Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

İstanbuldayım tatlım, bahçelievler medicalparkta tedavi gördüm ben. Sen istanbuldamısın ki

Merhaba arkadaşlar, okudum mesajlarınızı hepimiz yakın zamanda transfer olmuşuz inşallah hepimiz olumlu sonuçları görürüz bende Pazartesi 2.transferimi oldum 2 embriyo ama şuan hiç belirtim yok valla düşünüyorum ne hissedicem diye ama maalesef artık hakkımızda hayırlısı ne yiyip ne içiyosunuz. Ben rapor aldım evdeyim ev içinde dolanıyorum yavaş yavaş ama cuma bisüre dışarı çıkıcam.
Hangi doktora gidiyosun canım bende jane hanımın hastasıyım

Merhaba cnm Oncelikle hayırlı olsun insallah tutunur. Belirti arama bence cnku belirtiler 2 hafta snra başlıyor. Oyuzden hiiic kafana bile takma :)))

Merhaba arkadaşım bende serdar beyin hastasıyım. Bencede belirti arama hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel haberler alırsın.. benim bugün 6.günümdü aksam üstü test yaptım ve negatif.. çok üzgünüm fakat nasibimde yokmuş. Herşeyin hayırlısı, dua ile inşAllah

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

canım merhaba msjını gördüm bende üzüldüm ama erken değilmiydi test için bence sen acele ettin

Merhaba cnm Oncelikle hayırlı olsun insallah tutunur. Belirti arama bence cnku belirtiler 2 hafta snra başlıyor. Oyuzden hiiic kafana bile takma :)))
Merhaba canım, evet aramamalıyız ama insan ister istemez bu girdaba düşüyor çok garip bi durum. Bugün kalktım valla tutunmu belirtisi aradım yine :)) hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba canım üzüldüm senin adına ama gerçekten çok erken değil mi test için bence biraz daha zamanını bekle tekrar et ilerde benim de ikinci denemem olmayınca olmuyor tabi her şeye hazırlıklı olmalıyız.İlkinde ben de çok üzüldüm ağladım bu sefer daha güçlü olduğumu düşünüyorum ama tabi bilemiyorum inşallah senin de erken olduğu için yanlış sonuçtur güzel haberleri alırsın birkaç gün sonra

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, bence belirti aranmamaşı çünkü vücut o kadar ilacı yiyor zaten. Dün çok kötüydüm hiçbirşey çıkmadığında ağladım,ağladım.. Ama sonra toparladım.. Durmak yok biraz toparlanıp devam.. Test günü mecburi vereceğim tahlil ama olmadığını biliyorum zaten. İnşAllah güzel spnuçlar alırsınız kızlaarr hepiniz içleri sıranız bende

Cnm normal idrar testiyle mi yaptin ? Kandan mi yaptin neyle yaptin testi ? Eger normal idrar testiyle yaptiysan cikmaz ki .. Erken daha

Cnm normal idrar testiyle mi yaptin ? Kandan mi yaptin neyle yaptin testi ? Eger normal idrar testiyle yaptiysan cikmaz ki .. Erken daha

Normal idrar testiyle yapmıştım arkadaşım. Burada bir topikte arkadaşta 5.gün yapmıştı normal idrar testiyle hafif çıkmıştı. Bugün kan testi vermiş çıkmış. Demekki olunca gözüküyor kuzum ya benim malesef negatif

canım bazen geç de cıkabiliyor. Benim daha önce cıkand eğer 20ydi cok moralimi bozdum. Sonraki gün 40 olmuştu. Lütfen hiç belli olmaz.

Merhaba arkadaşlar 2. denememde pozitif gördüm çok şükür şimdi keseyi bekliyorum rabbim hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Gözünüzaydın.sağlıkla gelsin inşallah.herkeste aynı olmuyor ama bir belirtiniz var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün kanda öğrendiniz acaba?

Gözünüzaydın.sağlıkla gelsin inşallah.herkeste aynı olmuyor ama bir belirtiniz var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün kanda öğrendiniz acaba?

Sagol teşekkür ederim 6 yıllık evliyim 5 aşılama ve 2. Tüp bebek adet belirtilerim oldu 8.günde migrenim tuttugu için kan verdim düşük çıktı sonradan artmaya başladı 3.gün embriyosu önümüzdeki perşembe keseyi görecem inşallah

Kimyasal gebeligi nasıl anladın

İnşallah hayırlısı olsun.benim de 3.gün embriyosu 2 tane.yarın 8.günüm hayırlısı artık.adet sancısına benzer kasık ağrım ve bel ağrım var bugün.iyice umutsuzlaştım ama Allah büyük.kimyasal derken bana mı sordunuz

Evet yanlış okumadıysam kimyasal gebelik geçirmişsiniz degerleriniz nasıldı
Ne zaman kan vereceksin

Evet yanlış okumadıysam kimyasal gebelik geçirmişsiniz degerleriniz nasıldı
Ne zaman kan vereceksin
İdrar testinde görüp kan veriyordum sonra düşüyordu değerlerim.yarın vermek istiyorum ama erken diyor arkadaşlar.böyle de içim içimi yiyor tutmadı diye.bilmiyorum ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…