- 14 Ağustos 2013
- 872
- 750
Aniden durdu dün gece. Ama hafif midem ağrıyor . Anlamadım ne olduğunu . Lekelenme de oldu az önce . Doktor panikleme demisti sakinim. İnşallah sağlıkla devam ederMiden bulanıyormu yada istiğfar
çok ilginç dönem bu hamilelik ya :/Ben de aynıyım . Bi Canım hiç istemiyor bi midem kazınıyor .
Canim bugun sabah kalktigimda benimde lekelenmem oldu baya endiselendim ve tum gun adet sancisi cektim tuvalet disinda hic kalkmadan tum gun yattim cok sukur lekelenmede gecti agrida. Yorma kendini bol bol dinlen hatta tekrar rapor alabilme ihtimalin varsa rapor al ise gitme ben bir ay aldim rapor doktorum yatcaksin surekli dedi.Aniden durdu dün gece. Ama hafif midem ağrıyor . Anlamadım ne olduğunu . Lekelenme de oldu az önce . Doktor panikleme demisti sakinim. İnşallah sağlıkla devam eder
çok ilginç dönem bu hamilelik ya :/
Sevindim benim de mide bulantılarım fena ama annemden aldığım tiyo ya uymaya çalışıyorum. Kusmamaya çalış bir kere kustuğunda artık bitmiştir . Farklı alternatif yaratmanı öneririm yumurtadan sıkılınca çılbır gibi farklı tadlarda dene. Peynir yiyemezden birkaç gün hellim kızart öyle ye ben ancak bu şekilde çözüyorum dengeli beslenmeyi. Tuzlu sarı leblebi on dakikada bir tane at ağzına çok işe yarıyor ama birer tane.. umarım işyerinde de herşey yolunda giderİyiyim şükür yarın işe başlıyorum bi çok acıkıyorum bi yemek yemekten hoşlanmıyorum tuhaf durumlar yaşıyorum
Progestan kullanıyor musun? Bir de kan testinde progesteronuna baktırmanı tavsiye ederim düşüklerin en önemli etkeni bu gıcık hormon. eğer ki düşük bir değerdeyse takviye yapacaklardır.. benim iki kanamam olduğu dönemde de değerlerim düşmüştü ilacı bir doz artırdıkAniden durdu dün gece. Ama hafif midem ağrıyor . Anlamadım ne olduğunu . Lekelenme de oldu az önce . Doktor panikleme demisti sakinim. İnşallah sağlıkla devam eder
Yok yok sıkıntı etme bısey olmaz allahın iznıyyle bende ara bulanma oluyor ama tukuruk cok fazlalastı butun hamılelıklerımde boyle oldu yokmuş bır caresıAniden durdu dün gece. Ama hafif midem ağrıyor . Anlamadım ne olduğunu . Lekelenme de oldu az önce . Doktor panikleme demisti sakinim. İnşallah sağlıkla devam eder
yanlış anlamayın ama hamile kalanlar baska bir baslik altinda muhabbet etse keske.. yani burada bekleyenler olarak biraz olumsuz oluyor bu durum bence...
Haklı olabilirsin. Olumsuz etkilenen de olabilir ancak başarılı sonuçları görüp olumlu etkilenenler de olabilir. Ama şunu atlamayın burada olumlu sonuç alanların transfer aşaması tutunma aşaması ve sonraki yaşadığı olumsuzluk ya da olumlu durumlar yeni sonuç bekleyenlere yaşadıkları deneyimlerde ışık tutabilir..transfer sonucu bekleme aşaması kadar önemli bana göre ondan sonraki on hafta ve tecrübeler. Yani en azından ben yaşadığım olumsuzluklarda burada okuduklarımdan faydalandım.yanlış anlamayın ama hamile kalanlar baska bir baslik altinda muhabbet etse keske.. yani burada bekleyenler olarak biraz olumsuz oluyor bu durum bence...
neden üzerine alindin ki bu kadar ... kisisellestirmeye gerek yok.sonuc bekleyenler baslik altındayiz soylemek istedigim buydu...hamile kalanlarin da daha rahat olacagindan eminim... kalmayanlar da okuduklariyla uzulmemis olacaklar... nesi yanlis geldi size anlamadim.. sanki kotu bisi demiisz gibi ... neyse kendiniz bilirsiniz tabi... iyi muhabbetler..Öncelikle rabbim bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun bu duamıda hala ederim biz bu başlık altında toplandık hepımız aynı duygulardan sureclerden gectık burda tanıdık bırbırımızı ve bu sureçte olan herkse bişeyle katmak adına yeri geldı hepımız sevındık yerı geldı hepımız uzulduk bunun yanında eger eskı mesajlarımı okuma sansı olursa neden hala burda oldugumu anlarsın bence
Son konusmalara istinaden böyle birşey yazdıgın için ben de cevap vermek istedim burda kimse birbirini tanımadan onun kanaması dursun bunun transferı olumlu olsun dıye dua edıyorsa burda kımseyi üzmek adına art nıyet olmaz bızde transfer surecını beklerken cok arkadasımız ikizlere hamıleydı ve bunlar bizi mutlu ve umutlu kıldıneden üzerine alindin ki bu kadar ... kisisellestirmeye gerek yok.sonuc bekleyenler baslik altındayiz soylemek istedigim buydu...hamile kalanlarin da daha rahat olacagindan eminim... kalmayanlar da okuduklariyla uzulmemis olacaklar... nesi yanlis geldi size anlamadim.. sanki kotu bisi demiisz gibi ... neyse kendiniz bilirsiniz tabi... iyi muhabbetler..
