Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnenin üzerinden kaç gün geçmişti kaçıncı gün embriyosuArkadaslar mrb. Benim bugun 5.gunum transferden sonra cok erken bikiyirum ama test yaptim 20 dk sonra silik ikinci cizgi cikti. Ilaclarin etkisi mi yoksa bisey varmidir.
Çatlatma iğnenin üzerinden kaç gün geçmişti kaçıncı gün embriyosu
Aman Allahim umudum tukeniyor benim.niye hep idrar negatif 5. gun bile pozitifi gormussunuz..
Evet canım 3. Gün embriyosu çatlatma iğnesinin üstünden de 9 gün geçmiş galiba bence 2 gün sonra bi daha yap koyulaşma varsa gebişsin demektir ama transfer gününü saymıyormuşuz gün sayarken dr öyle söyledi benim de 10. Günüm bugün ama ben 4. Gün tekrar yarım doz çatlatma iğnesi yaptığım için testler silik çıkıyor hala maalesef öğrenemiyorum erkendenCmrtesi catlatma ignesi yaptim pzrtesi yumurta toplandi persembe transfer oldu 3. Gun mu oluyor bilmiyorum
Evet canım 3. Gün embriyosu çatlatma iğnesinin üstünden de 9 gün geçmiş galiba bence 2 gün sonra bi daha yap koyulaşma varsa gebişsin demektir ama transfer gününü saymıyormuşuz gün sayarken dr öyle söyledi benim de 10. Günüm bugün ama ben 4. Gün tekrar yarım doz çatlatma iğnesi yaptığım için testler silik çıkıyor hala maalesef öğrenemiyorum erkenden
Aslında olumlu düşünmek çok önemli bu süreçte. Kanda daha erken çıkmaz dedi dr özellikle erken test yaptırma dedi ben her gün test yapıyorum koyulaşma var mı diye önce silikleşti çünkü stres çok kötü ya kasığım belim azıcık ayakta durayım kopuyo valla korkuyorum her an hastalancam diye en azından burda herkes erken test yapıyor öğreniyor ben öğrenemiyorumdaHaklisin sevinmemek lazm nolcagi belli olmuyor.senin 10. Gunmus kanda cikmaz mi acaba . Rabbaim hayirlisini versin ya ne diyim bilmiyorum. En ufak biseye umitleniyoruz iste
Aslında olumlu düşünmek çok önemli bu süreçte. Kanda daha erken çıkmaz dedi dr özellikle erken test yaptırma dedi ben her gün test yapıyorum koyulaşma var mı diye önce silikleşti çünkü stres çok kötü ya kasığım belim azıcık ayakta durayım kopuyo valla korkuyorum her an hastalancam diye en azından burda herkes erken test yapıyor öğreniyor ben öğrenemiyorumda
5. gun embriyosu bugun 9. gunumdu idrar testleri hepppp negatiff yarin test gunum kanda baktiricam oglenSenin kacinci gunun. Ya aslinda yanlis doktorlari dinlemek gununde yapmak lazim ama insn dayanamiyor. Lutfen moralini bozma belki benim bile yanlis cikiyor bilemeyiz. En iyisi kan sonucu
Insallah olumlu sonuc alirsin. Normal hamileliklerde bide idararda cikmayabiliyor sonucu gormeden bilemeyiz moralini yuksek tut bizim icin moral onemli.5. gun embriyosu bugun 9. gunumdu idrar testleri hepppp negatiff yarin test gunum kanda baktiricam oglen
Kesinlikle kan vermelisin canım neden bekliyorsun 11 gün olmuş :)Bu gün transferimin 11. Günü yarım doz çatlatma iğnesinin de 8. Günü idrarda silik çıkan çizgiler beni benden aldı. Normalde ovitrelle tam doz uyguladığımda 11. Gün tamamen negatife dönüyordu 8 gün önce choriomon 5000 çatlatma iğnesinin yarısını yaptım acaba hala onun etkisi mi? Yoksa hamilemiyim kafamda deli sorular oooooffff
