Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ya acıkıyorum yemek yiyeniyorum yiyince bi tuhaf his oluyor . Çok zormuş bu. Kasıklarım da ara ara ağrıyor ikisi bir arada olunca korkuyorum bi de bu benim ilk hamileliğim bilmediğim icin iyice kötü oluyorum
Ben de acıkıyorum.yiyince de doymuyormuş gibi midem boşmuş gibi hissediyorum.garip bi his.inşallah düzelir de bol bol yeriz herşeyi:)

tebrikler. tedavi sureciniz nasildi

Tesekkurler arkadaşım. Her sürecin kendine özgü sıkıntı ve stresi var. 3. Tüp bebek tedavim 5.transferim. Sperm sorunu, yumurta rezervi azalması, tek tüpüm enfenksiyon nedeniyle alındı. Yaşım 36 ilk kez hamile kaldım. Çok mutluyum unarım sağlıkla ilerler. Emek veren herkes emeklerinin karşılığını alsın burda Yarabbim ne zor psikoloji ama O yanımızda.

cok gzl. nazarlardan korusun allah. ssglikla kucaginiza alin. dikkat edin. malum havalar sogudu. sevgiler

Bence en yakın zamanda senin de olacak Emin’im canım inşallah katlanır değerler sağlıkla

İnşAllah arkadaşım sağlıkla katlanarak devam etmesi, sağlıkla kucağınıza almanız duası ile. Allah razı olsun, cümle bekleyenler içleri sıra banada nasip olsun yakında inşAllah, bu duyguyu tatmak başka birşey sanırım. İnşAllah bizlerde tadarız

Ya acıkıyorum yemek yiyeniyorum yiyince bi tuhaf his oluyor . Çok zormuş bu. Kasıklarım da ara ara ağrıyor ikisi bir arada olunca korkuyorum bi de bu benim ilk hamileliğim bilmediğim icin iyice kötü oluyorum
Normaldir canım bu bulantılar:)Mide bulantın çoksa dr lar bulantıya karşı ilaçta veriyorlar

Ben de acıkıyorum.yiyince de doymuyormuş gibi midem boşmuş gibi hissediyorum.garip bi his.inşallah düzelir de bol bol yeriz herşeyi:)
Bende çok acıkıyorum.Azar azar sık sık yiyorum mide bulantısıda fazla olmuyor.Ara öğünlerinde 1 porsiyon meyve ve ardından meyve şekeri vücudda birikmesin diye çiğ çerez yiyorom.Badem,ceviz,kabakçekirdeği vb.Deneyin

Ya benim iştahım kesildi . Midem çok tatsız .

Teşekkür ederim canım.çok yemiyorum ama yararlı şeyleri tüketmeye çalışıyorum.yesem de kesmiyor sanki hiçbirşey.düzelir heralde zamanla bu his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…