- 21 Mart 2017
- 445
- 494
Buraya da yaz canım ben de içtim 1fimcan çayı açıkiçiyorumilk fırsatta sorucam canım,
içilmiyorsa içmem zaten,
bu kadar uzun yoldan geldik,
ne gerekiyorsa o :)
Aslında benim doktorum gereksiz buluyor ancak ben çiğ ete filan da elimi sürmüyorum yumurtayı iyi pişiriyorum. dışarda salata yememye çalışıyorum eger oldu ya yiyeceksem de sirkeyi basıyorum. tavuk zaten hayatımdan çıkalı bir sene oldu. Balıkta dip balıklarını yemiyorum. Bitki çaylarına da dikkat ediyorum zaten aram pek olmadı.ilk fırsatta sorucam canım,
içilmiyorsa içmem zaten,
bu kadar uzun yoldan geldik,
ne gerekiyorsa o :)
Zaten benim de toxo plazma negatif asla dışarıda yemek yememem lazım ete filan dokunmuyorum mantıklı yaptıklarınAslında benim doktorum gereksiz buluyor ancak ben çiğ ete filan da elimi sürmüyorum yumurtayı iyi pişiriyorum. dışarda salata yememye çalışıyorum eger oldu ya yiyeceksem de sirkeyi basıyorum. tavuk zaten hayatımdan çıkalı bir sene oldu. Balıkta dip balıklarını yemiyorum. Bitki çaylarına da dikkat ediyorum zaten aram pek olmadı.
Bir kahve vağımlısı olarak 12 günde sadece 2 minik fincan türk kahvesi ve süt katılmış minik bir filtre kahvesi içtim. Maalesef yasak canımAslında benim doktorum gereksiz buluyor ancak ben çiğ ete filan da elimi sürmüyorum yumurtayı iyi pişiriyorum. dışarda salata yememye çalışıyorum eger oldu ya yiyeceksem de sirkeyi basıyorum. tavuk zaten hayatımdan çıkalı bir sene oldu. Balıkta dip balıklarını yemiyorum. Bitki çaylarına da dikkat ediyorum zaten aram pek olmadı.
Bilmediğin peynirlere de dikkat et ama bunları yaparken lütfen takıntı haline getirme sen elinden geleni yap gerisini allah a bırak. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınZaten benim de toxo plazma negatif asla dışarıda yemek yememem lazım ete filan dokunmuyorum mantıklı yaptıkların
5+1 keseyi gorduk kalp atislari icin 2 hafta sonra cagirdikızlar kese ve kalp atıslarını ne zamn gördünüz?
Çok normal ağrın olması bence embriyo yerleşiyor benimde öyle olmuştu . Çok şükür pozitifi gördüm . Yarında 2 gün sonraki kanımı vereceğim . Benim zaten çikolata kistlerim var onlar da ağrı yapıyor .Kızlar az önce wc ye gittim pembemsi bi leke oluştu peçetede ama okadar azki adet başlangıcında böyle oluyordu ve bugün yarın adet günüm, 2 embriyo transferim oldu donrurulmuş 5. Gün embriyosu, 5. Gün ve 6. Gün kaset test yaptım pozitif çıktı bugün transfer sonrası 6. Günüm çok silik bir çizgiyle, korkmalı mıyım? Tabiki regl sancılaroda var.
Kan testi yaptırmak istemezsen bir de Erken gebelik testi yap istersen .tutunma lekelenmesi olabilir sancı çekmek de normal zaten.inşallah olumlu olurKızlar az önce wc ye gittim pembemsi bi leke oluştu peçetede ama okadar azki adet başlangıcında böyle oluyordu ve bugün yarın adet günüm, 2 embriyo transferim oldu donrurulmuş 5. Gün embriyosu, 5. Gün ve 6. Gün kaset test yaptım pozitif çıktı bugün transfer sonrası 6. Günüm çok silik bir çizgiyle, korkmalı mıyım? Tabiki regl sancılaroda var.
Hafif lekelenmeler olabiliyor kırmızı olmasın yeter. Regli sancısıda bel aprısıda oluyor. Pozitif düşün pozitif olsun.Kızlar az önce wc ye gittim pembemsi bi leke oluştu peçetede ama okadar azki adet başlangıcında böyle oluyordu ve bugün yarın adet günüm, 2 embriyo transferim oldu donrurulmuş 5. Gün embriyosu, 5. Gün ve 6. Gün kaset test yaptım pozitif çıktı bugün transfer sonrası 6. Günüm çok silik bir çizgiyle, korkmalı mıyım? Tabiki regl sancılaroda var.
Tamamdır teşekkürler iniaallah kırmızıya dönmeyecek Allahın izniyleHafif lekelenmeler olabiliyor kırmızı olmasın yeter. Regli sancısıda bel aprısıda oluyor. Pozitif düşün pozitif olsun.
Yok kan testini oazartesi yapacağım o güne kadar beklemeyi tercih ediyorum. Erken gebelik testi önceki transferimde moralimi bozmuştu en iyisi beklemek sanırım inşaallah güzel sonuçlanırKan testi yaptırmak istemezsen bir de Erken gebelik testi yap istersen .tutunma lekelenmesi olabilir sancı çekmek de normal zaten.inşallah olumlu olur
Senin ne kadar sürdü bu durum? Birde peçetenin ne kadar kısmı mesela sildiğinde nasıl görünüyordu?Çok normal ağrın olması bence embriyo yerleşiyor benimde öyle olmuştu . Çok şükür pozitifi gördüm . Yarında 2 gün sonraki kanımı vereceğim . Benim zaten çikolata kistlerim var onlar da ağrı yapıyor .
Benim ayaklarım gece yattığımda yanıyordu.Nereye koyacağımı şaşırıyordum.Halamerhabalar bende yeni uye oldum buraya gecen cumartesi 3.gun emriyosu transfer edildi bugün 7.gunum kasıkta ateslenme oluyor ara ara da batmalar ateslenme yasayan oldu mu benim gibi acaba... İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz ...
Allah kucağına almayıda nasip etsin:)Kizlar cok sukur 2 tane kesemizi gordukkeseler gayet iyi gorunuyor dedi doktorum 2 hafta sonraya kalp atislari icin cagirdi insallah sorunsuz devam eder o kadar mutluyumki Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz
Ben tedaviden bu yana hiç içmedim.Halada içmiyorum.Dr izin versede ilk 3 aydan sonra haftada bir içmeyi düşünüyorum:)Bu hafta doktorumda haftada 1 içebilirsin dedi.Nede olsa kafein var.arkadaşlar cahilliğimi mazur görün,
bu süreçte kahve içiyor musunuz?
bir zararı var mı acaba?
Benim 5. , 6. Gün gibi hafif pembe lekem olmuştu . Bu jel varya onun tortuları geliyordu ara ara hala geliyor gerçiSenin ne kadar sürdü bu durum? Birde peçetenin ne kadar kısmı mesela sildiğinde nasıl görünüyordu?