Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım hiç ağrısız sızısız 2 negatif transferim olmuştu gecen sene. Hiçbir yerim ağrımamıştı. Endişelenme pozitif ol canım. Bu gece kan testini verebilirsin acilde. Seninde güzel haberlerini duyalım

artık seni beklemedeyiz canım,
inşallah senden de güzel şeyler duyarız,
dualarım seninle

Merhaba yumurta toplama adetten ortalama kaç gün Sonra oldu?Yumurta topladıktan Sonra transfer kaç gün Sonra oluyor?

Merhaba arkadaşım. Yumurta toplama işlemi tamamen senin yumurtalarının tedaviye nasıl cevap verdiği ile ilgili. Yumurtalar 20 milim olunca iğneyle çatlatılıp toplanıyor. Benim 27 günlük döngüm var.3 kez yumurta toplamam oldu. Kimi 12. Gün kimi 14. Gün toplandı.

Keza transferde senin döngünle yada ilaçlarla transfere hazırlanma sürenle alakalı... kesin şu gün olur demek imkansız. Herkesin günleri şahsına münasır. Umarım açıklayabilmişimdir.

Kizlar cok sukur 2 tane kesemizi gorduk keseler gayet iyi gorunuyor dedi doktorum 2 hafta sonraya kalp atislari icin cagirdi insallah sorunsuz devam eder o kadar mutluyumki Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz
Maşallah canımm Allah tamamına erdirsin

Bu gece vermeye cesaretim yok sanırım canım

Allah bağışlasın oğlunu canım. Hayırlısı olsun tekrardan bazen belirtilerin farklı olabiliyormuş. Bizde değişiyoruz yıllar içinde.

Kizlar cok sukur 2 tane kesemizi gorduk keseler gayet iyi gorunuyor dedi doktorum 2 hafta sonraya kalp atislari icin cagirdi insallah sorunsuz devam eder o kadar mutluyumki Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz
Maşallah ikiz annesi olarak aramıza hoşgeldin İkisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah gözünüz aydın

Çok teşekkür ederim çok güzel açıkladınız.Ben yurt dışından geleceğim Mart ta ilk görüşmem olacak Nisan ayında tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Pek bir bilgim Yok.Size havuz yöntemi mi uygulandı 3 kez yumurta toplama olmuş.Bu arada Mustafa Bahçeciye gideceğim ben

Allah bağışlasın oğlunu canım. Hayırlısı olsun tekrardan bazen belirtilerin farklı olabiliyormuş. Bizde değişiyoruz yıllar içinde.
amin sagolasin. bu kasıkta ateslenme olayını diger iki denememde de yasamadim artik 21inde belli olacak ogluma kardes gelir insallah tutmazsa bir daha denemeye niyetimiz yok cok yorucu bir dönem cunku.. Allah herkesin gönlüne göre versin

İkiz Bebek bekleyenlerin kandaki beta değerleri nasıl ilerledi? 10-12-14. Günlerdeki değerlerinizi yazabilir misiniz?

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

Yaaa sağlıkla al ikisini de kucağına
İkiz Bebek bekleyenlerin kandaki beta değerleri nasıl ilerledi? 10-12-14. Günlerdeki değerlerinizi yazabilir misiniz?
benim 10. Gün 1800 12. Gün 4100 14. Gün 10600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…