Test günüm 14. Gün özellikle erken test yaptırma dediler ve korkuyorum çokKesinlikle kan vermelisin canım neden bekliyorsun 11 gün olmuş :)
Yok arkadaşım korkma.genelde herkese 12.güne veriyorlar.varsa bugün çıkar artık.ama ben yanlış yönlendirmeyeyim içinden geçeni yap :) inşallah güzel haber verirsinTest günüm 14. Gün özellikle erken test yaptırma dediler ve korkuyorum çok
bende hemşireye sordum dun sonuc cikar mi diye cikmaz bekle dedi... 13.gun benimde tahlil gunum suan 11.gunum bekliyorum bakalim care yok ..Bu gün transferimin 11. Günü yarım doz çatlatma iğnesinin de 8. Günü idrarda silik çıkan çizgiler beni benden aldı. Normalde ovitrelle tam doz uyguladığımda 11. Gün tamamen negatife dönüyordu 8 gün önce choriomon 5000 çatlatma iğnesinin yarısını yaptım acaba hala onun etkisi mi? Yoksa hamilemiyim kafamda deli sorular oooooffff
Valla başım ağrıyo çok gerginim bu gün sakinleşemiyorum da. Bu derdi çekmeyen anlamıyor halimizden valla. Olumlu düşün olumlu düşün diye diye getirdim kendimi bu güne. Ama bu gün bütün olumsuz düşünceler aklımda. Diyorum ki burda 9. Gün 250 li sonuçlar çıkmış kan testinde insanların benim idrar testim koyulaşmıyor o değerlerde olsaydı kopkoyu çıkardı diyorum silik çizgi tamamen iğneden diyorum ve artık korkuyorum da kan test yaptırmaya o kadar çok negatif sonuç aldım ki beni yordu bu süreçbende hemşireye sordum dun sonuc cikar mi diye cikmaz bekle dedi... 13.gun benimde tahlil gunum suan 11.gunum bekliyorum bakalim care yok ..
sen yine de umutsuz olma canim ya ne diyim bilemiyorum. benimde dun silik.cikti biliosun . belirtilerimde seninle ayni yani. bu surec çok yoruyor insani evet ya zaman azaldikca daha da strese giriyoruz ... insallah tutunmustur bebislerimiz canim ya ...Valla başım ağrıyo çok gerginim bu gün sakinleşemiyorum da. Bu derdi çekmeyen anlamıyor halimizden valla. Olumlu düşün olumlu düşün diye diye getirdim kendimi bu güne. Ama bu gün bütün olumsuz düşünceler aklımda. Diyorum ki burda 9. Gün 250 li sonuçlar çıkmış kan testinde insanların benim idrar testim koyulaşmıyor o değerlerde olsaydı kopkoyu çıkardı diyorum silik çizgi tamamen iğneden diyorum ve artık korkuyorum da kan test yaptırmaya o kadar çok negatif sonuç aldım ki beni yordu bu süreç
maşaAllah canım Allah tamamına erdirsinKızlar test sonucum 279 bugün 9.Günüm 5.Gün çift embriyo sizce nasıl? 2. Transferim
10.gun ıdrar testi yaptim ikinnci cizgi silik cikti.. hemşireye kan tahlili istedim çıkmaz dedi yapmadim.. 8.gun9. gun değerleri cikanlar nasl cikio bilmiyorum..Arkadaşlar koskaca bir dünya site bile bu tahlilin belli olma sürecinin 12gün olduğunu söylüyor 12de tutunup 14de mi belli olacak doktorlar sadece betahcg nin biraz artmış olmasını bekliyorlar bence üçüncü gün embriyosu için bile 10.gün belli olmuş oluyor.ama erken test yaptırmak iyi değil bunuda dip not olarak söylüyorum