- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
Evet yaklaşık olarak 10 gün diyelim:) iyi sabrediyorsun canım.kese de görmemişsin.az kalmış neyse ki.güzel haberlerle gel inşallahAminnn canım inşallahhhhhbenim bugün transferden sonra 21.günüm sen 31.günde duyduysan bi 10 gün daha beklemem gerekiyo demekki canım
Canim benim doktorum tam 48 saat sonra vermemi istemisti.KIzlar şimdi 12.02.2019 00:00’da kan vermiştim ya , normalde test günüm yarın . Yine bu akşam 14.02.2019 00:00’da mı vermem gerekiyor ? Napayım yoksa yarın sabah mı vereyim . Sizce ?
Insallah canim ben sabredemiyorum valla gidicem cuma gunu nasipse :)Hepimize hayırlı olsun canım rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallahhhben bilerek kontrole gitmiyorum canım nasipse hem keseyi hem kalp atışlarını aynı anda görüp duymak için sabrediyorum çatlıyorum ama yinede dayanıcam inşallahhhh
Kuzum ilk tedavide sıkıntı yaşadım kalp atışlarını da duyamadım kanamalarım oldu zaman zaman, gelişmedi kaybettim kürtaj oldumEvet yaklaşık olarak 10 gün diyelim:) iyi sabrediyorsun canım.kese de görmemişsin.az kalmış neyse ki.güzel haberlerle gel inşallah
Cuma keseyi görürsün inşallah diğer cumada kalp atışlarını duyarsın güzel haberlerle gel inşallah canımInsallah canim ben sabredemiyorum valla gidicem cuma gunu nasipse :)
Ben hemşireme ilk tahlilimi göndermiştim . Ama 48 saat sonra diye belirtmemişti. Kendi gününüzde testi tekrarlayın dedi. Bi olumsuzluk olacak diye ödüm kopuyor .Canim benim doktorum tam 48 saat sonra vermemi istemisti.
maşaAllah canım Allah tamamına erdirsin:)Bugün 9. Günüm hamileyim kızlar 156 nasıl çok mu bilemedim
Korkma canım dua et nasibinde varsa hiçbirşey olmaz.48 saat içinde 2 kat olması gerekiyor.olur Allahın izniyleBen hemşireme ilk tahlilimi göndermiştim . Ama 48 saat sonra diye belirtmemişti. Kendi gününüzde testi tekrarlayın dedi. Bi olumsuzluk olacak diye ödüm kopuyor .
Amin canım.inşallah bu defa yolunda olsun herşey.ben de hep kimyasal yaşadım.bu defa nasip oldu.herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah.Kuzum ilk tedavide sıkıntı yaşadım kalp atışlarını da duyamadım kanamalarım oldu zaman zaman, gelişmedi kaybettim kürtaj oldumoyüzden sabredip gitmek istiyorum kontrole,dejavu yaşamaktan çok korkuyorum 22.gün kanamam olmuştu öyle korkuyorum ki yine olucak diye inşallah bu sefer hevesim kursağımda kalmadan herşey yolunda gider canım
Çok güzel tebrik ederimArkadaşlar bende bugün keseyi gördüm kalp atışlarını Allahıma binlerce şükürler olsun duydum.Allah tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla nasip etsin:)Transferden sonra 24.gün duyduk .
İnşallah sorun sıkıntısız güzel bi hamilelik yaşarız ve kucağımıza alırız minikkuşlarımızı rabbim kimsenin kucağını boş koymasın emeklerini ziyan ettirmesin inşallah canımAmin canım.inşallah bu defa yolunda olsun herşey.ben de hep kimyasal yaşadım.bu defa nasip oldu.herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah.
teşekkürler canım:)Çok güzel tebrik ederim
Canim gozun aydin cok sevindim darisi basimiza :) 24.gun karindan ultrasonla mi duyuldu kalp atislari? Cuma gunu gidicem bnde transferin 22. Gunu olacak kismetse duyulur mu acaba cok merak ediyorum.Arkadaşlar bende bugün keseyi gördüm kalp atışlarını Allahıma binlerce şükürler olsun duydum.Allah tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla nasip etsin:)Transferden sonra 24.gün duyduk .
Bugün 9. Günüm hamileyim kızlar 156 nasıl çok mu bilemedim
Bence olumsuzluk olmayacak değerlerde sorun yokBen hemşireme ilk tahlilimi göndermiştim . Ama 48 saat sonra diye belirtmemişti. Kendi gününüzde testi tekrarlayın dedi. Bi olumsuzluk olacak diye ödüm kopuyor .
İnşallah canım şimdi de artışı bekleyeceğizÇoookkkk güzelll sağlıkla artsınn