Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin canım çok haklısın..

Arkadaşlar umutsuz olmayalım lütfen Benimde ikinci tedavim ilki pozitif di bende belirtileri biliyorum ama o konuda kendimi hiç dinlemeyeceğim. Çünkü ilkinden sonra iyice anladım ki nasipte öte yol yok. İlk tedavimde pozitif gördüm ama pozitif görmek yeterli değil. Hatta bebeğimin herşeyini gördüm ultrason da Âmâ sebepsiz yere 18. Hafta erken doğum yaptım kaybettim bebeğimi. Rabbim ol derse herşey olur. Hakkımız da hayırlısı inşAllah .

Allahiimmm hala kendime gelemedim. Kan testi vercem smdi insaallah pozitif cikar. Rabbim size de en guzel haberi vermeyi nasip etsin.. Yemin ederim hala inanansim yok . kalpten gidicem elim ayagim titriyor bi yandan agliyom bi yandan kahlaga atiyom sinirlerim hepten oynadi. COOOKK SUKUR RABBIME

Ay hadi inşallahh güzel güzel çıksın kan değerlerin sonra keseyi gör sonra bebeğin sağlıkla doğsun allahım inşallah inşallahh.. benimde test günüm yarın ama kapalı pazartesi yapcam.. allahım inşallaahh güzel haberler alırız. Herkes pozitifi görsünn

Merhaba kızlar, tebrik ederim P PoncikPrensesss hepimiz görüyorum ikinci çizgiyi Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle güzel mutlulukları
Benimde 6. Günüm transferde 3. Gün çift embriyo. Heyecanla bekliyoruz güzel haberleri ama belirti var mı derseniz hiç yok. Ağrılar batmalar kötümü anlamadım yazdıklarınızdan insan illa bi belirti bulacak ya yok işte artık hayırlısı 2. Denemem umarım bu sefer başarılı oluruz ve isteyen herkes amacına ulaşır

İşallah sonuç pozitif olur canım.. cok yorma dinlen

Benim bugun 1. Gun...belim agriyor biraz

M Moon Sun inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız, sende eşine söyle destek olsun sana bu dönem bizim için çok önemli hassas bi dönemimiz üzmesin seni

Rabbim yardimcin olsun ikinci kez evlendim esimle mutluyum cok sukur...ama cok sikintilar yasadim zamaninda...herkesin hayati zor gercekten

Başın sağolsun arkadasım. Nasibimizde ne var ise o. Rabbim yeterki ol desin.. Amin arkadaşım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…