Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ya benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...
Bende de oluyor . İğne batması gibi . Rahim büyüyor çünkü .

Nasıl yani uzun yol mu yapacaksın bu durumdayken?

Ahhh canım Benim .ben de korkudan ne kan testi ne de tekrar test yaptım.senin de olumlu olacak eminim

Canım inşallah pozitif olsun tüm güzel anne adaylarının yüzü gülsün... gece yarısı gidip kan testimi yaptıracağım. Sonucu sabah alırım artık hayırlısı olsun hepimiz için

Canım inşallah pozitif olsun tüm güzel anne adaylarının yüzü gülsün... gece yarısı gidip kan testimi yaptıracağım. Sonucu sabah alırım artık hayırlısı olsun hepimiz için
İnternetten de bakılıyor canım hasta nosuyla:) yada mail de atabiliyorlar sonucu.sabaha kadar uyuyamazsın mutlaka öğren bugün:) çok geç olmadan baktır acilden hatta

İnternetten de bakılıyor canım hasta nosuyla:) yada mail de atabiliyorlar sonucu.sabaha kadar uyuyamazsın mutlaka öğren bugün:) çok geç olmadan baktır acilden hatta
akşam vakti de bakıyorlar mı acilde?
ben de perşembe akşam mı gitsem diyorum da
bir de özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba

Heyecanla bekliyorum hemen çıkar mı sonuç .

Canım aslında 1 saat içinde çıkarıyorlar ama internete düşmesi onay falan 2-3 saati bulabiliyor. 1 saat sonra gidip kagıda basılmışını alabilirim. Bilmiyorum off ağrım var umarım güzel ağrıdır bunlar

Ayy canım internete gec düşürüyorlar tembel bir hastane bize yakın olan İlk kez bu kadar testsiz şu güne dayandım yarına kadarda dayanabilirim sanırım

akşam vakti de bakıyorlar mı acilde?
ben de perşembe akşam mı gitsem diyorum da
bir de özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba

Canım özelde istediğin saatte kan verebilirsin ben hep öyle yapıyorum. Hem hastane boş hemde erken saatte elinde. Memorail sonucu sabah saatlerinde istiyor. Dr.lar sonucu o gün değerlendirsin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…