Amin canım çok haklısın..Arkadaşım benimde bugün 9.günüm hiçbirşey hissetmiyorum. Arada adet belirtilerim oluyor ki benimde negatif çıktı 6.gün biliyosun. Her seferinde diyorum ama öyle yanii. Benimde göbeğimde o kadar fazla olmasada kalçam artık yer kalmadı gibi çünkü otururken fazla yürürsem zorlanıyorum. Hep şey diyordum halada öyle diyorum sonucu güzel olsunda hep vurulurum.. Sıkma canını... Rabbimden hiç ümit kesilir mi ? Yeter ki iste diyor elhamdülillah, duada ısrarcı olmalıyız. Pes etmek yok elhamdülillah.. Allah isteyen herkese içleri sıra bizlerede nasip eylesin
Gözünaydın cnm var varrrKizzlaaaarr lutfen bakin test yaptim silik cikti resimde attim lutfen bi bakin sizce varmi bisey
7 .gunumm grvktn gordunuzmu sizdeeee silik resimde cikmadi tam net belli oluyor dogrumu sizce kalpten gidicem yemin edrrimGözünaydın cnm var varrrkaçıncı günün bgn?
Cnmmm gayet net orda 2.çizgi görünüoooo7 .gunumm grvktn gordunuzmu sizdeeee silik resimde cikmadi tam net belli oluyor dogrumu sizce kalpten gidicem yemin edrrim
Var canım ikinci çizgi görünüyo hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahKizzlaaaarr lutfen bakin test yaptim silik cikti resimde attim lutfen bi bakin sizce varmi bisey
Amiinnnnnn insaalllaahhhVar canım ikinci çizgi görünüyo hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Allahım inşallah hayırlısıyla pozitifi gör arkadasım..Kizlar benim de 2.denemem dun transferim yapıldı...28 ocak test gunum...rabbim bekleyen herkese hayirli bebekler versin
İşallah sonuç pozitif olur canım.. cok yorma dinlenMerhaba kızlar, tebrik ederim P PoncikPrensesss hepimiz görüyorum ikinci çizgiyi Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle güzel mutlulukları
Benimde 6. Günüm transferde 3. Gün çift embriyo. Heyecanla bekliyoruz güzel haberleri ama belirti var mı derseniz hiç yok. Ağrılar batmalar kötümü anlamadım yazdıklarınızdaninsan illa bi belirti bulacak ya yok işte artık hayırlısı 2. Denemem umarım bu sefer başarılı oluruz ve isteyen herkes amacına ulaşır
Insallah canimAllahım inşallah hayırlısıyla pozitifi gör arkadasım..
Benim bugun 1. Gun...belim agriyor birazMerhaba kızlar, tebrik ederim P PoncikPrensesss hepimiz görüyorum ikinci çizgiyi Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle güzel mutlulukları
Benimde 6. Günüm transferde 3. Gün çift embriyo. Heyecanla bekliyoruz güzel haberleri ama belirti var mı derseniz hiç yok. Ağrılar batmalar kötümü anlamadım yazdıklarınızdaninsan illa bi belirti bulacak ya yok işte artık hayırlısı 2. Denemem umarım bu sefer başarılı oluruz ve isteyen herkes amacına ulaşır
Rabbim yardimcin olsun ikinci kez evlendim esimle mutluyum cok sukur...ama cok sikintilar yasadim zamaninda...herkesin hayati zor gercektenNasılsınız bugün 9. Gün. Benim kasığımda çok ağrı var. Ve halsizlik çok fazla. Sizde durumlar nasıl? Artık hiç gücüm kalmadı. İğneleri bile yapacak gücüm yok. Zaten göbeğimde yer kalmadı. Ah ahhh allahım be zor süreç. Eşimde cok anlayıssız. Birasını şarabını alıp aksam içip sigarasını içiyo. Bende çok rahatsız oluyorum ama içmeyeyim demiyo.. bende cok hassasım ve engelleniyorum. Halim yok.. ah ahh bugün biraz dert yandım size. Neyse allahım güzellikler versin. Bugünümüze çok şükür. Bin şükür.. bakalım hamile olup bebeğimizi kucagımıza alabilecekmiyiz. Anne olabilecekmiyiz.?? Herşeyin hayırlısı. Sevgiler kızlar..
Arkadaşlar umutsuz olmayalım lütfen Benimde ikinci tedavim ilki pozitif di bende belirtileri biliyorum ama o konuda kendimi hiç dinlemeyeceğim. Çünkü ilkinden sonra iyice anladım ki nasipte öte yol yok. İlk tedavimde pozitif gördüm ama pozitif görmek yeterli değil. Hatta bebeğimin herşeyini gördüm ultrason da Âmâ sebepsiz yere 18. Hafta erken doğum yaptım kaybettim bebeğimi. Rabbim ol derse herşey olur. Hakkımız da hayırlısı inşAllah .
Rabbim yardimcin olsun ikinci kez evlendim esimle mutluyum cok sukur...ama cok sikintilar yasadim zamaninda...herkesin hayati zor gercekten