Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bir kaç gündür bakamıyordum, hey maşAllah güzel haberler var sanırım :) evet kimleri yazıyoruz listeye hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle katlanarak artsın inşAllah.. Darısı başımıza hayırlısı ile en yakın zamanda :)
Bence en yakın zamanda senin de olacak Emin’im canım inşallah katlanır değerler sağlıkla

Merhaba, normalde de tuvalet sorunu yaşıyorum 2 hafta önce de miyom ameliyatı oldum sonrasında kabızlık sorunu olmaması ve rahat tuvalete çıkabilmek için marketlerde satılan probiyotikli kayısılı yoğurtlardan yedim ve devam ediyorum aç karna yiyorum genelde. İşe yaradığını düşünüyorum. Sizin için bir yan etkisi var mıdır bilmiyorum ama msjınızı görünce belki yardımı olur düşüncesiyle yazmak istedim. İsterseniz bir araştırın.
çok teşekkür ederim arkadaşım ona da bir bakayım

Bugün 9. Günüm hamileyim kızlar 156 nasıl çok mu bilemedim
Canım geçen gün seninle özelden yazismistik sonucuna çok çok çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhahh çok mutlu oldum senin adına tüm samimiyetimle söylüyorum çok sevindim değerinde maşallah çok çok güzel kat kat katlansin benim geçen denemede 9.gün 159 du 11.gun488 olmuştu seninde kat kat artsın ama sana sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canım yaaa şuan inan çok mutluyum senin adına

Canım geçen gün seninle özelden yazismistik sonucuna çok çok çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhahh çok mutlu oldum senin adına tüm samimiyetimle söylüyorum çok sevindim değerinde maşallah çok çok güzel kat kat katlansin benim geçen denemede 9.gün 159 du 11.gun488 olmuştu seninde kat kat artsın ama sana sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canım yaaa şuan inan çok mutluyum senin adına
Yaaaa çok çok teşekkür ederim.içim de rahatladı biraz daha sen bunları yazınca.inşallah isteyen herkese hepimize nasip olsun.

Ya kızlar benim son tahlilim ikiye katlanmamış:KK1:
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050
12.gün 1833 böyle olup gebeliği devam eden varmı
Canın hep ikiye katlanmak zorunda değilmiş ya stres yapma gayet ii sonucun
Bugün 9. Günüm hamileyim kızlar 156 nasıl çok mu bilemedim
hayorşı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Bir kaç gündür bakamıyordum, hey maşAllah güzel haberler var sanırım :) evet kimleri yazıyoruz listeye hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle katlanarak artsın inşAllah.. Darısı başımıza hayırlısı ile en yakın zamanda :)
Beni de yazabilirsin canım .Listeye nerden bakıyoruz:)

gunler gecmek bilmiyorr bugun 4. gun ayaga kalkinca agrim oluyor kasiklarda ve belim sirtim agriyor. o yuzden 15 dk ayaktaysam 30 dk oturuyorum 15 dk uzaniyorum.. bugun cok fazla ayakta kaldim yemek falan yaptim agri cogalinca hemen uzandim.. boyle adet olacakmisim gibi bir agri.. kaldi 6 gun nasil gecicek bilmiyorum.. ama ben 7. gunden baslayip 8. ve 9. gun test yapicam. sonuc ne olursa olsun etkilenmiycem ama.. 10. gun kan testimi yapicam. insan dayanamiyor boyle oyaliycam kendimi internetten test siparisi verdim yarin gelir :)

gunler gecmek bilmiyorr bugun 4. gun ayaga kalkinca agrim oluyor kasiklarda ve belim sirtim agriyor. o yuzden 15 dk ayaktaysam 30 dk oturuyorum 15 dk uzaniyorum.. bugun cok fazla ayakta kaldim yemek falan yaptim agri cogalinca hemen uzandim.. boyle adet olacakmisim gibi bir agri.. kaldi 6 gun nasil gecicek bilmiyorum.. ama ben 7. gunden baslayip 8. ve 9. gun test yapicam. sonuc ne olursa olsun etkilenmiycem ama.. 10. gun kan testimi yapicam. insan dayanamiyor boyle oyaliycam kendimi internetten test siparisi verdim yarin gelir :)
hayırlarla çok güzel haberler almak nasip olsun inşallah. size de bize de. Ben de ilk defa bu sefer tahlil gününü beklemeye niyet ettim. evde test hiç yapmıycam bakalım. totem yapayım bari böyle :KK49:

Ben de oyalanmak için yapmıştım.erken gebelik testi al bence kaset testler de benim hiç çıkmadı

Sağolasın:)Dünden beri azda olsa mide bulantısı hissediyorum.Kızımdada böyle olmuştu.Bugünde biraz yorguluk biraz baş dönmesi oldu.Dinlenince geçiyor:)
Ya acıkıyorum yemek yiyeniyorum yiyince bi tuhaf his oluyor . Çok zormuş bu. Kasıklarım da ara ara ağrıyor ikisi bir arada olunca korkuyorum bi de bu benim ilk hamileliğim :KK43: bilmediğim icin iyice kötü oluyorum

X