Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Estağrifullah ne sakıncası olsun.. Benim ilk deneme, bir embriyom dondurulmuştu o. Benim tedavi aşamasında polip çıkmıştı doktor histeroskopi ol çizikte attır dedi ama olmadım. 2, 3 doktora gittim devlette bir profesör ne ameliyatı polip falan yok dedi. Transfer işlemlerine başladım kendi doktorumda görmedi polibi transferimi oldum. Ben kendime pek şey bakmıyorum olumlu. Ümit kesilmez rabbim kün fe yekün der inşAllah güzel sonuçlar alırız.

Insaallah cnm. Allah ol der ve olur. Olmazsada O CAN'in dunyaya gelecegi vakit gelmemistir demektir. Belkide dahz guzel zamanda nasip olacak. Ama bence hiic umudunu kaybetme . olacak insaallah . inanalim yeter. Test gunun ne zaman bnm 24 ocak. Bisey kalmadi onumuzdeki hafta carsamba gunu

Rabbim neyler, neyler ise güzel eyler hep öyle diyorum. Benimde test günüm 22 ocak.. Hemen hemen peşpeşe inşAllah güzel sonuçlar alırız..

Valla heyecanlıyım bişey hissetmiyorum boşum iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum Rabbim hayra çıkarsın. Evet ilk denemem canım senin
Insaallah ilk denemen tutar.. Yok cnm normal. Zaten hamilelik belirtileri 2 hafta snra ortaya çıkıyormuş yani 1 ayin dolunca . Benim de 2.denemem 2 tane 6.gun embriyosu dondurulmuş lardan :))))

Insaallah ilk denemen tutar.. Yok cnm normal. Zaten hamilelik belirtileri 2 hafta snra ortaya çıkıyormuş yani 1 ayin dolunca . Benim de 2.denemem 2 tane 6.gun embriyosu dondurulmuş lardan :))))
İnşallah tutarlar canım benim geriye dondurulmuş embriyomda yok tekrar başlayacağımız zman sil baştan başlayacağız birde transferin ertesi günü zatürre oldum hâlâ çok şiddetli oksuruklerım var ondan çok korkuyorum ya tutmadılarsa bana diye

Korkma cnm. Sonucta embriyolar pamuk ipligine bagli değiller. Oksururken kendini cok kasmamaya çalış. Dr un bisey dedimi bu konuda.?

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ,benimde cumartesi oldu trasferim insallahhh hepimiz hayirli sonuc aliriz ,hic bi sey hissetmiyorum siz nasilsiniz

Korkma cnm. Sonucta embriyolar pamuk ipligine bagli değiller. Oksururken kendini cok kasmamaya çalış. Dr un bisey dedimi bu konuda.?
İnsan tedirgin oluyor yinede korkuyor ister istemez evet konuşmuştum acile gidip durumu anlatıp ona göre bi tedavi yöntemi almamı söyledi acilden aldığım ilacı söyledim kullanabilirsin dedi düşük grmlı antibiyotik kullanıyorum

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ,benimde cumartesi oldu trasferim insallahhh hepimiz hayirli sonuc aliriz ,hic bi sey hissetmiyorum siz nasilsiniz
Ayni gün transfer olmuşuz :)) . hicbir belirtim yok sadcee hafif kasik ağrısı oda bi gidiyo bi geliyor. Ilk denemen mi :))

Cnm dr bilgisi dahilinde hareket ediyorsun zaten. Yuce rabbimizin izniyle bisey olmaz. Canı verecek olan o. O dilerse hiic bisey olmaz korur kollar. korkma stres yapma. Bu da önemli:)

Cnm dr bilgisi dahilinde hareket ediyorsun zaten. Yuce rabbimizin izniyle bisey olmaz. Canı verecek olan o. O dilerse hiic bisey olmaz korur kollar. korkma stres yapma. Bu da önemli:)
Hatta en önemlisi stres yapmamak ama oda elde değil bide başımda eş belası var çocuk gibi tavırları var akşam üzeri tartıştık baya hırpaladı beni abuk sabuk davranışlarıyla beni ürkütüyor korkutuyo yapma diye bağırınca bide dünyanın lafı sayılıyor hiç demiyor kadının bu döneminde üstüne gitmeyim susayım demiyor anlayışsızlık tamamen sonradan özür diledi ama ben kırıldım bi kere neye yarar

Cnm bu konuda haklısın. Bizi anlayamazlar. Onlara gore kolay ne var bunda derler ama hergün igne ilac yesinler birak bastan birakirlar herseyi tedaviyi emin ol. Bizim psikolojiyi anlayacak kapasitede hic degiller. Senin yapman gereken o yokmus gibi davranacaksin. Ne yaparsa yapsin . yinede kendini uzme. Erkekler yapar eder snra pisman olur . onemli olan seni etkilemesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…