- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 36
burada vermediler ama önceki doktorun verdiği var. cevabın için de teşekkür ederim canım, nedense bir hüzünlüyüm bugün. Korkuyorum sanırım test günü yaklaştıkça, bir de kabızlık başladı şimdiKabız olunca içebilceğin şurup vermediler mi canım? Onu içebilirsin biraz.iyi geliyor.ben de içmiştim sorun olmaz
Bende de olmuştu kabızlık.şuruptan içtim biraz iyi gelmişti.canını sıkma hiç.test günü yaklaştıkça da insan kötü hissediyor.inşallah çok mutlu olursun birkaç güne canım.Allah pozitif sonuç almanı nasip etsin.burada vermediler ama önceki doktorun verdiği var. cevabın için de teşekkür ederim canım, nedense bir hüzünlüyüm bugün. Korkuyorum sanırım test günü yaklaştıkça, bir de kabızlık başladı şimdi
amin canım amin Allah razı olsun,Bende de olmuştu kabızlık.şuruptan içtim biraz iyi gelmişti.canını sıkma hiç.test günü yaklaştıkça da insan kötü hissediyor.inşallah çok mutlu olursun birkaç güne canım.Allah pozitif sonuç almanı nasip etsin.
O nasıl söz:) istediğinde yaz canım burdan,özelden.tabiki destek olucaz birbirimize.amin canım amin Allah razı olsun,
iyi ki varsın valla moral oldun
burada vermediler ama önceki doktorun verdiği var. cevabın için de teşekkür ederim canım, nedense bir hüzünlüyüm bugün. Korkuyorum sanırım test günü yaklaştıkça, bir de kabızlık başladı şimdi
Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin
Sonuç ne olur bilmiyorum ama burda verilen destek öyle iyi geliyor ki, çok teşekkür ederim canım.Canım endişelenme benimde tüm düzenim gitti zaten sürekli kabızım. kahve bağımlısıyım. Ama artık içmemiyorum onun yardımı oluyordu sabahları... hiç kafama takmadım. Sende takma lutfen...
Bol bol su iç ,kuru incir kayısı vs birseyler yemeye dikkat et , wc de zorlama kendini. Birde rahat olmaya çalış az kaldı bak test gününe ne kaldı inşallah olumlu olucakazıcık meditasyon yap canım rahatlamak için çok yardımı oluyor.
hayırlı olsun canım:)Hamileyim kızlarrr
Hayırlı olsun canımKizlar 10.gun 70 12.gun 176 14.gun 500 16 gunde 980 artislar nasil doktorum sorun yok dedi ama stres yapiyorum haftaya keseyi gor.eye cagirdi
valla bende açıkcası buralarda doktor bulmak isterim maddi olarak çok yorucu oluyor. Transfer sonrası ilk kez gideceğim o yüzden ses etmedim çağırdı çünkü . Ama sürekli gidemem . Normal doktor kontrolünün 6 katı gidiyor Ankara’ya gidip kendi doktoruma kontrol olunca . İnşallah bir daha çağırmazKafanı bulandırmak istemen açıkçası ama göz göre göre tehlikeye atılmasını da istemem hiç kimsenin. Benim doktorum da ankarada ama her işlemi buradaki kadın hastalıkları ve Doğum uzmanımla eş zamanlı götürdük. Yumurtalara burada baktık görüntü gönderdim. Rahme burada baktık görüntü gönderdim. Tüm testleri burada yapıp gönderdim. Yani sen de bu riskli dönemlerini atlatana kadar Kendine zonguldakta iyi bir doktor bulsan en kısa zamanda ve zaten kalp atışlarını izleyeceksiniz ve bir sorun var mı bakacaksınız sanırım ultrason görüntüsünü ankarayla paylaşsan kabul etmiyorlar mı? Seni bu şekilde riske atmalarına anlam veremedim... hem er yada geç zaten kendine bir uzman bulman gerekecek zonguldakta değil mi? Durumunu bilmeden ağzım dolu konuşuyor olabilirim ama açıkçası gerçekten riske girmene değecekse gitmen gerek diye düşünüyorum... ama tabii tercih senin... her koşulda da inşallah hiç bir sorun yaşamazsın hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın...
Lilyum sen kalp atışlarını duydun mu canım?O nasıl söz:) istediğinde yaz canım burdan,özelden.tabiki destek olucaz birbirimize.
Çok iyi anlıyorum bende dün test öncesi delirdim resmenSonuç ne olur bilmiyorum ama burda verilen destek öyle iyi geliyor ki, çok teşekkür ederim canım.
İnşallah dediğin gibi olumlu olur, ara ara yapıyordum meditasyon ama bu ara yapmadım. Bir de onu deneyim canım. Çok şükür bugüne kadar öyle çok kafama takmadım, sakinlikte sevdiğim müzikleri dinledim, sevdiğim kitapları okudum. En önemlisi Meryem suresi dinledim içim sıkıldıkça çok rahatlattı.
Ama gel gör ki gün yaklaştıkça biraz biraz gerilmeye başladım
Duydum arkadaşım çok şükür :) 6+5 ti.bugün tam 7 haftalık olduLilyum sen kalp atışlarını duydun mu canım?
Merhaba, normalde de tuvalet sorunu yaşıyorum 2 hafta önce de miyom ameliyatı oldum sonrasında kabızlık sorunu olmaması ve rahat tuvalete çıkabilmek için marketlerde satılan probiyotikli kayısılı yoğurtlardan yedim ve devam ediyorum aç karna yiyorum genelde. İşe yaradığını düşünüyorum. Sizin için bir yan etkisi var mıdır bilmiyorum ama msjınızı görünce belki yardımı olur düşüncesiyle yazmak istedim. İsterseniz bir araştırın.kızlar benim yine kabızlık başladı
çok kötüyüm
kayısı tüketiyorum aslında bu sefer olmadı diye sevinmiştim aslında. Ne yapmamı önerirsiniz? Bir de bu kabızlık tutmadığının mı göstergesi acaba 7. gün bugün
Çok şükür canım darısı bana inşallah ama henüz kontrole gitmediğim için net olarak kaçıncı haftadayım onu da tam bilemiyorum hesaplayabilirmisin transferin kaçıncı günü duymuş olduğunu?Duydum arkadaşım çok şükür :) 6+5 ti.bugün tam 7 haftalık oldu
Transferden sonra 31.gündü.son adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu hesaplıyorlar canım.inşallah darısı sana:)Çok şükür canım darısı bana inşallah ama henüz kontrole gitmediğim için net olarak kaçıncı haftadayım onu da tam bilemiyorum hesaplayabilirmisin transferin kaçıncı günü duymuş olduğunu?
Aminnn canım inşallahhhhhTransferden sonra 31.gündü.son adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu hesaplıyorlar canım.inşallah darısı sana:)
Benimde transferden sonraki 20. Gunum bugun cuma gunu ilk kontrolum var cok heyecanliyim kalp atisini henuz duyamam bende herhaldeAminnn canım inşallahhhhhbenim bugün transferden sonra 21.günüm sen 31.günde duyduysan bi 10 gün daha beklemem gerekiyo demekki canım
Hepimize hayırlı olsun canım rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallahhhBenimde transferden sonraki 20. Gunum bugun cuma gunu ilk kontrolum var cok heyecanliyim kalp atisini henuz duyamam bende herhalde