Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hoşgeldim canım. İnşallah tutunurlar sana evlat olurlar:KK36: Rab’bim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz:KK36:
Amin inşaAllah müthiş belim agrıyor ve ara ara iğne batırıyorlar gibi batmalar var hayrlara vesile olsun inşaAllah

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün,
bu süreçte kahve içiyor musunuz?
bir zararı var mı acaba?
Ben transferden bir gün sonra bir fincan Türk kahvesi içtim canım çok istiyordu. Bir daha da içmedim normalde kahve çok sever ve içerdim ama şu çözülebilir granüllerden değil filtre kahve içerdim uzun bir süre içmem sanırım

kızlar sizde progestan hem fitil hem de iğnesi verildi mi benim doktorum bana çok ilaç verdi ya. cocuk zehirlenecek zaten bu kadar ilactan.

kızlar sizde progestan hem fitil hem de iğnesi verildi mi benim doktorum bana çok ilaç verdi ya. cocuk zehirlenecek zaten bu kadar ilactan.
Transfer sonrası
günde 3 estrofem
1 folik asit
1 ecopirin
1 oskarpar iğne
2 crinone jel
4 günde 1 proluton depot
7 günde bir yada cıktıkça hormon bandı climara bant..
Bunlar da benim kullandıklarım
Doktorlar düşünmüştür bence gebelik oluşursa bunlar zarar vermez sanırım

Transfer sonrası
günde 3 estrofem
1 folik asit
1 ecopirin
1 oskarpar iğne
2 crinone jel
4 günde 1 proluton depot
7 günde bir yada cıktıkça hormon bandı climara bant..
Bunlar da benim kullandıklarım
Doktorlar düşünmüştür bence gebelik oluşursa bunlar zarar vermez sanırım
Pıhtılaşman mı var canım?

Çok saolun kızlar cevaplarınız için,
başım sıkışsa hemen buraya koşuyorum :)
ben de çok tüketmek istemiyorum ama kahveyi de çok seviyorum haftada 1-2 bardağın zararı olmaz inşallah.
Ne içicem bilemedim ama meyve suyu sıkmak en iyisi hakikaten sanırım, çok teşekkürler tavsiyeniz için

Ben transferden bir gün sonra bir fincan Türk kahvesi içtim canım çok istiyordu. Bir daha da içmedim normalde kahve çok sever ve içerdim ama şu çözülebilir granüllerden değil filtre kahve içerdim uzun bir süre içmem sanırım

transfer den sonra doktorun verdiği kağıtta cok fazla olmamak kaydı ile cay ve kahve tüketebilirsiniz diyordu. Ama ben sevmediğim İcin içmedim zaten

Çay ve kahvede kafein olduğu için çok nadir tüketmeye çalış canım evde taze meyve sıkıp içmeni tavsiye ederim ben hep öyle yapıyorum :KK66:

Bir fincandan fazla içmeyin diyorlar kahve için

Çok saolun kızlar cevaplarınız için,
başım sıkışsa hemen buraya koşuyorum :)
ben de çok tüketmek istemiyorum ama kahveyi de çok seviyorum haftada 1-2 bardağın zararı olmaz inşallah.
Ne içicem bilemedim ama meyve suyu sıkmak en iyisi hakikaten sanırım, çok teşekkürler tavsiyeniz için
Bir kahvekolik daha :)) ben tedaviye başladığımdan beri hiç içmedim yumurta kalitesini azaltan faktörlerden biri diye geçiyordu yumurta toplama yapıldı sonra resmen altın vuruşumu yaptım :) transferden sonra da bir kez içtim. Belki kafeinsiz kahvelere yönelebilirsin veya süte çok az çay kaşığı ucuyla ekleyebilirsin. Bu alternatifleri doktoruna mutlaka danış.

Bir kahvekolik daha :)) ben tedaviye başladığımdan beri hiç içmedim yumurta kalitesini azaltan faktörlerden biri diye geçiyordu yumurta toplama yapıldı sonra resmen altın vuruşumu yaptım :) transferden sonra da bir kez içtim. Belki kafeinsiz kahvelere yönelebilirsin veya süte çok az çay kaşığı ucuyla ekleyebilirsin. Bu alternatifleri doktoruna mutlaka danış.
ilk fırsatta sorucam canım,
içilmiyorsa içmem zaten,
bu kadar uzun yoldan geldik,
ne gerekiyorsa o :)

X