- 5 Ağustos 2016
- 1.165
- 1.546
Bende de oluyor . İğne batması gibi . Rahim büyüyor çünkü .Ya benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...
Nasıl yani uzun yol mu yapacaksın bu durumdayken?Doktorum Ankara da o cts gel dedi. Maalesef su an kimse yok yanımda çalışıyor eşimde. Bu hafta geçsin de duruma göre kayınvalidem gelecek . Doktor öyle çağırınca herhalde duyulur diye düşünüyor ondan çağırdı diye düşünüyorum . Bende tüm gün tv izliyorum kitap okumaya benimde başlamam gerekiyor uzun süre yatacaksam
Allah kucağına almayı nasip etsin canım
bende anlamadım ne kadar sürecek ama yatarken böyle agrı oluyorsa ise başlasam ne olacak bilmiyorum
yok canın hiç istemediler hastanede dururken yapıldı mı acaba onu da bilmiyorum
Ahhh canım Benim .ben de korkudan ne kan testi ne de tekrar test yaptım.senin de olumlu olacak eminim
Heyecanla bekliyorum hemen çıkar mı sonuç .Canım inşallah pozitif olsun tüm güzel anne adaylarının yüzü gülsün... gece yarısı gidip kan testimi yaptıracağım. Sonucu sabah alırım artık hayırlısı olsun hepimiz için
İnternetten de bakılıyor canım hasta nosuyla:) yada mail de atabiliyorlar sonucu.sabaha kadar uyuyamazsın mutlaka öğren bugün:) çok geç olmadan baktır acilden hattaCanım inşallah pozitif olsun tüm güzel anne adaylarının yüzü gülsün... gece yarısı gidip kan testimi yaptıracağım. Sonucu sabah alırım artık hayırlısı olsun hepimiz için
akşam vakti de bakıyorlar mı acilde?İnternetten de bakılıyor canım hasta nosuyla:) yada mail de atabiliyorlar sonucu.sabaha kadar uyuyamazsın mutlaka öğren bugün:) çok geç olmadan baktır acilden hatta
Özellerde bakıyorlar canımakşam vakti de bakıyorlar mı acilde?
ben de perşembe akşam mı gitsem diyorum da
bir de özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba
kos kos :) ama yavas yavas bebisleri de kendini de yorma :)Hazırlandım giyindim evde dolanıyorum , eczaneye gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum :))
Heyecanla bekliyorum hemen çıkar mı sonuç .
kos kos :) ama yavas yavas bebisleri de kendini de yorma :)
İnternetten de bakılıyor canım hasta nosuyla:) yada mail de atabiliyorlar sonucu.sabaha kadar uyuyamazsın mutlaka öğren bugün:) çok geç olmadan baktır acilden hatta
akşam vakti de bakıyorlar mı acilde?
ben de perşembe akşam mı gitsem diyorum da
bir de özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba
Allahim insallah guzel haberler vermeni nasip eder canim dualarimdasin :)
tamam canım teşekkürler,Canım özelde istediğin saatte kan verebilirsin ben hep öyle yapıyorum. Hem hastane boş hemde erken saatte elinde. Memorail sonucu sabah saatlerinde istiyor. Dr.lar sonucu o gün değerlendirsin diye...
yaaa çok sevindimmmmHamileyim kızlarrr
Çok sevindimmmmHamileyim kızlarrr
Tebrikler canımHamileyim kızlarrr
Ay maşallah gözünaydın canım:) kaç çıktı değerHamileyim kızlarrr