Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Güzel tabiki hayırlı olsun daha test istemezler tebrikler yeniden :KK9:
Değerin gayet güzel artmış dediler . 2 hafta sonra kese için çağırdılar . Hamd olsun çok şükür . Dualarım kabul oldu . İnşallah Rabbim biz hamile kardeşlerimiz için tamamına erdirir . İsteyen kardeşlere de nasip eder . :anneadayı::nazar::KK200:

Çok iyi artış olmuş kaçıncı gün oluyor canım benden daha test istemediler Senden de istemezler artık kese kalp atışı inşallah hep beraber
2 hafta sonraya kese için çağırdılar :) çok şükür Allah’a . Benim transferden sonra transfer gününü saymazsak 11. Günüm bugün . Embriyo da 16 günlük :)

Kızlar merhaba bugün 8. Günüm 5. Gün embriyosuydu. Test yaptım iki çizgiyi gördüm ama biraz silik sanki. Yarın test günüm. Ne dersiniz sizce?

Eklentiler

• 571392AB-FBAC-4D1F-950C-ECB1404EE4B7.jpeg
    571392AB-FBAC-4D1F-950C-ECB1404EE4B7.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 162
benim bugun transfer sonrasi 7. gunum ve bat gunum.. sabah erken gebelik testi yaptim negatif.. kaldi 3 gun.. umudum yarin sabaha sonra da bir sonrakine.. ve 10. gun kan testine.. of off.. 5. gun emriyosu 7. gunde cikmiyor belkide.. :KK43:

Resim bulanık çıkmış canım net anlaşılmıyor ama ikinci çizgi bencede var hayırlı olsun
Bakalım ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Yarın kan testindeki değer de önemli tabi. Benim 3 yıl önce düşük değerle başlayıp 7-8 haftalıkken kalbi duran ve kürtaj olmak zorunda olduğum bir durumum var. Oyüzden biraz korkuyorum.

Amin canım inşallah. Karı koca yıkıldık resmen :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlı bereketli ömrü olsun yavrunun ınşallah bizde yaşarız o güzel duyguyu. Güzel haberlerini bekliyoruz seninde inşallah
amin inşallah canim anlıyorumsizi gerçekten ilkinde bizde yasadik o duyguyu ama hicbir zaman umutsuz olmadik biz .6sene sonra anne oldum hicbir zaman inancimi kaybetmedim. ikinci de seninde olacak bak görürsün inşallah. rabbim cift mutluluk versin sana İnşallah :))

benim bugun transfer sonrasi 7. gunum ve bat gunum.. sabah erken gebelik testi yaptim negatif.. kaldi 3 gun.. umudum yarin sabaha sonra da bir sonrakine.. ve 10. gun kan testine.. of off.. 5. gun emriyosu 7. gunde cikmiyor belkide.. :KK43:
Stres yapma canım benim 6. Gün erken febelik testinde çıkmamıştı 8. Gün ucuz 5 tl olan testlerde cok silik çıkmıştı

Canım normal gebelik testinde yap erken gebelik testleri hatalı ben birkez denemiştim hiç birşey çıkmamıştı

X