Hazırlandım giyindim evde dolanıyorum , eczaneye gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum :))bende heyecan yaptim 8. gunde idrar testi yapicam benene :)
Hadi bi erken gebelik testi kap gel canım :))Hazırlandım giyindim evde dolanıyorum , eczaneye gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum :))
Hadi bi erken gebelik testi kap gel canım :))
Senden altı gün sonra transferim olmuş ben de yedinci gün kanama yaşadım. Birden oldu bir pedi dolduracak kadar. Hemen yatmamı ve kalkmamamı söylediler yatınca hemen durdu ancak sonraki beş gün boyunca açık kahve lekelenmem oldu ve kullandığım progestan fitiller de aktığında açık kahve aktı ama Allah’a şükür olumsuz bir sonuç olmadı. Çok az kalktım ve bundan sonra da her hareketimi çok yavaş yapmaya başladım. Hiç yukarı uzanmıyorum. Yan dönmeden asla kalkmıyorum.. ve cuma 5+1 olacağız keseyi görmek için ilk muayenemizi olacağız ve ben kanamadan sonra ilk defa o gün arabaya binip dışarı çıkacağımÇok teşekkürler canım geçti gitti inşallah
ay inşallah nasip eder inşallah hepimize nasip eder
birden bire oldu tam uyuyacağım bi his oldu yok değildir dedim bir dk sonra gidince kanama olduğunu gördüm . Uyusam fark etmeyecektim
Hayırlı olsun canim insallah katlanarak devam eder :)Kızlar bir yolunu buldum ve gece 00:00 da kan verdim . Sonucum çıktı değerim 58 . Transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm olacak değerim nasıl sizce ? Tek embriyo transfer edilmişti .Birde Çarşambayı Perşembe’ye bağlayan gece yapacağım . 14.02.2019 00:00’da :) yorumlarınızı bekliyorum .
Test günün 10.güne verildiyse çıkar heralde canım bugün de.ama yanlış yönlendirmek istemem.sen içinden gelen sesi dinle ve öyle hareket et :) umarım pozitif sonucunu paylaşman nasip olur.Ah o silik çizgiyi bir görsem birde
Test günün 10.güne verildiyse çıkar heralde canım bugün de.ama yanlış yönlendirmek istemem.sen içinden gelen sesi dinle ve öyle hareket et :) umarım pozitif sonucunu paylaşman nasip olur.
İnşallah Canım benimHayırlı olsun canim insallah katlanarak devam eder :)
Teşekkür ederim canım.Hepimize nasip olsun inşallahTesekkurler canım Rab’bim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sanada.
Tüp bebek ya da doğal yolla fark yok cankm hatta herkes tüp bebek daha sağlıklı olur diyor . Aşlah bu sefer kucağına almayı nasip etsin canım . Ben de ilk denemem de kimyasal oldu o yüzden su an çok paniğim olumsuzluk olacak diye . İnşallah sağlıkla kucağımıza alalımAllah razı olsun . Ben 2.5 yıldır o çizgi için her ay 5-10 gün önce alırdım testleri . Benim ilk gebeliğim doğal yolla idi . Herşey normaldi . Kalp atışlarını bile duyduk . Kese yeri rahmimin tam ortasıydı . 9. Haftada o üzücü haberi aldık . Kalbi durmuştu . Ben şimdi şu değerime çok seviniyorum ama kalbimde hep bi hüzün . Ya herşey düzgün ilerlemezse . Ya bunu da kaybedersem . sadece dua etmekten başka hiçbir çaremiz Yok . Allah’a sığınıp göreceğiz . Kalbi duran bebeğimin patolojik ve genetik incelemesinde aslında kısmi down sendromlu olduğunu öğrendik . Genetik doktorlarına danıştık . Bu evladın doğadabilirmiş böyle çok doğan var ilginç çok erken olmuş dedi . Genellikle doğunca ölüyormuşlar . Şimdi Rabbime o kadar dua ediyorum ki , o bilir en doğrusunu . Bizi kaldıramayacağımız imtihanlar İle sınamasın kucağımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız . Neden tüp bebek olayına girdiğimize gelirsek benim aslında adetlerim hep düzenliydi . Kürtaj sonrası düzeni şaştı . Kasıklarımda çok ağrılar oldu çok doktora gittim kimse yumurtalıklarda yapışıldık olduğunu ve çikolata kistlerimi farketmedi. En son bi doktorla tanıştık o farketti . Bu sebeple olmuyordur doğal yolla dedi. Allah hepimizin Yardımcısı olsun dermansız dert vermesin .
Ay Allah korusun bir daha yaşamayalımSenden altı gün sonra transferim olmuş ben de yedinci gün kanama yaşadım. Birden oldu bir pedi dolduracak kadar. Hemen yatmamı ve kalkmamamı söylediler yatınca hemen durdu ancak sonraki beş gün boyunca açık kahve lekelenmem oldu ve kullandığım progestan fitiller de aktığında açık kahve aktı ama Allah’a şükür olumsuz bir sonuç olmadı. Çok az kalktım ve bundan sonra da her hareketimi çok yavaş yapmaya başladım. Hiç yukarı uzanmıyorum. Yan dönmeden asla kalkmıyorum.. ve cuma 5+1 olacağız keseyi görmek için ilk muayenemizi olacağız ve ben kanamadan sonra ilk defa o gün arabaya binip dışarı çıkacağım. Ayrıca koraspini bıraktım. Benim en büyük hatam koraspin ve ananası birlikte tüketmek oldu ikisininde kan sulandırıcı etkisi olduğunu sonradan öğrendim maalesef.
