Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar bugün omzuma geçmeyen bir ağrı geldi . Omuz ağrısı dış gebelik belirtisi oluyormuş diye okumuştum . Sizce benim değerlerimde böyle birşey mümkün mü ?
9.gün 132
11.gün 330

Kızlar bugün omzuma geçmeyen bir ağrı geldi . Omuz ağrısı dış gebelik belirtisi oluyormuş diye okumuştum . Sizce benim değerlerimde böyle birşey mümkün mü ?
9.gün 132
11.gün 330
Ay canııım düşünme öyle şeyler, psikolojini de bozma değerin bence gayet iyi.. Öyle seyler düşünüp bebeğini etkileme. İnciltmişsindir üstüne yatmışşındır..soğuk almıştır ağrıyan yerin.. Ama dış gebelikle alakası yoktur bence

Değerimin artıp artmadığına bakmak için galiba iş çıkışı beta hcg vereceğim . Niye böyle paranoyak oldum bilmiyorum . Kese ne zaman görünüyor . Aslında kese görünmesi için biraz geç mi randevu verdiler kafam karıştı .

vallahi aynı beni anlatmışsn :) bende rahim kasılmalari da cogaldi bi kac gundur..

9.gün 132
11.gün 330
Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilir

Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilir
Az evvel eve gelirken Araçta birden altım ıslanır gibi oldu adet oldum sandım . Meğer su gibi akıntıymış . Kan verdim bakalım hayırlısı olsun . Şimdi uzandım baya yorulmuşum . Ayaklarım kasıklarım acayip ağrıyor .

Benim çikolata kistlerim de vardı . Solda 4.5 cm , sağda 2 cm . Arada sol kasığım çok ağrıyor kistten olabilir mi acaba ?

Kızlar
14.02.2019 sabah 08:30 132
16.02.2019 sabah 08:40 334
18.02.2019 akşam 17:00 1190

Değerim normal mi sizce ?

Arkadaslar mrb. Benim bugun 5.gunum transferden sonra cok erken bikiyirum ama test yaptim 20 dk sonra silik ikinci cizgi cikti. Ilaclarin etkisi mi yoksa bisey varmidir.
Aynı şekilde bende 5. Gün yaptım benimde 20 dk sonra öyle çıktı geç öıktıgı için itibar etmedim 6 ve 8. Günlerdede yaptım bugğn de 9. Günüm kanda da ğozitif öıktı inşaallah sende de pozitif çıkar canım benim

Ya inanmiyorum insallah cok sagol moral oldun.
Rabbim kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…