Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aminnn canım inşallahhhhh benim bugün transferden sonra 21.günüm sen 31.günde duyduysan bi 10 gün daha beklemem gerekiyo demekki canım
Evet yaklaşık olarak 10 gün diyelim:) iyi sabrediyorsun canım.kese de görmemişsin.az kalmış neyse ki.güzel haberlerle gel inşallah

KIzlar şimdi 12.02.2019 00:00’da kan vermiştim ya , normalde test günüm yarın . Yine bu akşam 14.02.2019 00:00’da mı vermem gerekiyor ? Napayım yoksa yarın sabah mı vereyim . Sizce ?

Insallah canim ben sabredemiyorum valla gidicem cuma gunu nasipse :)

Evet yaklaşık olarak 10 gün diyelim:) iyi sabrediyorsun canım.kese de görmemişsin.az kalmış neyse ki.güzel haberlerle gel inşallah
Kuzum ilk tedavide sıkıntı yaşadım kalp atışlarını da duyamadım kanamalarım oldu zaman zaman, gelişmedi kaybettim kürtaj oldum oyüzden sabredip gitmek istiyorum kontrole,dejavu yaşamaktan çok korkuyorum 22.gün kanamam olmuştu öyle korkuyorum ki yine olucak diye inşallah bu sefer hevesim kursağımda kalmadan herşey yolunda gider canım

Amin canım.inşallah bu defa yolunda olsun herşey.ben de hep kimyasal yaşadım.bu defa nasip oldu.herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah.

Amin canım.inşallah bu defa yolunda olsun herşey.ben de hep kimyasal yaşadım.bu defa nasip oldu.herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah.
İnşallah sorun sıkıntısız güzel bi hamilelik yaşarız ve kucağımıza alırız minikkuşlarımızı rabbim kimsenin kucağını boş koymasın emeklerini ziyan ettirmesin inşallah canım

Arkadaşlar bende bugün keseyi gördüm kalp atışlarını Allahıma binlerce şükürler olsun duydum.Allah tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla nasip etsin:)Transferden sonra 24.gün duyduk .
Canim gozun aydin cok sevindim darisi basimiza :) 24.gun karindan ultrasonla mi duyuldu kalp atislari? Cuma gunu gidicem bnde transferin 22. Gunu olacak kismetse duyulur mu acaba cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…