Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Allaha emenet canım... sen bir süre yat hiçbir şekilde zorlama kendini... bir şey olmaz Allahın izniylee...
İlk tedavimde kanamalarım olmuştu sonra gelişmedi kürtaj olmuştum detaju yaşamaktan çok korkuyodum yine kanamam oldu şuan içim yanıyo tarifi zor acı yaşıyorum çok korkuyorum çoook

Ya kızlar benim son tahlilim ikiye katlanmamış
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050
12.gün 1833 böyle olup gebeliği devam eden varmı

Var canım ben . Hiç iki katı artmadı . Çok ağladım . Doktor doktor koştum ama beklemek den başka çare yoktu. Rabbime şükürler olsun oğlum su an 3.5 yaşında . Inşallah Allahım sana da kucağına almayı nasip eder .

Zaten bildiğim kadarıyla belirli bi değerden sonra 2 ye katlanma süresi uzuyor . O yüzden canınızı sıkmayın . Güzel olur inş .

Kan tahlili değerler ve beynimizin bir kenarındaki düşünceler . Ya ilerlemezse korkusu . Keseyi görene kadar zaman nasıl geçecek ?yerine yerleşti mi korkusu . Gördük diyelim ki , kalp atışlarını duyduk . Ya bidahaki kontrole o sesi bir daha duymamazsam . Her gebelik kendine özgü diyorlar ama insan endişeye kapılmadan da edemiyor . Allahım evlatlarımızı bize bağışla bu arada iyiki varsınız kızlar sizinle duygularımızı paylaşmak çok güzel

Canım zaten son tahlil hatalıymış tekrar yapıldı 2660 çıktı

İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı arkadaşlar? Biraz pimpirikliyim seçici davranıyorum.Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Arkadasım özel veya devlet hangisini tercih ediyosun ? Özelde çevremden ve kendi gittiğim memmun olduğum bir kaç doktor var

Pembepanterr tatlım ne yaptın ? İğneni oldun mu, Rabbim sağlıkla sıhhatle ilerleyip kucağına almanı nasip eylesin, cümlenizin. Darısı sağlıkla başımıza

Pembepanterr tatlım ne yaptın ? İğneni oldun mu, Rabbim sağlıkla sıhhatle ilerleyip kucağına almanı nasip eylesin, cümlenizin. Darısı sağlıkla başımıza
Canım 2 serum taktılar birde progestan iğne yaptırdım şuan kanama yok Allahım bebeğimi benden almaz inşallah bu sefer almaz iki gün mutlu oldum üçüncü gün perişan çok moralim bozuk canım sabah doktor hastaneye gelip ultrasondan bakıcak rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah

İnşallah Bir şey olmayacak canım Allahım korusun miniğini

Kanamanın durmasına cok sevindim , moralini bozma canım. İnşallah daha güzel haberler ver bize...

Arkadaşım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…