- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
Ben de acıkıyorum.yiyince de doymuyormuş gibi midem boşmuş gibi hissediyorum.garip bi his.inşallah düzelir de bol bol yeriz herşeyi:)Ya acıkıyorum yemek yiyeniyorum yiyince bi tuhaf his oluyor . Çok zormuş bu. Kasıklarım da ara ara ağrıyor ikisi bir arada olunca korkuyorum bi de bu benim ilk hamileliğimbilmediğim icin iyice kötü oluyorum
tebrikler. tedavi sureciniz nasildi
cok gzl. nazarlardan korusun allah. ssglikla kucaginiza alin. dikkat edin. malum havalar sogudu. sevgilerTesekkurler arkadaşım. Her sürecin kendine özgü sıkıntı ve stresi var. 3. Tüp bebek tedavim 5.transferim. Sperm sorunu, yumurta rezervi azalması, tek tüpüm enfenksiyon nedeniyle alındı. Yaşım 36 ilk kez hamile kaldım. Çok mutluyum unarım sağlıkla ilerler. Emek veren herkes emeklerinin karşılığını alsın burda Yarabbim ne zor psikoloji ama O yanımızda.
cok gzl. nazarlardan korusun allah. ssglikla kucaginiza alin. dikkat edin. malum havalar sogudu. sevgiler
Beni de yazabilirsin canım .Listeye nerden bakıyoruz:)
Bence en yakın zamanda senin de olacak Emin’im canım inşallah katlanır değerler sağlıkla
Beni de ekle inş .Sağlıkla sıhhatle katlanarak artıp kucağına al inşAllah :) darısı başımıza. Konunun 1. Sayfasına yazıyorum :) Çoğalalım inşAllah
Beni de ekle inş .
cok sevindimmKızlar günaydın bugün test günüydü , sabah kan verdim çok şükür artmış ,
132 çıktı
Cumartesi testi tekrarla dediler . İlaçlara devammış .
Çok şükür canımKızlar günaydın bugün test günüydü , sabah kan verdim çok şükür artmış ,
132 çıktı
Normaldir canım bu bulantılar:)Mide bulantın çoksa dr lar bulantıya karşı ilaçta veriyorlarYa acıkıyorum yemek yiyeniyorum yiyince bi tuhaf his oluyor . Çok zormuş bu. Kasıklarım da ara ara ağrıyor ikisi bir arada olunca korkuyorum bi de bu benim ilk hamileliğimbilmediğim icin iyice kötü oluyorum
Bende çok acıkıyorum.Azar azar sık sık yiyorum mide bulantısıda fazla olmuyor.Ara öğünlerinde 1 porsiyon meyve ve ardından meyve şekeri vücudda birikmesin diye çiğ çerez yiyorom.Badem,ceviz,kabakçekirdeği vb.DeneyinBen de acıkıyorum.yiyince de doymuyormuş gibi midem boşmuş gibi hissediyorum.garip bi his.inşallah düzelir de bol bol yeriz herşeyi:)
Ya benim iştahım kesildi . Midem çok tatsız .Bende çok acıkıyorum.Azar azar sık sık yiyorum mide bulantısıda fazla olmuyor.Ara öğünlerinde 1 porsiyon meyve ve ardından meyve şekeri vücudda birikmesin diye çiğ çerez yiyorom.Badem,ceviz,kabakçekirdeği vb.Deneyin
Teşekkür ederim canım.çok yemiyorum ama yararlı şeyleri tüketmeye çalışıyorum.yesem de kesmiyor sanki hiçbirşey.düzelir heralde zamanla bu his.Bende çok acıkıyorum.Azar azar sık sık yiyorum mide bulantısıda fazla olmuyor.Ara öğünlerinde 1 porsiyon meyve ve ardından meyve şekeri vücudda birikmesin diye çiğ çerez yiyorom.Badem,ceviz,kabakçekirdeği vb.Deneyin
Kızlar günaydın bugün test günüydü , sabah kan verdim çok şükür artmış ,
132 çıktı
tebrikler . cok.gzl haberler. saglikla kucaginiza alinKızlar günaydın bugün test günüydü , sabah kan verdim çok şükür artmış ,
132 çıktı
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yavrun sana sımsıkı tutunmuşturkızlaar galiba gece kan vericem
benim için dua eder misiniz bugün?
hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah