Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

10.gun ıdrar testi yaptim ikinnci cizgi silik cikti.. hemşireye kan tahlili istedim çıkmaz dedi yapmadim.. 8.gun9. gun değerleri cikanlar nasl cikio bilmiyorum..
Canım hamilelik hormonu ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yani idrarda çıkan şey kanda nasıl çıkmaz ben 6.gün yaptım testimi 158çıktı

Beta-HCG ignesi olmus muydunuz? Onun bunyeden cikmasi 12 gunu buluyor diyorlar, o yuzden yaniltici olabiliyormus.
hayir hicbir igne olmadim sadece transferden sonra Progestan ignesi oluyorum uc gün arayla bir tane.. 5tane var içinde zaten 4.yu pazartesi vuruldum 5.sonuc gunumde vurulacak pozitif cikarsa artik..

hayir hicbir igne olmadim sadece transferden sonra Progestan ignesi oluyorum uc gün arayla bir tane.. 5tane var içinde zaten 4.yu pazartesi vuruldum 5.sonuc gunumde vurulacak pozitif cikarsa artik..

O zaman mutlaka birseyler var. bir arkadasin da dedigi gibi idrarda cikiyirsa kesin kanda da gorunur. Belki de hemsire kesin olsun ve bu arada stres yapmayin diye beklttiriyordur.
Insallah olumludur...

Canım hamilelik hormonu ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yani idrarda çıkan şey kanda nasıl çıkmaz ben 6.gün yaptım testimi 158çıktı
valla ne bilim canim benim yapma cikmaz dediler bana bende bisi anlamadim yani.. kafami da fazla yormak istemiyorum zaten.. Perşembe günü belli olacak artik kanda ... bir tane daha idrar testim var onu da yarin yapim diyorum bakalim ne cikacak... bugun 11.gunum zaten tutmussa tutmustur bence de..

Evet erken yaptırmak da sorun sonra sürekli merak arttı mı azaldı mı

O zaman mutlaka birseyler var. bir arkadasin da dedigi gibi idrarda cikiyirsa kesin kanda da gorunur. Belki de hemsire kesin olsun ve bu arada stres yapmayin diye beklttiriyordur.
Insallah olumludur...
yani belki de garanti olsun diye bekletiyordur... zaten oyle bisiyki bu insan pozitif olsa bile sevinemiyor kesesi gorunsun diolar kese gorunuo Haydi kalp atışını duyalim diolae onu da bekliosun yani .. dis gebelik kimyasal gebelik hersey cikio .. kalbini duymadan zaten hamileym diyemicem ben... hayırlısi olsun hakkimizda ne diyim..

Insallah insallah. Bu arada rahatlatmaya calis kendini. Stres prolaktin hormonunun yukselmesine sebep olabiliyormus; bu da tutunmayi zorlastirirmis. Elimizde degil ama rahatlamaya calisalim. Dualarim sizinle...

Benim transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulduğum için 14. Günden önce yapma diyolar yoksa bence de çıkar 11. Gün. Ama benim idrarda silik çizgiler çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bu yüzden korkup kan tahlili yaptıramıyorum senin bence de var gönlün rahat git test yaptır derim ben

Perşembe yi bekliyorum bir gün kaldi zaten... kafami karistirmak istemiyorum daha fazla..

Bana da transferden bes gun once vurdular. Her doktorun yontemi degisik valla...

kizlar benim transferden 1 gun sonra kan testim yapildi catlatma ignesinin etkisinin gecip gecmedigini gormek icin 0 cikti.. bugun 10. gun 2.31 cikti degerim.. laboratuvardaki bayan 2 gun sonra 12. gun yani tektar edin dedi.. arafta kaldim..

Öyle dusunme benım kanda 284 cıktı ama ucuz ıdrar kasetınde sılıkten sılık cıktı bu degısebılıyor

Öyle dusunme benım kanda 284 cıktı ama ucuz ıdrar kasetınde sılıkten sılık cıktı bu degısebılıyor
Benim dünkü testim buydu bu günde aynı yani bakılınca bariz görünüyor ama o yarım doz çatlatma iğnesi beni benden aldı bu gün çatlatma iğnesi vurulalı 8 gün oldu

Eklentiler

• D2C7F585-9A64-48D7-A727-3CEB9A0684C0.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 106
kizlar benim transferden 1 gun sonra kan testim yapildi catlatma ignesinin etkisinin gecip gecmedigini gormek icin 0 cikti.. bugun 10. gun 2.31 cikti degerim.. laboratuvardaki bayan 2 gun sonra 12. gun yani tektar edin dedi.. arafta kaldim..
canim iyii çıkmış ya insallah iki gun sonra daha da artacak degerin :) hayirli haberler insallah

5 in altinda negatif normalde o yuzden sevinemiyorum insallah 2 gun sonra artar doktorumu aradim 2 gun sonra tekrar etmemi soyledi.. 2 gun daha nasil gecicek of off
5in altinda ama katlanir iki günde insallah uzme kendini ... cok yorucu bir surec gerçekten de ama mecburen bekliyoruz iste bu arada da strese girmememiz lazim .. az daha sabırla beklicez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…