Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benimde bugün 6. Günüm, benimde fitilin tortuları geliyor onunla birlikte senin pozitif şuan dimi, kaçıncı testini yaptırdın?
Ben transfer gününü saymazsak 6. Gün evde gebelik testi yaptım hem erken hem Normal kit . Çift çizgiyi gördüm .
12.02.2019 gece 00:00’da 58
12.02.2019 akşam 22:10 da 71
14.02.2019 sabah 08:30 ‘da 132 çıktı . Benden istedikleri test günü 14 şubattı . O sebeple cumartesi tekrar aynı hastanede test vermemi söylediler .
Yani yarın yaptıracağım yine sabah 8 gibi .

Ben transfer gününü saymazsak 6. Gün evde gebelik testi yaptım hem erken hem Normal kit . Çift çizgiyi gördüm .
12.02.2019 gece 00:00’da 58
12.02.2019 akşam 22:10 da 71
14.02.2019 sabah 08:30 ‘da 132 çıktı . Benden istedikleri test günü 14 şubattı . O sebeple cumartesi tekrar aynı hastanede test vermemi söylediler .
Yani yarın yaptıracağım yine sabah 8 gibi .
Ben manyaşım diyorum benden manyagıda çıktı karşıma hamdolsun geceden sabaha dayanamyıp test yapanlarda bugün , ah kuzum Öncelikle sonuçlarına çok sevindim, eşinin heyecanınıda öyle iyi anlıyoru ki , ama kafanızı karıştırmamak için 2 günde bir tekrarlayın inşaallah en kısa zamanda kese ve kalp atışları sonrasındada kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim❤️❤️ İçinde de bizlere inşaallah benimde yerleşme kanamasıdır inşaallah

Kullandım canım gonal f cetrotide en son cumartesi saat 22 00 de iğne oldum ovitrelle bu sabah 9 45 te aldılar beni ve 6 sı çatlamış olgunlar :KK43:

Arkadasim bence seni cok gec almislar operasyona. Ben de en son toplamamda Cumartesi 22:00’de igneni olmustum, Pazartesi sabah 09:00 gibi operasyona almislardi. Yumurtalar igneden sonra 35-36 saatleri arasinda catliyorlar; seni 36. Saatin bitimine 15 dk kala almislar; yani bence cok gec.
Hangi merkez bu? Uzgunum ama bence sikayet et; bu bence onlarin hatasi, en azindan bir sonraki tedavini ucretsiz falan talep et.

Ben manyaşım diyorum benden manyagıda çıktı karşıma hamdolsun geceden sabaha dayanamyıp test yapanlarda bugün , ah kuzum Öncelikle sonuçlarına çok sevindim, eşinin heyecanınıda öyle iyi anlıyoru ki , ama kafanızı karıştırmamak için 2 günde bir tekrarlayın inşaallah en kısa zamanda kese ve kalp atışları sonrasındada kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim❤️❤️ İçinde de bizlere inşaallah benimde yerleşme kanamasıdır inşaallah
Sorma o benden telaşlı . İnşallah sağlıkla ilerler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Yarınki sonucumu da yazarım . Ben inanamadım hala o yüzden tekrarladık . :KK200:

Merhaba ben bugün (9. Gün) kan testi yaptırdım. 0.598 çıktı sonucum. Ilaçları kesmemi söylediler. 1 hafta ıçinde reglin başlar dediler. O zaman tekrar gidicem kontrole. İlk denememdi haliyle bende çok tecrübesizdim. Şimdi beni ne gibi bir yol bekliyor 2. Denememde tecrübelilerde fıkır istiyorum.

Transfer sonrası
günde 3 estrofem
1 folik asit
1 ecopirin
1 oskarpar iğne
2 crinone jel
4 günde 1 proluton depot
7 günde bir yada cıktıkça hormon bandı climara bant..
Bunlar da benim kullandıklarım
Doktorlar düşünmüştür bence gebelik oluşursa bunlar zarar vermez sanırım

demekki herkeste bir olmuyor benim de progestan fitil 3kez ve ignesi 5tane 3gun arayla transfer sonuna kadar 1 tane vurulacagm. estoferm gunde 3kez. oksapar bende de var . folik asit 1kez. devit3 damla var o da haftada bir kez . kullandiklarim bunlar canim... bu kadar ilaca nasil tutunuyor bu bebisler

Merhaba ben bugün (9. Gün) kan testi yaptırdım. 0.598 çıktı sonucum. Ilaçları kesmemi söylediler. 1 hafta ıçinde reglin başlar dediler. O zaman tekrar gidicem kontrole. İlk denememdi haliyle bende çok tecrübesizdim. Şimdi beni ne gibi bir yol bekliyor 2. Denememde tecrübelilerde fıkır istiyorum.
canım insallah ikinci de olacak inancini kaybetme yeter. daha detaylı arastiracaklardir tutmama nedenini sonra tedavini duzenleyeceklerdir. benimde ilk denememde basarisiz olmustu ikinci de bir oglum oldu sukur simdi de donmus embriyolarimi kullandim kardes haberlerini bekliyorum insallah.. hakkimizda hayırlisi..

