Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Senden altı gün sonra transferim olmuş ben de yedinci gün kanama yaşadım. Birden oldu bir pedi dolduracak kadar. Hemen yatmamı ve kalkmamamı söylediler yatınca hemen durdu ancak sonraki beş gün boyunca açık kahve lekelenmem oldu ve kullandığım progestan fitiller de aktığında açık kahve aktı ama Allah’a şükür olumsuz bir sonuç olmadı. Çok az kalktım ve bundan sonra da her hareketimi çok yavaş yapmaya başladım. Hiç yukarı uzanmıyorum. Yan dönmeden asla kalkmıyorum.. ve cuma 5+1 olacağız keseyi görmek için ilk muayenemizi olacağız ve ben kanamadan sonra ilk defa o gün arabaya binip dışarı çıkacağım. Ayrıca koraspini bıraktım. Benim en büyük hatam koraspin ve ananası birlikte tüketmek oldu ikisininde kan sulandırıcı etkisi olduğunu sonradan öğrendim maalesef.

Hayırlı olsun canim insallah katlanarak devam eder :)

Ah o silik çizgiyi bir görsem birde
Test günün 10.güne verildiyse çıkar heralde canım bugün de.ama yanlış yönlendirmek istemem.sen içinden gelen sesi dinle ve öyle hareket et :) umarım pozitif sonucunu paylaşman nasip olur.

Test günün 10.güne verildiyse çıkar heralde canım bugün de.ama yanlış yönlendirmek istemem.sen içinden gelen sesi dinle ve öyle hareket et :) umarım pozitif sonucunu paylaşman nasip olur.

Tesekkurler canım Rab’bim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sanada.

Tüp bebek ya da doğal yolla fark yok cankm hatta herkes tüp bebek daha sağlıklı olur diyor . Aşlah bu sefer kucağına almayı nasip etsin canım . Ben de ilk denemem de kimyasal oldu o yüzden su an çok paniğim olumsuzluk olacak diye . İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Ay Allah korusun bir daha yaşamayalım ben keseyi gördüm şimdi de kalp atışı telaşı başladı ise gitmem gerek ama heyet raporu almak zorunda kalacağım gibi . Koraspirin hiç vermedi bana doktor kullanma su an dedi. Cumartesi doktora gideceğim 5+5 olacak kalp arısı icin erken mi bilemedim . Karnımda ara ara agrı oluyor normal mi ya

Benim de ağrılarım var hiç telaş edecek bir şey olduğunu sanmam aslında mümkün olduğunca kendimi rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum hiç kendimi dinlememek için macera kitapları aldım üç kitap bitirdim boş an olunca açıp bir romantik komedi falan izliyorum.. İnan işe yarıyor.. umarım yanında sana yardımcı olabilecek birileri vardır bir süre ne ev ne ev işi hiç umurunda olmasın... benim daha önce altıncı hafta kalp atışını duymuştuk ama bu defa daha telaşlılar sanırım zira hcg değerleri yüksek çıktı. Naçizane bir tavsiye eğer ki çok sabırsız değilsen mümkünse altıncı haftayı bekle en azından duyamayacak olsanız bile moral bozukluğu olup kuzulara da yansıtmamış olursun... ama yine de sen bilirsin her koşulda içini ferah tut herşey yolunda gider inşallahhh hiç endişe etmene gerek kalmaz...

Bu arada hiç progesteron testi verdin mi benden iki defa istediler transferden sonra değer düşünce de ilacın dozunu 100 mg artırdılar..

Ahhh canım Benim .ben de korkudan ne kan testi ne de tekrar test yaptım.senin de olumlu olacak eminim

Ya benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...

Doktorum Ankara da o cts gel dedi. Maalesef su an kimse yok yanımda çalışıyor eşimde. Bu hafta geçsin de duruma göre kayınvalidem gelecek . Doktor öyle çağırınca herhalde duyulur diye düşünüyor ondan çağırdı diye düşünüyorum . Bende tüm gün tv izliyorum kitap okumaya benimde başlamam gerekiyor uzun süre yatacaksam
BUgun test gunumdu az once aradilar beta 285 . Gayet Iyiymis :))
Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Ya benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...
bende anlamadım ne kadar sürecek ama yatarken böyle agrı oluyorsa ise başlasam ne olacak bilmiyorum
Bu arada hiç progesteron testi verdin mi benden iki defa istediler transferden sonra değer düşünce de ilacın dozunu 100 mg artırdılar..
yok canın hiç istemediler hastanede dururken yapıldı mı acaba onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…