Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende ağrım var diye endişeliyim. 8. Gün yarın test günüm. söz verdim kendime gününde test yap diye şuan gidip kan veresim var

herkesinki aynı olucak diye birşey yok canım, sen kendini üzme. hem ben de bilmiyorum sonucu daha pozitif mi negatif mi. hiç belli olmuyor. hiç belirti yaşamayanlar da okadar fazla ki. ben sadece onunla avunuyorum biraz demek istedim. Belki de senin yerleşti ve yerleşince geçti, kim bilir. Şu aşamada tam bir tevekkül ile beklemek yapacağımız şey. Başka elden gelen birşey yok. Olacak olan belli zaten, ne yapsak da değiştiremeyiz.
Böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum ama söylediklerim asıl kendime canım

Evet canım pozitif ama emin olamıyorum benim ağrılarım da çok

Süper bir haber inşallah güzel değerler olur

İlk kez gebelik testi almadım eve . Eşimde gününde test yapılmasını istiyor.
Bayağı bel ağrım var seninde öylemi ? Semptomlar farklı ama 8. gün kafayı yeme sendromundayım

Sende memorialdansın nickini görüyorum canım. Senin kaçıncı gün ? Hayırlı güzel haberlerin olsun...

Allah razı olsun . Ben 2.5 yıldır o çizgi için her ay 5-10 gün önce alırdım testleri . Benim ilk gebeliğim doğal yolla idi . Herşey normaldi . Kalp atışlarını bile duyduk . Kese yeri rahmimin tam ortasıydı . 9. Haftada o üzücü haberi aldık . Kalbi durmuştu . Ben şimdi şu değerime çok seviniyorum ama kalbimde hep bi hüzün . Ya herşey düzgün ilerlemezse . Ya bunu da kaybedersem . sadece dua etmekten başka hiçbir çaremiz Yok . Allah’a sığınıp göreceğiz . Kalbi duran bebeğimin patolojik ve genetik incelemesinde aslında kısmi down sendromlu olduğunu öğrendik . Genetik doktorlarına danıştık . Bu evladın doğadabilirmiş böyle çok doğan var ilginç çok erken olmuş dedi . Genellikle doğunca ölüyormuşlar . Şimdi Rabbime o kadar dua ediyorum ki , o bilir en doğrusunu . Bizi kaldıramayacağımız imtihanlar İle sınamasın kucağımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız . Neden tüp bebek olayına girdiğimize gelirsek benim aslında adetlerim hep düzenliydi . Kürtaj sonrası düzeni şaştı . Kasıklarımda çok ağrılar oldu çok doktora gittim kimse yumurtalıklarda yapışıldık olduğunu ve çikolata kistlerimi farketmedi. En son bi doktorla tanıştık o farketti . Bu sebeple olmuyordur doğal yolla dedi. Allah hepimizin Yardımcısı olsun dermansız dert vermesin .

Evet haklısın canım tek dileğim başta tutunmuş olması çok moralim bozuldu sabretmekten başka çare yok..

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız normal gebelik keseyi görme, kalp atışları, sekizinci hafta da kalbinin durması... o dönem neler neler kurdum. Çok mu hareket ettim. Transvajinal ultrason mu etkiledi de kalbi durdu vs vs ama olacak olduktan sonra hiç bir şeye engel olunmuyor ondan sonra da iki defa dondurulmuş embriyo transferi... kürtaj sonrası yapışıklık bunun İçin operasyon falan.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben ilk dönemlerde her ne kadar hareket deseler de dinlenme taraftarıyım. İlkinde normal hayatıma devam ettim ama bu defa iki defa beşer günlük rapor aldım transfer haftası da beş gün izin almıştım. Sağlık ocağına bile gitmedim aile hekimim kan almak İçin eve hemşire gönderdi.. ama tabi bu benim vücudum İçin geçerli ve herkes için geçerli olacak diye birşey yok... umarım senin için herşey tüm aşamalarıyla yolunda ve sağlıkla devam eder...

İnşallah Allah bize yaşadığımız olumsuzlukları unutturur . Allah gönlümüze ferahlıklar versin .

Sağol kuzum yarın tekrarlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…