Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

özelde tavsiyen kim olur canım?

Arkadaşım avrupa yakasında cerrahpaşa devlette altay bey var, hem kendim kontrele gittim hemde doğum yapan bir tanıdığım var kendim kontrole gittiğimde bir sürü hastası aşıırı memmundu, Anadolu tarafında Erdem de ayşe hanım var, özel muaayenesi olan bir kaç doktor var bunları açıkca demem sorun olur mu bilmiyorum :)

Moralini bozma, canını sıkma desemde elinde değildir biliyorum.. Fakat içini ferah tur kuzum, duanı et.. Gerisi takdir-i ilahi. Güzel düşün güzel olsun dualarımız seninle
Şuan iyiyim canım çok şükür içim biraz daha rahat hatta düne göre baya baya iyiyim Allahın izniyle bebeğim beni burakmıycak inanıyorum herşey güzel olucak inşallah

bugun 8. gun ve idrar testi negatif. 5. gun embriyosunda cogu kisinin 8. gun cikmis.. bilemedim ki simdi , 2 gun kaldi cok sabirsizimm

Son düzenleme:
bugun 8. gun ve idrar testi negatif. 5. gun embriyosunda cogu kisinin 8. gun cikmis.. bilemedim ki simdi , 2 gun kaldi cok sabirsizimm
Merhaba canım benimde bugün 8.gün bende bugün erken test yaptım benimkide maalesef negatif pek umutlu değilim bende Allahım korktuğumuza uğratmasın

Merhaba canım benimde bugün 8.gün bende bugün erken test yaptım benimkide maalesef negatif pek umutlu değilim bende Allahım korktuğumuza uğratmasın
insallah guzel haberler alacagiz canim bol bol dua ile sakin kalmaya calisiyorum sayili gunler cabuk gecer derler ama gecmiyormus

benim de 9.gunum bugün sanki rahmim kasılıyor geriliyor bir acayip hissediyorum ya var mi böyle hisseden kızlar ya...
bugun resmen kasigimda icerden vuran ani sizi ile bir batma yasadim.. ara ara da oluyor.. rahim kismi resmen cekiliyor gibi hem geriliyor hem sizlamami desem hafif sanci mi desem oyle cok hafif bir agri var.. tuvaletim gelince agri kasiklarda cogaliyor, goguslerim fuze gibi zaten hemde zeplin gibi şiş

insallah guzel haberler alacagiz canim bol bol dua ile sakin kalmaya calisiyorum sayili gunler cabuk gecer derler ama gecmiyormus
Amin canım inşaAllah.. umudum kırılmadı desem yalan olur 3 tane 3.gün transferi yapıldı olsa çıkardı galiba

İyi akşamlar kızlar benimde 4 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem bu gün transferden sonra 9. Günüm ayın 8 inde transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu. Ama 12 şubatta tekrar çatlatma iğnesi yapıldı yarım doz şu an testler pozitif çıkıyor ama her gün silikleşiyor kafam çok karışık test günüm 22 Şubat benim gibi transfer sonrası çatlatma iğnesi olanlar var mı?

aynen bende de bunlar var ve son iki gundur çoğaldi.. ilk günler rahattim dort gunkaldi sonuca agrilar kasilmalar artti.. annemde bugun diyor ruyamda .seni.gordum.siyah pantolon gitmiştin cikardin kenara koydun dio.. artik tutmayacak miidir nedir ... su dort gun bi gecse ya rahtlasam...

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım. trasferden sonra uc.gun arayla progestan die igne vuruluyorum.. catlatma iğnesi degil sanirm dusuk olmamasi icin diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…