Seni anlıyorum canım bende iki kez yaşadım allah yardımcımız olsunBakalım ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Yarın kan testindeki değer de önemli tabi. Benim 3 yıl önce düşük değerle başlayıp 7-8 haftalıkken kalbi duran ve kürtaj olmak zorunda olduğum bir durumum var. Oyüzden biraz korkuyorum.
İnşallah canım inşallaaahhhinsallahh bebisler benimledir
22.20 çıktı kimyasal gebelik yine canım. Çok üzgünüm
Bütün testler yapıldı başta aklına ne gelirse.. İlk deneme negatif olumca kromozom testi de yaptırdık temiz çıktı Bu kimyasallar neden oluyor anlamıyorum gerçekten embriyolar da hep 5aa ama bilmiyorum.. Senin iki kez oldu dimi kimyasal doktor bir sebep söyledi mi ya da araştırma yapıldı mıne kadar zor olduğunu inan çok iyi anlıyorum. Ben de iki kez yaşadım o hissi üst üste.
Biraz zaman verip kafanı dağıttıktan sonra bu sefer mutlu son için kolları sıvarsınız inşallah.
Bu süreçte de sporla, meditasyon, yoga ile ilgilenmek çok iyi geliyor, tabi bunları düşünmek için çok erken ama Rabbim verene kadar biz de isteyeceğiz.
Bir de gerekli araştırmaların yapılması lazım tabi, gözden kaçan bir şey var mı diye.
Geçmiş olsun canım
Ben de 3 kez kimyasal gebelik yaşadım canım.bu defaki tedavimde kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı hap kullandım.belki tutmada bir faydaları olmuştur.önceki tedavimde dondurulmuş 5.gün embriyoları iken bu defa 3.gün taze embriyoydu.yani illa 5.gün iyi dememek lazım.bazen embriyo dışarda çok durmadan anne rahmine konulmalı.kimine böylesi yarıyor.sen de mutlaka bu haptan iste bence.belki de vücut kabul etmiyor tek basit sebep budur belki.tez zamanda Allah sana da yavrunu nasip etsin.Bütün testler yapıldı başta aklına ne gelirse.. İlk deneme negatif olumca kromozom testi de yaptırdık temiz çıktı Bu kimyasallar neden oluyor anlamıyorum gerçekten embriyolar da hep 5aa ama bilmiyorum.. Senin iki kez oldu dimi kimyasal doktor bir sebep söyledi mi ya da araştırma yapıldı mı
Bağışıklık baskılayıcı desiğşn prednol mü ben transferden önce prednol ve rulid antibiyotik kullandım ama bilmiyorum tam olarak ne için olduklarını canım.. Şimdi hamilesin ne güzel bir gün ben de 20 li değerlerin üzerinde bir değer görür müyüm acaba..Ben de 3 kez kimyasal gebelik yaşadım canım.bu defaki tedavimde kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı hap kullandım.belki tutmada bir faydaları olmuştur.önceki tedavimde dondurulmuş 5.gün embriyoları iken bu defa 3.gün taze embriyoydu.yani illa 5.gün iyi dememek lazım.bazen embriyo dışarda çok durmadan anne rahmine konulmalı.kimine böylesi yarıyor.sen de mutlaka bu haptan iste bence.belki de vücut kabul etmiyor tek basit sebep budur belki.tez zamanda Allah sana da yavrunu nasip etsin.
Aynen prednol canım.hala devam ediyorum.normalde yarım tablet.bana 1 kullandırıyor doktor.benim ilk tedavimde domdurulmuşlara nsg yapıldı.ya sorun olursa dedim ama bunun çok çok düşük bir ihtimal olduğu söylendi.nasıl olduysa 2embriyom vardı 2 side sağlam geldi.biri tam konulacakken transfer masasında embriyonun çöp olduğunu ve kslsnı koyacaklarını söylediler.o da kimyasal oldu.yani ne kadar kurcalanırsa embriyo onun işi bitiyor tutcak bile olsa.Allah sana da göstersin bugünleri canım.bir de mikroçip yapıldı.belki yeni bir tedaviye başlayacaksan bu da işe yarayabilir.Bağışıklık baskılayıcı desiğşn prednol mü ben transferden önce prednol ve rulid antibiyotik kullandım ama bilmiyorum tam olarak ne için olduklarını canım.. Şimdi hamilesin ne güzel bir gün ben de 20 li değerlerin üzerinde bir değer görür müyüm acaba..
Canım benim daha 11 tane eöbriyom var toplam 13 tane idi iki tanesi tek tek transfer edildi geriye 1 tane tek tüptw 10 tane ikişer ikişer 5 tüpte kaldı.. Onlara işlem yapılması mümkün değil ancak baştan tedaviye başlarsam genetiğe falan yollayabilirim pazartesi yine kan vermemi istedişer ondan sonra doktor ile görüşcem ne diyecek bilmiyorumA
Aynen prednol canım.hala devam ediyorum.normalde yarım tablet.bana 1 kullandırıyor doktor.benim ilk tedavimde domdurulmuşlara nsg yapıldı.ya sorun olursa dedim ama bunun çok çok düşük bir ihtimal olduğu söylendi.nasıl olduysa 2embriyom vardı 2 side sağlam geldi.biri tam konulacakken transfer masasında embriyonun çöp olduğunu ve kslsnı koyacaklarını söylediler.o da kimyasal oldu.yani ne kadar kurcalanırsa embriyo onun işi bitiyor tutcak bile olsa.Allah sana da göstersin bugünleri canım.bir de mikroçip yapıldı.belki yeni bir tedaviye başlayacaksan bu da işe yarayabilir.
