Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İdrar testinde görüp kan veriyordum sonra düşüyordu değerlerim.yarın vermek istiyorum ama erken diyor arkadaşlar.böyle de içim içimi yiyor tutmadı diye.bilmiyorum ne yapacağımı

Benim 8.günkü degerim 11 di 9.32 11.gün 46 12.gün 72 15.gün ise 344 çıktı ilk kan sonucunda çok korktum kimyasal gebelik die pazartesi ver istersen düşük çıkınca korkuo insan

Benim bugün8. Günüm ve kasıklarım inanılmaz ağrıyo bugün. İdrar testinde silik görünüyo. Korkuyorum açıkçası. Hayırlısı olsun inşallah. Kan vermeye pazartesi yani 11. Günümde gitcem.

5. Gün 2 tane taze embriyolardı canım. İnşallah tutunurlar. Anne olmaya hasretim gözümüzde koymasın allah. Evlat sevgisini bize de yaşatsın.

Ne güzel bak 2 tane 5. gün embriyosu tutmuştur sitres yapma benim 3.gündü ve tek embriyoydu transferimde çok zor geçmişti nasıl tuttu anlamdım

Ne güzel bak 2 tane 5. gün embriyosu tutmuştur sitres yapma benim 3.gündü ve tek embriyoydu transferimde çok zor geçmişti nasıl tuttu anlamdım
Allah büyük. Kısmet edince oluyo demekki. Maşalla ne güzel. Kucagımıza da almayı nasip etsin allah hayırlısıyla. Bekleme ve sabır bitmiyo. Kaçıncı denemendi canım

Çok zor süreçler allah herkesin emeğinin karşılığını versin. Hormonlar vs.. grip olduğunda kendine gelemiyo insan. Biz hamile gibi hormon alıp bi de hamile olamıyoruz. Allah herkesi evlat sahibi yapsın..

Çok zor süreçler allah herkesin emeğinin karşılığını versin. Hormonlar vs.. grip olduğunda kendine gelemiyo insan. Biz hamile gibi hormon alıp bi de hamile olamıyoruz. Allah herkesi evlat sahibi yapsın..
Bende dün transfer oldum test tarihim 31 ocak. Umutla bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır inşAllah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Kaçıncı denemeniz inşallah pozitif olurr

Merhaba Arkadaslar dun aksamdan beri sol kasığımda batmalar var ara ara sag taraftanda vuruyor. Ustune bide kabız ve gaz ..bide midem ekşiyor. Sizce tutmusmudur dicem sizde bekleyenlerdensiniz bnm gibi bugun 6.günüm. Ne düşünüyorsunuz

İnşAllah tutunmuştur arkadaşım. Kabızlık için erik hoşafı çok iyi geliyor varsa yapmalısın.. benimde ilk zamanlar öyleydi ama şu 2 gündür az ağrılarım var oda adet öncesi zaten. Hayırlısı hepimiz için

Insaallah tutunmustur. Cnm sen moralini bozma. Rabbim en kisa zamanda sana en guzellerinden en sagliklilarindan en tatlilarindan nasip eder. Tesekkur ederim cnm erik hosafi için. Gerci nerden bulacam::):

Insaallah tutunmustur. Cnm sen moralini bozma. Rabbim en kisa zamanda sana en guzellerinden en sagliklilarindan en tatlilarindan nasip eder. Tesekkur ederim cnm erik hosafi için. Gerci nerden bulacam::):

Yarın sabah yanına-yakınına sor diyormusum :) Ben transferin 2.günü annemin getirmesiyle içmeye başladım 6.güne kadar içtim çok iyi geldi. Bugün 8.günüm dahada içmiyorum bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…