anlayisin icin tesekkurler... ssnde haklısın tabi... ben sadece bir fikir sundum tabi herkes uymak zorunda değil... benim icin sknti yok ama yine de fikrimi beyan etmek istedim.. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..Haklı olabilirsin. Olumsuz etkilenen de olabilir ancak başarılı sonuçları görüp olumlu etkilenenler de olabilir. Ama şunu atlamayın burada olumlu sonuç alanların transfer aşaması tutunma aşaması ve sonraki yaşadığı olumsuzluk ya da olumlu durumlar yeni sonuç bekleyenlere yaşadıkları deneyimlerde ışık tutabilir..transfer sonucu bekleme aşaması kadar önemli bana göre ondan sonraki on hafta ve tecrübeler. Yani en azından ben yaşadığım olumsuzluklarda burada okuduklarımdan faydalandım.
yoo ben buraya günlerdir giriyorum dikkatimi cekti bu durum aklimdaydi yazmak ama sizin sohbetinize denk geldi yani sadece yoksa sohbetinizle ilgili bi problemim yok olamaz da... neyse araya olumsuz kaynamiyim amacim.olumsuzluk yaratmak degildi ... yanlis anlasilmasin... dedigim gibi sadece fikrimi beyan ettim... neyse... gönlünüzce olsun inşallahSon konusmalara istinaden böyle birşey yazdıgın için ben de cevap vermek istedim burda kimse birbirini tanımadan onun kanaması dursun bunun transferı olumlu olsun dıye dua edıyorsa burda kımseyi üzmek adına art nıyet olmaz bızde transfer surecını beklerken cok arkadasımız ikizlere hamıleydı ve bunlar bizi mutlu ve umutlu kıldı
Fena değil bence ama bu testleri yaptırırken doktorunuz söylemediyse bile progesteron testi de yaptırarak onu da kontrolde tutun. Tutunmaya devam edebilmesi için baz alınması gereken hormon değerlerinden en önemlisi bu. Ve beslenmenize çok dikkat edin. Muhakkak haşlanmış yumurta peynir ve yoğurt tüketim. Çiğ kabak çekirdeği de günlük bir iki avuç tüketin. İnşallah sağlam tutunur kuzu.merhabalar ben yeni üye oldum sizlerle bişey paylaşıp bilgi almak istedim
benim transeferim 7 şubatta oldu 16 şubatta kan testi yaptırdım sonuç 41,65 çıktı 18 şubatta tekrar yaptırdım sonuç 63,65 çıktı sizce iyimi
Hcg değerin düşüktür o yüzden buna takılma. Kanda belli olur herşey şu an en kritik dönemlerdesin çok iyi beslen. Coraspin kullanmıyorsan eğer ananas bul ve Ergün bir iki dilim ye. Yumurtayı atlama.. en önemlisi bunları düşüneceğine seni cezbedecek bir macera kitabı falan al oku zamanını düşünmeden geçir. Senin stresin tüm hormon dengelerini bozar bu da yavruna iyi gelmez.Ve hcg yaptırırken progesteron değerine de baktır.bu sabah yine ikinci çizgi silik ciktitest günüm yarin hamilelik olsa net belli olmaZmiydi ki ...
Silik çıkması pozitif anlamına geliyor zaten kuzum. Çook silik mi çıkıyor peki? Bak benim bu gün daha da silik çıktı iğnenin etkisi geçiyor ama hamile olsam koyu çıkardı diyorum bende ama sen transferden sonra iğne vurulmamışsındabu sabah yine ikinci çizgi silik ciktitest günüm yarin hamilelik olsa net belli olmaZmiydi ki ...
Fena değil bence ama bu testleri yaptırırken doktorunuz söylemediyse bile progesteron testi de yaptırarak onu da kontrolde tutun. Tutunmaya devam edebilmesi için baz alınması gereken hormon değerlerinden en önemlisi bu. Ve beslenmenize çok dikkat edin. Muhakkak haşlanmış yumurta peynir ve yoğurt tüketim. Çiğ kabak çekirdeği de günlük bir iki avuç tüketin. İnşallah sağlam tutunur kuzu.