Kaçıncı gününüzProgestan içerikli iğne her gün vuruluyorum bende ayrıca günde 4 tane vajinal progestan da kullanıyorum artık gün geçtikçe benimde ümidim kalmadı diyebilirim zaten şu an da hastalancak gibi sancım var çatlatma iğnesi vurulmasaydım çıkan silik çizgilere sevinecektim şu an ama koyulaşmıyor diye ümidimi kaybediyorum
İnşallah güzel sonuçlar çıkıcakdyanamadim test aldim bakalim sonuc ne cikacak kizlar :))
ikinci cizgi cook silik çıktı ama pozitif nette çıksa inanmicam kan değerini gormeden canım :))İnşallah güzel sonuçlar çıkıcak
Maşallah diyelim allah bize de nasip etsin kaçıncı günündüikinci cizgi cook silik çıktı ama pozitif nette çıksa inanmicam kan değerini gormeden canım :))
benimde 3.gun embiyosu 10.gunum bugun canim 21inde kan vericem nasipse ... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... diğer testi de Çarşamba günü yapicam bakalm..Maşallah diyelim allah bize de nasip etsin kaçıncı günündü
İnşallah canim ya pozitif dusunelim pozitif olsun inşallah güzel haberini bekliyorum cuma günü :)Senden 1 gün sonra da benim test günüm 10. Günde çok silik çıktıysa o zaman bende de ümit var hala inşallah ya
İnşallah her bekleyen güzel sonuçlar alır. Belirtin var mı peki?İnşallah canim ya pozitif dusunelim pozitif olsun inşallah güzel haberini bekliyorum cuma günü :)
insallah.. benim kasıklarımda cok batmalar kasilmalar oluyor belim ağrıyor arada bir .. Adet olacakmisim hissi de var ama bilemiyorum yani... sende nasil belirtiler canim.İnşallah her bekleyen güzel sonuçlar alır. Belirtin var mı peki?
Kaçıncı gün embriyosu peki? 9. Gün erken negatif çıkması normal burda 12. Gün bile idrarda negatif olanı gördüm evet benimde sol kasığımda şişlik var ama 9 yaşında kızım var sezeryan sanki dikiş yerim gibi de geliyor Elime o yüzden tam olarak var diyemiyorum ümidini kaybetme ama adet olmadığın sürece bi ümit var bence de 12.günü bekle benim 3. Gün embriyosu test günümü 14. Güne verdiler ve kesinlikle test yapma yanıltabilir de dediler tabi ben her dk yapıyorum duramıyorum maalesef9. gun de negatif idrar testi.. 10. gun kan testi yaptir demisti doktor acaba 12. gune kdr dayansam mi diyorum kendi kendime.. birde benim kasikta ama sadece solda cok belirgin bir sislik var sizde boyle olan varmi..
Canım tebrik ederim :))Kızlar test sonucum 279 bugün 9.Günüm 5.Gün çift embriyo sizce nasıl? 2. Transferim
Canım çok sevindim,gözünaydın :) sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.çok güzel değerin.Kızlar test sonucum 279 bugün 9.Günüm 5.Gün çift embriyo sizce nasıl? 2. Transferim
benim 5. gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi doktor 10. gun test yaparsin demisti.. aynen benimde 11 yasinda kizim var sezeryan yerine denk geliyor sislik belki ondan olabilir onceden yoktu o yuzden dikkatimi cekti belirgin olarak gorunce.. insallah guzel sonuclar alirizKaçıncı gün embriyosu peki? 9. Gün erken negatif çıkması normal burda 12. Gün bile idrarda negatif olanı gördüm evet benimde sol kasığımda şişlik var ama 9 yaşında kızım var sezeryan sanki dikiş yerim gibi de geliyor Elime o yüzden tam olarak var diyemiyorum ümidini kaybetme ama adet olmadığın sürece bi ümit var bence de 12.günü bekle benim 3. Gün embriyosu test günümü 14. Güne verdiler ve kesinlikle test yapma yanıltabilir de dediler tabi ben her dk yapıyorum duramıyorum maalesef
gozun aydin kat kat artarak devam etsin insallah idrar testi yaptin mi hic. ben 9. gunde idrarda negatifi gorunce korktum ama 1 gun kaldi dayan diyorum kendimeKızlar test sonucum 279 bugün 9.Günüm 5.Gün çift embriyo sizce nasıl? 2. Transferim