Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim dünkü testim buydu bu günde aynı yani bakılınca bariz görünüyor ama o yarım doz çatlatma iğnesi beni benden aldı bu gün çatlatma iğnesi vurulalı 8 gün oldu
Bende igne vurulmadı ama bende 9. Gun yapmıstım bu kadr bıle cıkmamıstı hatta bırde erken gebelık testı aldım onda net cıkınca sevındım acıkcası

Arkadaşım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunması ve gelişimi devam eder ve sağlıklı, sıhhatli bebişini kucağına alırsın. Canım sen nerede 2. Transferini oldun? Doktorunun ismi nedir? Bir sakıncası yoksa paylaşırsan çok sevinirim. :) Ben açıkcası hem tüm bebek merkezi hemde doktoru değiştirmek istiyorum.
Merbaba,
Bem medical park jane hnm a tedavi oldum. Şimdi sayelerinde bir oğlum var. Düşünürseniz bilgilerini veririm.

Benim transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulduğum için 14. Günden önce yapma diyolar yoksa bence de çıkar 11. Gün. Ama benim idrarda silik çizgiler çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bu yüzden korkup kan tahlili yaptıramıyorum senin bence de var gönlün rahat git test yaptır derim ben
Benim durumum sizin gibi. Ben de transferin 5. gunu ovitrelle ignenin yarisini vuruldum. Bugun transferimin 10. gunu dayanamdim kan verdim. Sonuc 124, ignenin etkisi var midir tereddutteyim. Persembe tekrar edicem.

Benim durumum sizin gibi. Ben de transferin 5. gunu ovitrelle ignenin yarisini vuruldum. Bugun transferimin 10. gunu dayanamdim kan verdim. Sonuc 124, ignenin etkisi var midir tereddutteyim. Persembe tekrar edicem.
İğnenin etkisi 100lü rakamlar çıkarmıyor canım gözün aydın maşallah peki idrar testi yapmışmıydın? Böyle mi çıkıyordu daha koyu mu aramızda bi gün var

İğnenin etkisi 100lü rakamlar çıkarmıyor canım gözün aydın maşallah peki idrar testi yapmışmıydın? Böyle mi çıkıyordu daha koyu mu aramızda bi gün var
Idrarda hemen ve net bir sekilde cikiyor. Hafif silik, resim yukleyemedim hata veriyor, en azindan karsilastirma firsatin olurdu.

Idrarda hemen ve net bir sekilde cikiyor. Hafif silik, resim yukleyemedim hata veriyor, en azindan karsilastirma firsatin olurdu.
Benimde bekleyince çıkmıyor hemen çıkıyor ama silik tabiki keşke yükleseydin gerçekten kafam çok karışıktı. Peki kaçıncı gün embriyosu senin ve kaç tane

Benimde bekleyince çıkmıyor hemen çıkıyor ama silik tabiki keşke yükleseydin gerçekten kafam çok karışıktı. Peki kaçıncı gün embriyosu senin ve kaç tane

9 subatta 1 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi, 14 subatta ovitrelle nin yarisini kendim gobekten yaptim. Bugun 10. gunum. Igne etkisidir dediler ama ben dayanamadim kan verdim. Idrarda sonuc hemen cikiyorsa gebelik vardir ama ben de tereddutteyim. Allahim bebislerimizi bize tez zamanda kavusturur insallah.

9 subatta 1 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi, 14 subatta ovitrelle nin yarisini kendim gobekten yaptim. Bugun 10. gunum. Igne etkisidir dediler ama ben dayanamadim kan verdim. Idrarda sonuc hemen cikiyorsa gebelik vardir ama ben de tereddutteyim. Allahim bebislerimizi bize tez zamanda kavusturur insallah.
Gönlünü ferah tut canım gebişsin Allah’ın izniyle benim de 8 Şubat 3. Gün embriyosu ama idrar koyulaşmıyor o yüzden yok gibi hissediyorum yarın bende sanırım kan testi yaptırırım çünkü Cuma’ya kadar kafayı yicem sanırım

Gönlünü ferah tut canım gebişsin Allah’ın izniyle benim de 8 Şubat 3. Gün embriyosu ama idrar koyulaşmıyor o yüzden yok gibi hissediyorum yarın bende sanırım kan testi yaptırırım çünkü Cuma’ya kadar kafayı yicem sanırım

Insallah Allahim dualarimizi kabul eder. Sonucun insallah pozitif olur ve saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

Canım ben ilk idrar testinde gördüğümde değerim 58 di . Kan testim 330 ken yine idrar testi yaptım ilkine göre daha silikti . Yani idrarda tam çıkmayabiliyor . Takılma inş .

X