Amin canim sagolHerkesn bir sıkıntısı oluyor be arkadasım. Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Rabbim dermansız dert vermesin. Evimizden huzur eksik olmasın inşAllah
Kizzlaaaarr lutfen bakin test yaptim silik cikti resimde attim lutfen bi bakin sizce varmi bisey
Canlarimmm teşekkür ederim. Guzel dilekleriniz guzel dualariniz cvplariniz icin. ben kan vermeye gittim bugun ama gittigim yer 115 lira para istediler dedim niye hukadar pahali ben ilkinde 30 tlye bahcelievlerde baska bi yerde yaptirmistim fiyati duyunca dedim yok yaptirmiyim ben carsambayi bekleyip kendi tup bebek dr ma gidicem. Sizce daha mantıklı olmaz mi ya? :)))
Ay ne bilim valla Beylikduzu Kolan Hastanesi 115 tl istedi. Yaptirmadim bende cnku bahcelievlerde annemlerin orda bdn 30 tl yaptirmistim. Ordan biliyorum. Bide baska hastaneyi aradim fiyat bilgisi aliyim diye 50 tl dedi. Bende yaptirmadim. Kazık resmen fiyat.. Carsambayi beklicem. Ama en azindan biraz rahatladim ama :)))) insaallah bi sknti cikmaz :)))Yani tatlım bencede mantıklısı kendi doktoruna gitmen dayanabilirsen tabi :) Aşıırı pahalıymış ya test fiyatlarıda. Ben 50,60 diye düşünürdüm
Ay ne bilim valla Beylikduzu Kolan Hastanesi 115 tl istedi. Yaptirmadim bende cnku bahcelievlerde annemlerin orda bdn 30 tl yaptirmistim. Ordan biliyorum. Bide baska hastaneyi aradim fiyat bilgisi aliyim diye 50 tl dedi. Bende yaptirmadim. Kazık resmen fiyat.. Carsambayi beklicem. Ama en azindan biraz rahatladim ama :)))) insaallah bi sknti cikmaz :)))
Cnm n kdr medicalparkta fiyatı test?Yani tatlım bencede mantıklısı kendi doktoruna gitmen dayanabilirsen tabi :) Aşıırı pahalıymış ya test fiyatlarıda. Ben 50,60 diye düşünürdüm
İnşallah kuzum.hep birlikte alalım o güzel haberi ki bebeklerimizi büyütürken neler yaptığımızı da paylaşalım hayırlısıylaCok üzüldüm. Ama Allahim bu kez yüzünü guldurecek insaallah :)))))))en guzel haberi alacagiz Allahin izniyle :))
Alacagiz inşaallah.... Bence de neler yaptigimizi paylaşalım.. Neler yasadigimizi ne oldugunu ki merak eden arkadaslarda bilgilenmis olur .. Valla bende bi zamanlar buralarda gezinirken bir suru cevap aradim nasil nedir ne değildir bence guzel fikir :)) ya belki yazmis olabilirsin ama test gunun ne zamandi senin? Bide kac embriyo koyuldu? Kacinci gunundesin?İnşallah kuzum.hep birlikte alalım o güzel haberi ki bebeklerimizi büyütürken neler yaptığımızı da paylaşalım hayırlısıyla
Bnm tek embriyo koyuldu kuzum.test günüm 28 ocak ve şuandan itibaren 4.günümdeyim.bnm daha var anlayacağınAlacagiz inşaallah.... Bence de neler yaptigimizi paylaşalım.. Neler yasadigimizi ne oldugunu ki merak eden arkadaslarda bilgilenmis olur .. Valla bende bi zamanlar buralarda gezinirken bir suru cevap aradim nasil nedir ne değildir bence guzel fikir :)) ya belki yazmis olabilirsin ama test gunun ne zamandi senin? Bide kac embriyo koyuldu? Kacinci gunundesin?
Bnm tek embriyo koyuldu kuzum.test günüm 28 ocak ve şuandan itibaren 4.günümdeyim.bnm daha var anlayacağınya senin?
Bnm tek embriyo koyuldu kuzum.test günüm 28 ocak ve şuandan itibaren 4.günümdeyim.bnm daha var anlayacağınya senin?
Ya ben çok kötü kazıklandım çok zoruma gidiyor bir kan testine 160tl nasıl ödedim hala bilmiyorumCnm n kdr medicalparkta fiyatı test?
Ya ben çok kötü kazıklandım çok zoruma gidiyor bir kan testine 160tl nasıl ödedim hala bilmiyorummedikalparkın önünden geçmem dahada
İki gün sonra farklı biyerde 40tl ye yaptırdım
Cnm valla bende bugun gidip kan testi yaptircaktim bana 115 dediler . bnde yaptirmadim valla. Cnku ilk deneme de bahcelievlerde Anadolu hastanesinde 30 tl ye yaptirmistim ordan aklima geldi. Snra betlikduzundeki baska hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin 50 tl dediler . hakikaten bazi yerler cok kazık. Yaptirmadim. Carsamba test gunum gidip kendi Dr ma yaptircam.Ya ben çok kötü kazıklandım çok zoruma gidiyor bir kan testine 160tl nasıl ödedim hala bilmiyorummedikalparkın önünden geçmem dahada
İki gün sonra farklı biyerde 40tl ye yaptırdım
ne bileyim arkadaşım çok yıllardır kan testi yaptırmayınca geneli 100dür burasıda lüx diye 160gibi düşündüm160TL mi, arkadaşım biraz fazla pahalı ama olsun öyle gelmiş içinden nasibin oradaymış. Bende 45Tl verdim özelde ama anadolu yakası
Ya
ne bileyim arkadaşım çok yıllardır kan testi yaptırmayınca geneli 100dür burasıda lüx diye 160gibi düşündüm
Genelinin 30-40 olduğunu bilseydim hayatta yaptırmaZdım ama olan oldu birkere
Saol canım olacağı varmış ...Aynen sıkma canını olan oldu boşver can sağlığı olsun, güzel haberler duy inşAllah önemli olan o
Saol canım olacağı varmış ...
Yarın 3.kantestimi yaptırıcam inşallah artışım güzel olmuştır dua edin bana arkadaşlar
İnşAllah arkadaşım, kat ve kat artsın sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşAllah.. Sende bize dua et bizde güzel sonuçlar alalım hayırlısı ile inşAllah