10. Gün 285
12. Gün 550
Sonuçlar iyi 10 gün sonra ultrasona gel dediler. Bir daha kan vermene gerek Yok tamam dediler ama ben acaba 14. Gün olan yarın bir daha kan versem mi diyorum

kizlar benim pazartesi 10. gün olacak 3.gun embriyosu sizce bende pazartesi evde test yapsam mi erken mi olur sonuc dogru cikarmi bilemiyorum.21inde kan vericem normalde... hemsire gebelik hormonlari veriyoruZ size dogru sonucu alamazsiniz demisti ama yine de var mi icinizde erken test yapip sonucuyla ayni cikan...

kizlar benim pazartesi 10. gün olacak 3.gun embriyosu sizce bende pazartesi evde test yapsam mi erken mi olur sonuc dogru cikarmi bilemiyorum.21inde kan vericem normalde... hemsire gebelik hormonlari veriyoruZ size dogru sonucu alamazsiniz demisti ama yine de var mi icinizde erken test yapip sonucuyla ayni cikan...
Canim benimkide 3. Gun embriyosuydu 9.gun sabah erken gebelik testinde belirgin cizgi gormustum ertesi gunde kan testi vermistim pozitifti

canım insallah ikinci de olacak inancini kaybetme yeter. daha detaylı arastiracaklardir tutmama nedenini sonra tedavini duzenleyeceklerdir. benimde ilk denememde basarisiz olmustu ikinci de bir oglum oldu sukur simdi de donmus embriyolarimi kullandim kardes haberlerini bekliyorum insallah.. hakkimizda hayırlisi..

Amin canım inşallah. Karı koca yıkıldık resmen :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlı bereketli ömrü olsun yavrunun ınşallah bizde yaşarız o güzel duyguyu. Güzel haberlerini bekliyoruz seninde inşallah

Amin canım inşallah. Karı koca yıkıldık resmen :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlı bereketli ömrü olsun yavrunun ınşallah bizde yaşarız o güzel duyguyu. Güzel haberlerini bekliyoruz seninde inşallah
Çok zor gerçekten, ben de yaşadım 2 kez negatif. 3-4 gün hüznünüzü yaşayın, çok normal.
sonra yavaş yavaş kendinizi toparlarsınız, yeni tedavi için hayaller kurmaya başlarsınız.
çok şükür ki insan alışıyor, unutuyor.
Sadece yalnız değilsiniz bunu düşünün
binlerce insan sizinle aynı telaşları aynı hüzünleri yaşıyor ama baktığınızda hemen hemen hepsi er yada geç kavuşuyor yavrusuna. zamanı daha gelmemiş demekki diye düşünün
inşallah en kısa sürede de güzel güzel haberler alırsınız

Ahh canım senin şuan yaşadığın duyguyu 4 kez yaşadım. Saçma gelicek söylediklerim ama gerçekten zamanı var bu işin. Kısmet dedikleri şey bu. Her seferinde üzüldüm ama hayatıma devam etmek zorundaydım. En son agustos transferimdede biraz isyan ettim yalan değil. Ama burdaki arkadaşlar beni teselli ettiler sağolsunlar. Bizde bunun için burdayız. İyice araştır yapabilecekleri benim yaptırmadığım test kalmamıştır. İlk tüp bebek merkezimiz yapılan yalnışlar faciaydı. Hatırlamak bile istemiyorum. Herşeye rağmen hiç vazgeçmedim. Seninde böyle yapman lazım. Acını yaşa yoluna devam et.

Canım inşallah olacak sabret canım ben. 9 Deneme 3transfer yaşadım o duyguyu 4. Transfer olumlu sonucu aldım inşallah tamamına erer.ama şunu gördüm ki bir insanı iyileştirip umutlandıran yeni tedavi.biraz toparlanıp yeniden deneyin.her ayrıntıyı siz de araştırın.

X