Allahın izniyle sen de görüceksin inşallah canım merak etme, sadece vaktini bekliyor.Bağışıklık baskılayıcı desiğşn prednol mü ben transferden önce prednol ve rulid antibiyotik kullandım ama bilmiyorum tam olarak ne için olduklarını canım.. Şimdi hamilesin ne güzel bir gün ben de 20 li değerlerin üzerinde bir değer görür müyüm acaba..
Evet yücel hoca bana ilk negatifde dışardan 5aa görünen bir embriyo tutunmaya elverişli olmayabilir demişti.. En başında yollamayı çok isterdim semra hoca yaşımdan dolayı gerek görmedi geride daha 11 embriyom var ve bunlardan acaba sağlıklı olan denk gelecek mi birdahaki transferde bilmiyorum.. Keşke pgt de ısrarcı olsaydım..Allahın izniyle sen de görüceksin inşallah canım merak etme, sadece vaktini bekliyor.
Ben de henüz ikinci testi yaptırmadım, inşallah herşey yolunda ilerler, hep bir tedirginlik oluyor.
Öncekilerde de 1 kimyasal oldu birinde de tamamen 0 dı sonuç.
Başka bir merkezdeydi onlar, bu sefer buraya başlayınca pgt istedik özellikle. 5 taneden 3 tanesi sağlıklı geldi.
Yani eğer testleriniz değerleriniz normalse ve dondurulmuş varsa denemeye devam edebilirsiniz canım.
doktorlar daha iyi biliceklerdir şüphesiz ama bizdeki pgt ye giden ve sağlıklı gelmeyenler de iyi kaliteydiler.
Yani doğru embryo illaki onlardan birinde var, ama onu bulması zaman alıyor, bu arada nasibimiz zamanını bekliyor tabiki
Gözün aydın canımmm maşallahDeğerin gayet güzel artmış dediler . 2 hafta sonra kese için çağırdılar . Hamd olsun çok şükür . Dualarım kabul oldu . İnşallah Rabbim biz hamile kardeşlerimiz için tamamına erdirir . İsteyen kardeşlere de nasip eder .
nereden bileceksin canım,Evet yücel hoca bana ilk negatifde dışardan 5aa görünen bir embriyo tutunmaya elverişli olmayabilir demişti.. En başında yollamayı çok isterdim semra hoca yaşımdan dolayı gerek görmedi geride daha 11 embriyom var ve bunlardan acaba sağlıklı olan denk gelecek mi birdahaki transferde bilmiyorum.. Keşke pgt de ısrarcı olsaydım..
Ever canım bunda da bir hayır var demek ki sabırla bekleyecem ben de kısmetimi benim için mutluluk başka bahara kaldı..nereden bileceksin canım,
bir ümitle giriliyor yola.
nasip böyleymiş, bizde de acemilik oluyor, ne derlerse yapıyoruz doktorlar. Ama diğer yandan da güvenmek de rahatlatıyor insanı. Onlar da ekstra masrafa sokmak istemiyorlar bir yandan, böyle olur diye düşünüyorlar herhalde.
bir görüş bakalım canım ne diycekler
Biliyor musun çok zayıfım ben bu halde spor falan yapsam iyice eririm heralde kilo almak için uğraşıyorum :) evet haklısın biraz gergin olmuş olabilirim ilk deneyimde çok daha fazla gergindim şimdikinde biraz daha rahattım.. Hiç saçma değil masajdan sonra transfere girmen hatta aklıma yattı ben de birdahakine yapabilirim bu şekil. Yaşamam gerekiyormuş ve yaşadım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun senden canım.. Rabbim evladını sana bağışlasın :)Mojo44 canım emin ol suanda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Son yaşadığın olumsuzluk olsun. 4. Kez yaşadım bu boşluk hissini. Hepsinde de kahroldu. Şuan sana ne yazsam seni rahatlatmıcak.
Saçma gelicek amanevbaharcan spor yap meditasyon yap yoga yap. Demiş. Benimde sana önerim bu. Mutlaka bu dönemde kilo alıyoruz saglıklı beslen diyet yap kilo ver.
Bebeğine hazırla kendini. Bir sonraki Transferinde vucudunu seni extra rahatlatıcak ne varsa onları keşfet yap lutfen. Belki komik gelicek ama ben transfer günü eşimle bali masajı yaptırdık sonra transfere gittik. Hamur gibiydim transferden sonra yarım saat uyudum odada. Afedersin tuvaletimi bile hastanede değil evde yaptım. Oyle relaxtım.
Bunları neden anlatıyorum. Endişen ve stresin buradaki konuşmalarına yansıyordu. Canım tecrübe ediyoruz işte acı olsada... Ama benim anladığım bebekler stressiz gerilimsiz rahat mutlu annelere tutunmayı seviyorlar.
Her işte bir hayır var bence senin ikizlerin olucak. Olucak be arkadaşım inan üzülme...
:))) diyeti boşver o zaman canım. Her zaman burdayız ihtiyacın olduğunda... Güzel bir süreç diliyorum bundan sonrası için... iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım...Biliyor musun çok zayıfım ben bu halde spor falan yapsam iyice eririm heralde kilo almak için uğraşıyorum :) evet haklısın biraz gergin olmuş olabilirim ilk deneyimde çok daha fazla gergindim şimdikinde biraz daha rahattım.. Hiç saçma değil masajdan sonra transfere girmen hatta aklıma yattı ben de birdahakine yapabilirim bu şekil. Yaşamam gerekiyormuş ve yaşadım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun senden canım.. Rabbim evladını sana bağışlasın :)
Çok teşekkür ederim canım sağol :):))) diyeti boşver o zaman canım. Her zaman burdayız ihtiyacın olduğunda... Güzel bir süreç diliyorum bundan sonrası için... iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım...
Kızlar kanamam başladı çok korkuyorum çok kötüyüm bebeğim yine gidiyo galiba