Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende dün transfer oldum test tarihim 31 ocak. Umutla bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır inşAllah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Amin cnm.hepimizin yüzü gülsün inşallah.bnm de transferim 17 ocak perşembe oldu cnm.azıcık daha zaman geçtiğinde heyecan zirve yapacak sanırım

Insaallah tutunmustur. Cnm sen moralini bozma. Rabbim en kisa zamanda sana en guzellerinden en sagliklilarindan en tatlilarindan nasip eder. Tesekkur ederim cnm erik hosafi için. Gerci nerden bulacam::):
Cnm kaynar suya bir dilim limon at ve bitki çayı yerine onu iç.çünkü kaynamış suyun vücut için çok büyük faydaları var,özellikle transfer döneminde kullanırsan,kabızlığı da bu şekilde önlemiş olursun.

Selam kızlar.bnm 2.denemem ve transferimin 3.günü bugün.haliyle pek bir belirti olmuyor ve kendimi dinlememeye de çalışıyorum.sizdeki belirtiler nasıl?

Selam kızlar.bnm 2.denemem ve transferimin 3.günü bugün.haliyle pek bir belirti olmuyor ve kendimi dinlememeye de çalışıyorum.sizdeki belirtiler nasıl?

Arkadaşın bence belirti aramamalıyız.. Gerçi istesekde olmuyor, şahsen benim adet ağrılarım var.. ki 6. Gün idrar testinde negatif aldım. Sabah nasipse 9.günüm test yapmak bile istemiyorum

Cok teşekkür ederim bunu yapabilirim. Allah razi olsun. Rabbim insaallah nasip eder yavrularimizi :)))

Arkadaşın bence belirti aramamalıyız.. Gerçi istesekde olmuyor, şahsen benim adet ağrılarım var.. ki 6. Gün idrar testinde negatif aldım. Sabah nasipse 9.günüm test yapmak bile istemiyorum
Cnm yine de umudunu kaybetme ya. Hemen cikmiyor ki zaten. Herkeste ayni olmuyor. Arkadasinda olabilir ama belki sende farkli olacak ne biliyoruz ki yinede gününde yap bakalim. Senin embriyolar 3.gun ise cikmaz . genelde 5.gun yada 6.gun embriyolarda erken belirti verir.

Canım sorun şu ki benim 6.gün embriyosuydu o yüzden :)

Tatlım bnm 2.tüp bebek denemem.ilk denemem tutmuştu fakat sonra düştü bebeğim.yani kaçıncı gün hangi belirtilerin olabileceğini az çok biliyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum demek istedim.
Ayrıca 6.günde kan testinde bile sonuç çıkmazken idrarda çıkmasını beklemen yanlış.sonuçta hcg hormonu önce kana sonra idrara karışır.

Canım sorun şu ki benim 6.gün embriyosuydu o yüzden :)
Ne dicemi bilemedim ki smdi (((( ben daha fazla konusup uzmeyeyim seni. Ozur dilerim. Napim umut ariyorum herkes icin umutlu olalim belki mucize olur diye (( bide senin tek embriyo. (( tekrar sil bastan olcak o surec cok zor ama daha da guclu olacaksin belli olmaz bakarsin bnmkide tuttmaz nasip herşey. Bnmde yok geriye dondurulmuslar. Bende sil bastan baslicam (((

Yanlıs okumus olabilirim kusuruma bakma.. Allah isteyen herkese nasip eylesin. En iyisini yapıyorsun kendini dinlememekle.. Ben sanırım biraz fazla takıntılıyım.. :) Tevekkül edicez, sabredeceğiz. Sabrın sonu selamettir inşAllah arkadaşım. Güzel sonuçlar alman duası ile

Üzülmeee arkadaşım.. Bakarsın benimkide tutmaz ne demek öyle düşünme.. Güzel düşün güzel olsun, ben en baştan olumsuz düşündüm hep.. Maddi ve manevi zor süreç olsada herşeyi göze alıp toparlanıp başlamak gerekiyor, ilkten çok ağladım tek çizgi olunca ama zamanla geçti. Ağlamak ne haddime, Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyodur elhamdülillah

Bak cok guzel anlattin evet once kan snra idrar da cikiyordu. Peki ilk deneme de ne gibi belirtilerin olmuştu ogrenebilirmiyim? Neden düştü?Nekadar zaman snra düştü?

Boyle dusunmen ne kadar güzel :)) evet bence de en guzellerini sakliyordur sonraya senin icin :)))

Doğru söylüyorsun kardeşim.en doğrusu tevekkül etmek.sonuçta Rabbimizin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendiriyor ve gerisini ona bırakıyoruz.nasipten öte köy yok.elimizden geleni yapıyor muyuz?sonuna kadar evet.Güzel Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

Amiiinnnnnnnn. İnşAllah arkadaşım inşAllah..

Bak cok guzel anlattin evet once kan snra idrar da cikiyordu. Peki ilk deneme de ne gibi belirtilerin olmuştu ogrenebilirmiyim? Neden düştü?Nekadar zaman snra düştü?
Cnm bnm ilk denemede 5.günden itibaren kasıklarımda batmalar olmaya başladı ama acayip bir batma,kasıklarımı böyle tutup çekiyorlarmış gibi.midem ara ara ekşiyordu ve 10.günümün gecesinde resmen adet sancısı çektim hatta bu sancıyla uyandım.dedim kesin tutmadı adet olucam.sabah adet kanaması bekledim ama hiç kanama olmadı meğer bebeğim tutunmuş onun sancısıymış.idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm.kan testinde kesin sonucu görürüm dedim ve eşimden habersiz yaptırdım.sonucu aldığımda ağlayarak paylaştım eşimle.fakat sevincimiz 1 hafta sürdü ve kan değerlerim birden bire düştü.çok üzüldük ama nasip

Cok üzüldüm. Ama Allahim bu kez yüzünü guldurecek insaallah :))))))) en guzel haberi alacagiz Allahin izniyle :))

Nasılsınız bugün 9. Gün. Benim kasığımda çok ağrı var. Ve halsizlik çok fazla. Sizde durumlar nasıl? Artık hiç gücüm kalmadı. İğneleri bile yapacak gücüm yok. Zaten göbeğimde yer kalmadı. Ah ahhh allahım be zor süreç. Eşimde cok anlayıssız. Birasını şarabını alıp aksam içip sigarasını içiyo. Bende çok rahatsız oluyorum ama içmeyeyim demiyo.. bende cok hassasım ve engelleniyorum. Halim yok.. ah ahh bugün biraz dert yandım size. Neyse allahım güzellikler versin. Bugünümüze çok şükür. Bin şükür.. bakalım hamile olup bebeğimizi kucagımıza alabilecekmiyiz. Anne olabilecekmiyiz.?? Herşeyin hayırlısı. Sevgiler kızlar..

Arkadaşım benimde bugün 9.günüm hiçbirşey hissetmiyorum. Arada adet belirtilerim oluyor ki benimde negatif çıktı 6.gün biliyosun. Her seferinde diyorum ama öyle yanii. Benimde göbeğimde o kadar fazla olmasada kalçam artık yer kalmadı gibi çünkü otururken fazla yürürsem zorlanıyorum. Hep şey diyordum halada öyle diyorum sonucu güzel olsunda hep vurulurum.. Sıkma canını... Rabbimden hiç ümit kesilir mi ? Yeter ki iste diyor elhamdülillah, duada ısrarcı olmalıyız. Pes etmek yok elhamdülillah.. Allah isteyen herkese içleri sıra bizlerede nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…