Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Güzel tabiki hayırlı olsun daha test istemezler tebrikler yeniden
Değerin gayet güzel artmış dediler . 2 hafta sonra kese için çağırdılar . Hamd olsun çok şükür . Dualarım kabul oldu . İnşallah Rabbim biz hamile kardeşlerimiz için tamamına erdirir . İsteyen kardeşlere de nasip eder .

Çok iyi artış olmuş kaçıncı gün oluyor canım benden daha test istemediler Senden de istemezler artık kese kalp atışı inşallah hep beraber
2 hafta sonraya kese için çağırdılar :) çok şükür Allah’a . Benim transferden sonra transfer gününü saymazsak 11. Günüm bugün . Embriyo da 16 günlük :)

Kızlar merhaba bugün 8. Günüm 5. Gün embriyosuydu. Test yaptım iki çizgiyi gördüm ama biraz silik sanki. Yarın test günüm. Ne dersiniz sizce?

Eklentiler

• 571392AB-FBAC-4D1F-950C-ECB1404EE4B7.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 162
Bu biraz daha iyi görünmüş sanki

Eklentiler

• AD8454E1-7BCA-4C98-B209-6D70C3342699.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 160
benim bugun transfer sonrasi 7. gunum ve bat gunum.. sabah erken gebelik testi yaptim negatif.. kaldi 3 gun.. umudum yarin sabaha sonra da bir sonrakine.. ve 10. gun kan testine.. of off.. 5. gun emriyosu 7. gunde cikmiyor belkide..

Resim bulanık çıkmış canım net anlaşılmıyor ama ikinci çizgi bencede var hayırlı olsun
Bakalım ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Yarın kan testindeki değer de önemli tabi. Benim 3 yıl önce düşük değerle başlayıp 7-8 haftalıkken kalbi duran ve kürtaj olmak zorunda olduğum bir durumum var. Oyüzden biraz korkuyorum.

amin inşallah canim anlıyorumsizi gerçekten ilkinde bizde yasadik o duyguyu ama hicbir zaman umutsuz olmadik biz .6sene sonra anne oldum hicbir zaman inancimi kaybetmedim. ikinci de seninde olacak bak görürsün inşallah. rabbim cift mutluluk versin sana İnşallah :))

benim bugun transfer sonrasi 7. gunum ve bat gunum.. sabah erken gebelik testi yaptim negatif.. kaldi 3 gun.. umudum yarin sabaha sonra da bir sonrakine.. ve 10. gun kan testine.. of off.. 5. gun emriyosu 7. gunde cikmiyor belkide..
Stres yapma canım benim 6. Gün erken febelik testinde çıkmamıştı 8. Gün ucuz 5 tl olan testlerde cok silik çıkmıştı

Canım normal gebelik testinde yap erken gebelik testleri hatalı ben birkez denemiştim hiç birşey çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…