yazılarda tutunma 1günde diyor .bazı yazılarda 2 3 4 diyor...o yüzden belirti kısmına biz hiç takışmayalım bence dimi..
Belirti dinleme hiç ,çogu ilaçlardan dıyorlar

Kesinlikle katilıyorum ama ben yemekte yapamıyorum annem yanımda sureklı yatış modundayım
canım annene slm söyle bence çok yatma doktorum kan dolaşımı için hafif hafif yürüyüş tavsiye etti..biz elimiZden geleni yaptık bundan sonrası taktiri ilahi.. dimi ama ben transferden sonra geldim yavaş yavaş abdest aldım kıldım tabaklara yemek koydum
..bir önceki denememde 4 gün yattım tutmadı..Bu sefer rahat olcam dedim o zaman yaşım 31 di şimdi 37 düşün..veren allah bizide görür inşallah...amin

canım annene slm söyle bence çok yatma doktorum kan dolaşımı için hafif hafif yürüyüş tavsiye etti..biz elimiZden geleni yaptık bundan sonrası taktiri ilahi.. dimi ama ben transferden sonra geldim yavaş yavaş abdest aldım kıldım tabaklara yemek koydum
..bir önceki denememde 4 gün yattım tutmadı..Bu sefer rahat olcam dedim o zaman yaşım 31 di şimdi 37 düşün..veren allah bizide görür inşallah...amin
Benimde 2. Denemem ilkinde 5 gün yatdım tutmadi bu defa yatmayacam dedim ama valla anlatamıyorum aileme ara ara kalkıp evin icinde dolasıp geri yatıyorum

Ya bırakmıyorlar anlatamıyorum ben aileme
Onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor belli..Ben gün boyunca tekinm..işin enteresan tarafı çaktırmadan gittim hallettim herşeyi çevremden sadece 4 kişi biliyor..Eşim kızım yengem ve bir arkadaşım..gelen oluyor eve soruyorlar uyduruyorum bişiyler...😊

Onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor belli..Ben gün boyunca tekinm..işin enteresan tarafı çaktırmadan gittim hallettim herşeyi çevremden sadece 4 kişi biliyor..Eşim kızım yengem ve bir arkadaşım..gelen oluyor eve soruyorlar uyduruyorum bişiyler...😊
Valla benim aile kalabalık duymayan kalmadi transferimi

Valla benim aile kalabalık duymayan kalmadi transferimi
Ben şu toplumsal soruları hiç sevmiyorum..noldu tuttu mu asas vah kaç para verdiniz...sanki bana faydası varda karşımdaki kendini düşünerek soruyor ..annem kocaelinde üzülür diye onada diyemem olumlu sonuç alırsam sürpriz olur..öyle karar verdim uzaklığın avantajını kullanıyorum..😊

Ben şu toplumsal soruları hiç sevmiyorum..noldu tuttu mu asas vah kaç para verdiniz...sanki bana faydası varda karşımdaki kendini düşünerek soruyor ..annem kocaelinde üzülür diye onada diyemem olumlu sonuç alırsam sürpriz olur..öyle karar verdim uzaklığın avantajını kullanıyorum..😊
En doğrusunu yapmışsınız sonra benim gibi yoksa insanlari teselli etmek zorunda kalırdınız☺ben ilk transferim tutmadığında ailem arkadaşlarım üzülünce onları teselli etmek zorunda kalmıştım

yaaa kıyamam size nasıl yüzümü güldürdünüz en azından morelim düzeldi 😊 tamam ben hemen toparlıyım kendimi daha henüz herşey bitmiş değil sanırım :)
Canm benm 5.gun embriyosuydu 8nci gunu aksami cok asiri silik cikti. Bidaha test yapma strese girme hic bosuna.

Insallah guzel sonucu alirsin benm kimyasal oldu
canım benim hayırlısı böyleymiş diye düşün. vardır bir sebebi rabbim biliyor üzülme. inşallah en hayırlı zamanda hamile kaldığında iyiki şimdi olmuş diyeceksin ve anlayacaksın. sabır sadece sabır...

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar gunaydın,transfer sonrası en erken kacıncı gun erken gebelık testinde çıkar ? Tecrubesı olanlar yazabılır mı ,ve de gün gün hcg leriniz kaçtı
Canim ben 5.gun normal ucuz testler varya onda gordum :-)o gun kan verdim 34 du. Iki gun snra 88 iki gun snra 183 iki gun sonra 366

Back
X