- 5 Ağustos 2016
- 1.165
- 1.546
Ay canııım düşünme öyle şeyler, psikolojini de bozma değerin bence gayet iyi.. Öyle seyler düşünüp bebeğini etkileme. İnciltmişsindir üstüne yatmışşındır..soğuk almıştır ağrıyan yerin.. Ama dış gebelikle alakası yoktur benceKızlar bugün omzuma geçmeyen bir ağrı geldi . Omuz ağrısı dış gebelik belirtisi oluyormuş diye okumuştum . Sizce benim değerlerimde böyle birşey mümkün mü ?
9.gün 132
11.gün 330
Değerimin artıp artmadığına bakmak için galiba iş çıkışı beta hcg vereceğim . Niye böyle paranoyak oldum bilmiyorum . Kese ne zaman görünüyor . Aslında kese görünmesi için biraz geç mi randevu verdiler kafam karıştı .Ay canııım düşünme öyle şeyler, psikolojini de bozma değerin bence gayet iyi.. Öyle seyler düşünüp bebeğini etkileme. İnciltmişsindir üstüne yatmışşındır..soğuk almıştır ağrıyan yerin.. Ama dış gebelikle alakası yoktur bence
2 gün geçti . Cumartesi de 08.30 da yaptırmıştım . İki günden baya geçti .birmucizeistiyorum Baktır için rahat etsin ama 2 gün geçti ise Baktır. Kafan karışmasın Valla bende daha kese görmedim sabırsızlıkla bekliyorum . Gec olsun güç olmasın. Sabret.
vallahi aynı beni anlatmışsn :) bende rahim kasılmalari da cogaldi bi kac gundur..Aynı şekilde arada hastalancam diyorum sonra geçiyor belim arada ağrıyor akıntım çok ama su gibi ve renksiz karın ağrısı oluyo akşamları ve çok şiş hissediyorum çok yoruluyor nefes alamıyorum sanırım ilaçların etkisi olabilir elim ayağım buz gibi ama gece yatınca da yanıyor :) bin tane belirti sayabilirim sanırım ahahahah
Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilirKızlar bugün omzuma geçmeyen bir ağrı geldi . Omuz ağrısı dış gebelik belirtisi oluyormuş diye okumuştum . Sizce benim değerlerimde böyle birşey mümkün mü ?
9.gün 132
11.gün 330
Gözün aydın canım bence gayet iyi allah bize de nasip etsin inşallahKızlar test sonucum 279 bugün 9.Günüm 5.Gün çift embriyo sizce nasıl? 2. Transferim
Az evvel eve gelirken Araçta birden altım ıslanır gibi oldu adet oldum sandım . Meğer su gibi akıntıymış . Kan verdim bakalım hayırlısı olsun . Şimdi uzandım baya yorulmuşum . Ayaklarım kasıklarım acayip ağrıyor .Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilir
Benim çikolata kistlerim de vardı . Solda 4.5 cm , sağda 2 cm . Arada sol kasığım çok ağrıyor kistten olabilir mi acaba ?Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilir
Canım çıkmış sonucum 1190 .Bende de kuluç var iki gündür ama ben çok terlemeye başladım gece. Uyandığımda boynum sırılsıklam oluyor her ne kadar değişsem de spguk alıyorum ve tutuluyor. Bence seninki de böyle bir şey olabilir
Değerlerin gayet iyi görünüyor. Kasığındaki ağrının Kistlerden kaynaklı mı olup olmadığını bilmiyorum. Benim hiç kistim olmadıKızlar
14.02.2019 sabah 08:30 132
16.02.2019 sabah 08:40 334
18.02.2019 akşam 17:00 1190
Değerim normal mi sizce ?
Amin canım sağolasın inşaallah inşaallahGözün aydın canım bence gayet iyi allah bize de nasip etsin inşallah
Sen nasıl hamilesin kendine itiraf edemiyosun anşamadım kız sende figendin dimi figenlerin bahtı açık galiba inşaallah bu aydaCanım tebrik ederim :))
Canım ikiz herhalde seninKızlar
14.02.2019 sabah 08:30 132
16.02.2019 sabah 08:40 334
18.02.2019 akşam 17:00 1190
Değerim normal mi sizce ?
Yok canım tek embriyo transfer ettiler . Benim değerim 2.5 kat artıyor .Canım ikiz herhalde senin
Aynı şekilde bende 5. Gün yaptım benimde 20 dk sonra öyle çıktı geç öıktıgı için itibar etmedim 6 ve 8. Günlerdede yaptım bugğn de 9. Günüm kanda da ğozitif öıktı inşaallah sende de pozitif çıkar canım benimArkadaslar mrb. Benim bugun 5.gunum transferden sonra cok erken bikiyirum ama test yaptim 20 dk sonra silik ikinci cizgi cikti. Ilaclarin etkisi mi yoksa bisey varmidir.
Aynı şekilde bende 5. Gün yaptım benimde 20 dk sonra öyle çıktı geç öıktıgı için itibar etmedim 6 ve 8. Günlerdede yaptım bugğn de 9. Günüm kanda da ğozitif öıktı inşaallah sende de pozitif çıkar canım benim