Ohhhh ohhhhh çok sevindimBUgun test gunumdu az once aradilar beta 285 . Gayet Iyiymis :))
Benim de ağrılarım var hiç telaş edecek bir şey olduğunu sanmam aslında mümkün olduğunca kendimi rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum hiç kendimi dinlememek için macera kitapları aldım üç kitap bitirdim boş an olunca açıp bir romantik komedi falan izliyorum.. İnan işe yarıyor.. umarım yanında sana yardımcı olabilecek birileri vardır bir süre ne ev ne ev işi hiç umurunda olmasın... benim daha önce altıncı hafta kalp atışını duymuştuk ama bu defa daha telaşlılar sanırım zira hcg değerleri yüksek çıktı. Naçizane bir tavsiye eğer ki çok sabırsız değilsen mümkünse altıncı haftayı bekle en azından duyamayacak olsanız bile moral bozukluğu olup kuzulara da yansıtmamış olursun... ama yine de sen bilirsin her koşulda içini ferah tut herşey yolunda gider inşallahhh hiç endişe etmene gerek kalmaz...
Ay Allah korusun bir daha yaşamayalımben keseyi gördüm şimdi de kalp atışı telaşı başladı ise gitmem gerek ama heyet raporu almak zorunda kalacağım gibi . Koraspirin hiç vermedi bana doktor kullanma su an dedi. Cumartesi doktora gideceğim 5+5 olacak kalp arısı icin erken mi bilemedim . Karnımda ara ara agrı oluyor normal mi ya
Bu arada hiç progesteron testi verdin mi benden iki defa istediler transferden sonra değer düşünce de ilacın dozunu 100 mg artırdılar..
Ay Allah korusun bir daha yaşamayalımben keseyi gördüm şimdi de kalp atışı telaşı başladı ise gitmem gerek ama heyet raporu almak zorunda kalacağım gibi . Koraspirin hiç vermedi bana doktor kullanma su an dedi. Cumartesi doktora gideceğim 5+5 olacak kalp arısı icin erken mi bilemedim . Karnımda ara ara agrı oluyor normal mi ya
Canım tebrikler . Hayırlı olsunBUgun test gunumdu az once aradilar beta 285 . Gayet Iyiymis :))
Ahhh canım Benim .ben de korkudan ne kan testi ne de tekrar test yaptım.senin de olumlu olacak eminimSüper bir haber inşallah güzel değerler olur
İlk kez gebelik testi almadım eve . Eşimde gününde test yapılmasını istiyor.
Bayağı bel ağrım var seninde öylemi ? Semptomlar farklı ama 8. gün kafayı yeme sendromundayım
Ya benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...
gözün aydınnBUgun test gunumdu az once aradilar beta 285 . Gayet Iyiymis :))
Doktorum Ankara da o cts gel dedi. Maalesef su an kimse yok yanımda çalışıyor eşimde. Bu hafta geçsin de duruma göre kayınvalidem gelecek . Doktor öyle çağırınca herhalde duyulur diye düşünüyor ondan çağırdı diye düşünüyorum . Bende tüm gün tv izliyorum kitap okumaya benimde başlamam gerekiyor uzun süre yatacaksamBenim de ağrılarım var hiç telaş edecek bir şey olduğunu sanmam aslında mümkün olduğunca kendimi rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum hiç kendimi dinlememek için macera kitapları aldım üç kitap bitirdim boş an olunca açıp bir romantik komedi falan izliyorum.. İnan işe yarıyor.. umarım yanında sana yardımcı olabilecek birileri vardır bir süre ne ev ne ev işi hiç umurunda olmasın... benim daha önce altıncı hafta kalp atışını duymuştuk ama bu defa daha telaşlılar sanırım zira hcg değerleri yüksek çıktı. Naçizane bir tavsiye eğer ki çok sabırsız değilsen mümkünse altıncı haftayı bekle en azından duyamayacak olsanız bile moral bozukluğu olup kuzulara da yansıtmamış olursun... ama yine de sen bilirsin her koşulda içini ferah tut herşey yolunda gider inşallahhh hiç endişe etmene gerek kalmaz...
Allah kucağına almayı nasip etsin canımBUgun test gunumdu az once aradilar beta 285 . Gayet Iyiymis :))
bende anlamadım ne kadar sürecek ama yatarken böyle agrı oluyorsa ise başlasam ne olacak bilmiyorumYa benimde hala ara ara karnimda adet agrilari ve batmalar oluyo normal mi bende cok merak ediyorum bugun biraz ayakta kaldim cok agridi mesela ne zamana kadar surecekki bu? Agri basladimi icimi bir korku kapliyor...
yok canın hiç istemediler hastanede dururken yapıldı mı acaba onu da bilmiyorumBu arada hiç progesteron testi verdin mi benden iki defa istediler transferden sonra değer düşünce de ilacın dozunu 100 mg artırdılar..