Bende ağrım var diye endişeliyim. 8. Gün yarın test günüm. söz verdim kendime gününde test yap diye şuan gidip kan veresim varCanım merhaba benim dün 4.günümdü sadece sabah ağrım oldu 2.ve 3. Gün de oldu ama dün akşam ve bufün sabah uyandım hiç birşey kalmadı ağrı falan sen demiştin ya bundan öncekinde 3. Güne kadar oldu ve bitti ağrı kimyasal oldu diye ben de korkmaya başladım
İdrar testi mi yaptın canım ?Çok sevindim tebrikler ben de test yaptım ama yine de yarını bekleyeceğim çatlamazsam
herkesinki aynı olucak diye birşey yok canım, sen kendini üzme. hem ben de bilmiyorum sonucu daha pozitif mi negatif mi. hiç belli olmuyor. hiç belirti yaşamayanlar da okadar fazla ki. ben sadece onunla avunuyorum biraz demek istedim. Belki de senin yerleşti ve yerleşince geçti, kim bilir. Şu aşamada tam bir tevekkül ile beklemek yapacağımız şey. Başka elden gelen birşey yok. Olacak olan belli zaten, ne yapsak da değiştiremeyiz.Canım merhaba benim dün 4.günümdü sadece sabah ağrım oldu 2.ve 3. Gün de oldu ama dün akşam ve bufün sabah uyandım hiç birşey kalmadı ağrı falan sen demiştin ya bundan öncekinde 3. Güne kadar oldu ve bitti ağrı kimyasal oldu diye ben de korkmaya başladım
Evet canım pozitif ama emin olamıyorum benim ağrılarım da çokİdrar testi mi yaptın canım ?
5. Gün embriyosuydu Canım . Çok şükür inşallah değerim güzel katlanır .Canım hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
Teşekkür ederim . İdrar testi mi yaptın ? İnşallah güzel olur değerlerimiz .Çok sevindim tebrikler ben de test yaptım ama yine de yarını bekleyeceğim çatlamazsam
Evet canım pozitif ama emin olamıyorum benim ağrılarım da çok
herkesinki aynı olucak diye birşey yok canım, sen kendini üzme. hem ben de bilmiyorum sonucu daha pozitif mi negatif mi. hiç belli olmuyor. hiç belirti yaşamayanlar da okadar fazla ki. ben sadece onunla avunuyorum biraz demek istedim. Belki de senin yerleşti ve yerleşince geçti, kim bilir. Şu aşamada tam bir tevekkül ile beklemek yapacağımız şey. Başka elden gelen birşey yok. Olacak olan belli zaten, ne yapsak da değiştiremeyiz.
Böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum ama söylediklerim asıl kendime canım
saol canım, hepimizin, bekleyen herkesin inşallah. Evet oradayım. 6. gün bugün.Sende memorialdansın nickini görüyorum canım. Senin kaçıncı gün ? Hayırlı güzel haberlerin olsun...
Allah razı olsun . Ben 2.5 yıldır o çizgi için her ay 5-10 gün önce alırdım testleri . Benim ilk gebeliğim doğal yolla idi . Herşey normaldi . Kalp atışlarını bile duyduk . Kese yeri rahmimin tam ortasıydı . 9. Haftada o üzücü haberi aldık . Kalbi durmuştu . Ben şimdi şu değerime çok seviniyorum ama kalbimde hep bi hüzün . Ya herşey düzgün ilerlemezse . Ya bunu da kaybedersem . sadece dua etmekten başka hiçbir çaremiz Yok . Allah’a sığınıp göreceğiz . Kalbi duran bebeğimin patolojik ve genetik incelemesinde aslında kısmi down sendromlu olduğunu öğrendik . Genetik doktorlarına danıştık . Bu evladın doğadabilirmiş böyle çok doğan var ilginç çok erken olmuş dedi . Genellikle doğunca ölüyormuşlar . Şimdi Rabbime o kadar dua ediyorum ki , o bilir en doğrusunu . Bizi kaldıramayacağımız imtihanlar İle sınamasın kucağımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız . Neden tüp bebek olayına girdiğimize gelirsek benim aslında adetlerim hep düzenliydi . Kürtaj sonrası düzeni şaştı . Kasıklarımda çok ağrılar oldu çok doktora gittim kimse yumurtalıklarda yapışıldık olduğunu ve çikolata kistlerimi farketmedi. En son bi doktorla tanıştık o farketti . Bu sebeple olmuyordur doğal yolla dedi. Allah hepimizin Yardımcısı olsun dermansız dert vermesin .Ay malallah Allah kucağına da almayı nasip etsin çok sevindi mmm
inşallah Allah çok bekletmeden çocuk sahibi yapar herkesi . Sağlıklı olsun diye dua et ben de farkındayım bazen sadece istiyoruz ama ya olması kötü ise sağlıksız ise diyorum . Biliyorum teselli değil ama Allah sağlıkla tez vakitte versin stres yapma stres en büyük engel gerçekten
Evet haklısın canım tek dileğim başta tutunmuş olması çok moralim bozuldu sabretmekten başka çare yok..herkesinki aynı olucak diye birşey yok canım, sen kendini üzme. hem ben de bilmiyorum sonucu daha pozitif mi negatif mi. hiç belli olmuyor. hiç belirti yaşamayanlar da okadar fazla ki. ben sadece onunla avunuyorum biraz demek istedim. Belki de senin yerleşti ve yerleşince geçti, kim bilir. Şu aşamada tam bir tevekkül ile beklemek yapacağımız şey. Başka elden gelen birşey yok. Olacak olan belli zaten, ne yapsak da değiştiremeyiz.
Böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum ama söylediklerim asıl kendime canım
Transferden beri bel ağrım var bugun bir tık fazla hissediyorum.saol canım, hepimizin, bekleyen herkesin inşallah. Evet oradayım. 6. gün bugün.
Sende durumlar nasıl?
kaçıncı günün canım?Transferden beri bel ağrım var bugun bir tık fazla hissediyorum.
Benim de bugün biraz değişti sanki ağrılar hafifledi canım, bakalım nasibimizde ne varEvet haklısın canım tek dileğim başta tutunmuş olması çok moralim bozuldu sabretmekten başka çare yok..
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız normal gebelik keseyi görme, kalp atışları, sekizinci hafta da kalbinin durması... o dönem neler neler kurdum. Çok mu hareket ettim. Transvajinal ultrason mu etkiledi de kalbi durdu vs vs ama olacak olduktan sonra hiç bir şeye engel olunmuyor ondan sonra da iki defa dondurulmuş embriyo transferi... kürtaj sonrası yapışıklık bunun İçin operasyon falan.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben ilk dönemlerde her ne kadar hareket deseler de dinlenme taraftarıyım. İlkinde normal hayatıma devam ettim ama bu defa iki defa beşer günlük rapor aldım transfer haftası da beş gün izin almıştım. Sağlık ocağına bile gitmedim aile hekimim kan almak İçin eve hemşire gönderdi.. ama tabi bu benim vücudum İçin geçerli ve herkes için geçerli olacak diye birşey yok... umarım senin için herşey tüm aşamalarıyla yolunda ve sağlıkla devam eder...Allah razı olsun . Ben 2.5 yıldır o çizgi için her ay 5-10 gün önce alırdım testleri . Benim ilk gebeliğim doğal yolla idi . Herşey normaldi . Kalp atışlarını bile duyduk . Kese yeri rahmimin tam ortasıydı . 9. Haftada o üzücü haberi aldık . Kalbi durmuştu . Ben şimdi şu değerime çok seviniyorum ama kalbimde hep bi hüzün . Ya herşey düzgün ilerlemezse . Ya bunu da kaybedersem . sadece dua etmekten başka hiçbir çaremiz Yok . Allah’a sığınıp göreceğiz . Kalbi duran bebeğimin patolojik ve genetik incelemesinde aslında kısmi down sendromlu olduğunu öğrendik . Genetik doktorlarına danıştık . Bu evladın doğadabilirmiş böyle çok doğan var ilginç çok erken olmuş dedi . Genellikle doğunca ölüyormuşlar . Şimdi Rabbime o kadar dua ediyorum ki , o bilir en doğrusunu . Bizi kaldıramayacağımız imtihanlar İle sınamasın kucağımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız . Neden tüp bebek olayına girdiğimize gelirsek benim aslında adetlerim hep düzenliydi . Kürtaj sonrası düzeni şaştı . Kasıklarımda çok ağrılar oldu çok doktora gittim kimse yumurtalıklarda yapışıldık olduğunu ve çikolata kistlerimi farketmedi. En son bi doktorla tanıştık o farketti . Bu sebeple olmuyordur doğal yolla dedi. Allah hepimizin Yardımcısı olsun dermansız dert vermesin .
Senin kaçıncı günündü canımBenim de bugün biraz değişti sanki ağrılar hafifledi canım, bakalım nasibimizde ne var
İnşallah Allah bize yaşadığımız olumsuzlukları unutturur . Allah gönlümüze ferahlıklar versin .Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız normal gebelik keseyi görme, kalp atışları, sekizinci hafta da kalbinin durması... o dönem neler neler kurdum. Çok mu hareket ettim. Transvajinal ultrason mu etkiledi de kalbi durdu vs vs ama olacak olduktan sonra hiç bir şeye engel olunmuyor ondan sonra da iki defa dondurulmuş embriyo transferi... kürtaj sonrası yapışıklık bunun İçin operasyon falan.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben ilk dönemlerde her ne kadar hareket deseler de dinlenme taraftarıyım. İlkinde normal hayatıma devam ettim ama bu defa iki defa beşer günlük rapor aldım transfer haftası da beş gün izin almıştım. Sağlık ocağına bile gitmedim aile hekimim kan almak İçin eve hemşire gönderdi.. ama tabi bu benim vücudum İçin geçerli ve herkes için geçerli olacak diye birşey yok... umarım senin için herşey tüm aşamalarıyla yolunda ve sağlıkla devam eder...
Sağol kuzum yarın tekrarlayacağımSağol canım Allah kimseye yaşatmasın iki gün hastanede kaldım eve geldim şükür . Şimdilik kanamam yok dinleniyorum doktorum da Cumartesi çağırdı o zaman dek yat dinlen dedi. Ay inşallah yaşamazsın ama hafif kanama olursa nolur panikleme. Ben kendimi yedim resmen bebeğe de zarar verdim o süreçte . Stres en büyük dğsman dedi doktorum .
Ay maşallah canım çok güzel artmış
bugün 6. günSenin kaçıncı günündü canım
Birde eklemek isterim değerin iyi olmasa idrar testinde çıkmaz.Evet canım pozitif ama emin olamıyorum benim ağrılarım da çok
kaçıncı günün canım?