- 5 Ağustos 2016
- 1.165
- 1.546
Mecburen canım ben zonguldak dayım burada tüp bebek doktoru yoktu Ankara d doktorum . Gidip görünmem gerekNasıl yani uzun yol mu yapacaksın bu durumdayken?
hadi güzel haberlerle inşallahhhhCanım inşallah pozitif olsun tüm güzel anne adaylarının yüzü gülsün... gece yarısı gidip kan testimi yaptıracağım. Sonucu sabah alırım artık hayırlısı olsun hepimiz için
ayyy ben güzel haberleri ver yazmıştım ama okurken sen zaten vermişsinHamileyim kızlarrr
Çok sevindimmmm
Çok çok çok tesekkur ederim Amin canım. bekleyen herkesin yüzü gülsün ve Rab sağlıkla kucagımıza almak nasip etsinTebrikler canımsağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Çok tesekkurler arkadasım iyi ki varsınız. Sagolun destekleriniz icinHayırlı olsun çok sevindim
Mecburen canım ben zonguldak dayım burada tüp bebek doktoru yoktu Ankara d doktorum . Gidip görünmem gerek
hadi güzel haberlerle inşallahhhh
ayyy ben güzel haberleri ver yazmıştım ama okurken sen zaten vermişsin
yaaa çok sevindimmmm
tebrik ederim canım
klasik bir soru sorayım
belirtilerin nelerdi?
Çok iyi bence tebriklerKizlar 10.gun 70 12.gun 176 14.gun 500 16 gunde 980 artislar nasil doktorum sorun yok dedi ama stres yapiyorum haftaya keseyi gor.eye cagirdi
Kafanı bulandırmak istemen açıkçası ama göz göre göre tehlikeye atılmasını da istemem hiç kimsenin. Benim doktorum da ankarada ama her işlemi buradaki kadın hastalıkları ve Doğum uzmanımla eş zamanlı götürdük. Yumurtalara burada baktık görüntü gönderdim. Rahme burada baktık görüntü gönderdim. Tüm testleri burada yapıp gönderdim. Yani sen de bu riskli dönemlerini atlatana kadar Kendine zonguldakta iyi bir doktor bulsan en kısa zamanda ve zaten kalp atışlarını izleyeceksiniz ve bir sorun var mı bakacaksınız sanırım ultrason görüntüsünü ankarayla paylaşsan kabul etmiyorlar mı? Seni bu şekilde riske atmalarına anlam veremedim... hem er yada geç zaten kendine bir uzman bulman gerekecek zonguldakta değil mi? Durumunu bilmeden ağzım dolu konuşuyor olabilirim ama açıkçası gerçekten riske girmene değecekse gitmen gerek diye düşünüyorum... ama tabii tercih senin... her koşulda da inşallah hiç bir sorun yaşamazsın hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın...Mecburen canım ben zonguldak dayım burada tüp bebek doktoru yoktu Ankara d doktorum . Gidip görünmem gerek
hadi güzel haberlerle inşallahhhh
ayyy ben güzel haberleri ver yazmıştım ama okurken sen zaten vermişsin
Kızlar selam dayanamayıp dün de kan verdim .
12.02.2019 gece 00:00 değerim 58
12.02.2019 akşam saat 10.00 değerim 71 iyi mi sizce .
Eşim ben den heycanlı .
Yazmıştım ama görmedin:) gözünaydın senin de canım.değerin kaç çıktı48 saatte bir yaptırsana canım. Tam iki kat arttıgını gorebilmek için. Acele etmek insanın kafasını karıştırıyor kendinden biliyorum. Allaha emanet bebişlerimiz sen hamilesin güzel düşün olsun arkadaşım
Yazmıştım ama görmedin:) gözünaydın senin de canım.değerin kaç çıktı
Oh oh çok güzel maşallah canım :) katlanarak artsın inşallah.hayırlı olsun.isteyen herkes görsün bugünleri.Ayy canımm görmedim gercekten...
8.gün 106.70
Amin canım hepimizin yüzü gülsünOh oh çok güzel maşallah canım :) katlanarak artsın inşallah.hayırlı olsun.isteyen herkes görsün bugünleri.
Canım gözün aydın allah tamamına erdirsinÇok tesekkurler canım darısı başına olucak inşallah
Belirtilerim : transferin ilk gününden beri dozu azaltılmış adet sancısı yaşadım bel ağrısı ve alt karın ağrısı. Her ay güçlü regl sancılarım olur onun zamana yayılıp küçük dozlardaki halini yaşıyorum. Bugunde biraz bel agrım var. 7. Ve 8.gün şiddetlendi ağrım. Uzun süre ayakta kalınca bel ağrım arttıyor. Gögüslerim sismedi henüz , alt karmında yani aslında rahimde batmalar var. Özelikle dün gece bayagı oldu. Hep bir uyku halim vardı güzdüzleri dizi izlerken yada kulagımda kulaklık meditasyon yaparken hep uyuya kaldım. Halsiz ve yorgunum.
Kabız olunca içebilceğin şurup vermediler mi canım? Onu içebilirsin biraz.iyi geliyor.ben de içmiştim sorun olmazkızlar benim yine kabızlık başladı
çok kötüyüm
kayısı tüketiyorum aslında bu sefer olmadı diye sevinmiştim aslında. Ne yapmamı önerirsiniz? Bir de bu kabızlık tutmadığının mı göstergesi acaba 7. gün bugün
Çok haklısın merak işte maalesef :) hatta telaş ettim az mı yükseldi diye , 22 saat sonra yaptırdık yani ne bekliyordum ki .48 saatte bir yaptırsana canım. Tam iki kat arttıgını gorebilmek için. Acele etmek insanın kafasını karıştırıyor kendinden biliyorum. Allaha emanet bebişlerimiz sen hamilesin güzel düşün olsun arkadaşım