- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 32
İstanbuldayım tatlım, bahçelievler medicalparkta tedavi gördüm ben. Sen istanbuldamısın ki
Merhaba cnm Oncelikle hayırlı olsun insallah tutunur. Belirti arama bence cnku belirtiler 2 hafta snra başlıyor. Oyuzden hiiic kafana bile takma :)))Merhaba arkadaşlar, okudum mesajlarınızı hepimiz yakın zamanda transfer olmuşuz inşallah hepimiz olumlu sonuçları görürüzbende Pazartesi 2.transferimi oldum 2 embriyo ama şuan hiç belirtim yok valla düşünüyorum ne hissedicem diye ama maalesef artık hakkımızda hayırlısı ne yiyip ne içiyosunuz. Ben rapor aldım evdeyim ev içinde dolanıyorum yavaş yavaş ama cuma bisüre dışarı çıkıcam.
Hangi doktora gidiyosun canım bende jane hanımın hastasıyım
Merhaba arkadaşlar, okudum mesajlarınızı hepimiz yakın zamanda transfer olmuşuz inşallah hepimiz olumlu sonuçları görürüzbende Pazartesi 2.transferimi oldum 2 embriyo ama şuan hiç belirtim yok valla düşünüyorum ne hissedicem diye ama maalesef artık hakkımızda hayırlısı ne yiyip ne içiyosunuz. Ben rapor aldım evdeyim ev içinde dolanıyorum yavaş yavaş ama cuma bisüre dışarı çıkıcam.
Hangi doktora gidiyosun canım bende jane hanımın hastasıyım
Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
canım merhaba msjını gördüm bende üzüldüm ama erken değilmiydi test için bence sen acele ettinMerhaba arkadaşım bende serdar beyin hastasıyım. Bencede belirti arama hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel haberler alırsın.. benim bugün 6.günümdü aksam üstü test yaptım ve negatif.. çok üzgünüm fakat nasibimde yokmuş. Herşeyin hayırlısı, dua ile inşAllah
Merhaba canım, evet aramamalıyız ama insan ister istemez bu girdaba düşüyor çok garip bi durum. Bugün kalktım valla tutunmu belirtisi aradım yine :)) hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba cnm Oncelikle hayırlı olsun insallah tutunur. Belirti arama bence cnku belirtiler 2 hafta snra başlıyor. Oyuzden hiiic kafana bile takma :)))
Merhaba canım üzüldüm senin adına ama gerçekten çok erken değil mi test için bence biraz daha zamanını bekle tekrar et ilerde benim de ikinci denemem olmayınca olmuyor tabi her şeye hazırlıklı olmalıyız.İlkinde ben de çok üzüldüm ağladım bu sefer daha güçlü olduğumu düşünüyorum ama tabi bilemiyorum inşallah senin de erken olduğu için yanlış sonuçtur güzel haberleri alırsın birkaç gün sonraMerhaba arkadaşım bende serdar beyin hastasıyım. Bencede belirti arama hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel haberler alırsın.. benim bugün 6.günümdü aksam üstü test yaptım ve negatif.. çok üzgünüm fakat nasibimde yokmuş. Herşeyin hayırlısı, dua ile inşAllah
Cnm normal idrar testiyle mi yaptin ? Kandan mi yaptin neyle yaptin testi ? Eger normal idrar testiyle yaptiysan cikmaz ki .. Erken dahaMerhaba arkadaşım bende serdar beyin hastasıyım. Bencede belirti arama hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel haberler alırsın.. benim bugün 6.günümdü aksam üstü test yaptım ve negatif.. çok üzgünüm fakat nasibimde yokmuş. Herşeyin hayırlısı, dua ile inşAllah
Cnm normal idrar testiyle mi yaptin ? Kandan mi yaptin neyle yaptin testi ? Eger normal idrar testiyle yaptiysan cikmaz ki .. Erken daha
canım bazen geç de cıkabiliyor. Benim daha önce cıkand eğer 20ydi cok moralimi bozdum. Sonraki gün 40 olmuştu. Lütfen hiç belli olmaz.Normal idrar testiyle yapmıştım arkadaşım. Burada bir topikte arkadaşta 5.gün yapmıştı normal idrar testiyle hafif çıkmıştı. Bugün kan testi vermiş çıkmış. Demekki olunca gözüküyor kuzum ya benim malesef negatif
Ayni gün transfer olmuşuz :)) . hicbir belirtim yok sadcee hafif kasik ağrısı oda bi gidiyo bi geliyor. Ilk denemen mi :))
Gözünüzaydın.sağlıkla gelsin inşallah.herkeste aynı olmuyor ama bir belirtiniz var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün kanda öğrendiniz acaba?Merhaba arkadaşlar 2. denememde pozitif gördüm çok şükür şimdi keseyi bekliyorum rabbim hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Gözünüzaydın.sağlıkla gelsin inşallah.herkeste aynı olmuyor ama bir belirtiniz var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün kanda öğrendiniz acaba?
Kimyasal gebeligi nasıl anladınSagol teşekkür ederim 6 yıllık evliyim 5 aşılama ve 2. Tüp bebek adet belirtilerim oldu 8.günde migrenim tuttugu için kan verdim düşük çıktı sonradan artmaya başladı 3.gün embriyosu önümüzdeki perşembe keseyi görecem inşallah
Gözünüzaydın.sağlıkla gelsin inşallah.herkeste aynı olmuyor ama bir belirtiniz var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün kanda öğrendiniz acaba?
İnşallah hayırlısı olsun.benim de 3.gün embriyosu 2 tane.yarın 8.günüm hayırlısı artık.adet sancısına benzer kasık ağrım ve bel ağrım var bugün.iyice umutsuzlaştım ama Allah büyük.kimyasal derken bana mı sordunuzSagol teşekkür ederim 6 yıllık evliyim 5 aşılama ve 2. Tüp bebek adet belirtilerim oldu 8.günde migrenim tuttugu için kan verdim düşük çıktı sonradan artmaya başladı 3.gün embriyosu önümüzdeki perşembe keseyi görecem inşallah
İnşallah hayırlısı olsun.benim de 3.gün embriyosu 2 tane.yarın 8.günüm hayırlısı artık.adet sancısına benzer kasık ağrım ve bel ağrım var bugün.iyice umutsuzlaştım ama Allah büyük.kimyasal derken bana mı sordunuz
İdrar testinde görüp kan veriyordum sonra düşüyordu değerlerim.yarın vermek istiyorum ama erken diyor arkadaşlar.böyle de içim içimi yiyor tutmadı diye.bilmiyorum ne yapacağımıEvet yanlış okumadıysam kimyasal gebelik geçirmişsiniz degerleriniz nasıldı
Ne zaman kan vereceksin