İki gün sonra 1000 i geçer rahat olkan degerin 1000 göremedim galiba ona stres yaptımm ben bakıyorum ben burda hemen 1000lerde ondan biede kasık agrınız varmı hanımlar benım ara ara oluyo
Ne güzel Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlereBugün 6+5 oldum ve bebeğimin kalp atışını duydum.Allaha şükür kızlar.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Amin canım :) inşallah sizler de görün bugünleri.Ne güzel Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlere
Ben geçen hafta salı günü transfer oldum . Belirti olarak kasık ve bel ağrısı . Hatta bi gün öyle çok karnıma sancı girmişti ki 3 gün önce tuvalete çıkmıştım az kalsın yere kapanıyordum . 2 gündür meme hassasiyeti var .Tebrik ederim canım belirtilerin nelerdi
Allah senin gibi dileyen herkese müjdeli haberi vermeyi nasip etsin .Ben Ocak 6 da transfer oldum
Benden sonra transferi olanların maşallah çoğunun pozitif sanki
Öyle imrenerek okuyorumki
Bi gün bende yazar mıyım acaba değerim nasıl kızlar diye
Rabbim Benim gibi isteyen herkese nasip etsin
Bazen acaba hiç olmayacak mı boşuna mı uğraşıyorum diyorum
Ya olmazsa ya anne olamazsam, eşimi baba yapamazsam nolur diyorum öyle bi çıkmaza giriyorum ki
Ama zaten allahtan hayırlısını istemiyor muyum diyorum ee hayırlısını istiyorsam buna razı gelecem tabiki de
Bi mucize olsa bana da nasip olsa
Hayali bile ne güzel
İnş Emeklerimiz boşa gitmez
Ay sonunda dondurulmuşlarla başlıcam inş
O zaman daha sık görüşürüz
Şimdilik takipteyim
Çok ilginç Canım . Benim hep muayenede 20 civarı sayıyordu doktorum . Operasyonda 40 civarı toplandı. Olgun 24 yumurtan var onları dölledik dediler . Onlardan da 12 tanesi 5. Ve 6. Güne erişti . İlk kez senin sorunu duydum tedavi olan arkadaşlarımda karşılaşmadım hiç .Selam arkadaslar yumurta toplamam oldu sonrasonda dr la görüşemedik akşam haber verdi 9 yumurtadan 6 sı çatlamış ve işlem sırasında farketmişler 3 tane alabildim 1 ini bugün dölledik 2 si için yarın duruma bakacagız dedi moralim cok bozuk basına böyle bişey gelen varmı(((?
Cetrotilde kullanmadın mı canım yumurta toplama olmadan önceSelam arkadaslar yumurta toplamam oldu sonrasonda dr la görüşemedik akşam haber verdi 9 yumurtadan 6 sı çatlamış ve işlem sırasında farketmişler 3 tane alabildim 1 ini bugün dölledik 2 si için yarın duruma bakacagız dedi moralim cok bozuk basına böyle bişey gelen varmı(((?
Kullandım canım gonal f cetrotide en son cumartesi saat 22 00 de iğne oldum ovitrelle bu sabah 9 45 te aldılar beni ve 6 sı çatlamış olgunlarCetrotilde kullanmadın mı canım yumurta toplama olmadan önce
Aa tüh ya onu kullandığın halde nasıl çatlar büyük şanssızlık olmuş geçmiş olsun canım ama kısmet inşallah bunda vardır bir hayır üzülmeKullandım canım gonal f cetrotide en son cumartesi saat 22 00 de iğne oldum ovitrelle bu sabah 9 45 te aldılar beni ve 6 sı çatlamış olgunlar
Yazdıkların o kadar dokundu ki sanki kalbime bıçak saplandı canım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah senin için bol bol dua edicem bende bir zamanlar acaba imkansızmı hiçmi anne olamıycam diye düşünüyodum,hatta transferden sonra çok kötü grip oldum takır takır öksürdüm bu şekil zaten tutacağı varsada tutmaz diyerek stresin de kralına girdim hareketlerime çok dikkat bile etmedim ama herşeye rağmen pozitif sonuç aldım mucize gibi bişey sanki ben anne olabiliyosam herkes olabilir gibi geliyo yıllardır hep bu anı bekliyodum çok şükür oldu inşallah sende bu günleri göreceksin sadece zamanı var inancını kaybetme umudunu asla yitirme her güzellik vaktine esirBen Ocak 6 da transfer oldum
Ya olmazsa ya anne olamazsam, eşimi baba yapamazsam nolur diyorum öyle bi çıkmaza giriyorum ki
Ama zaten allahtan hayırlısını istemiyor muyum diyorum ee hayırlısını istiyorsam buna razı gelecem tabiki de
Hayali bile ne güzel
Şimdilik takipteyim
Bende eşimin zoruyla 8.gün test yapıp pozitif görmüştüm:)senin gibi düşünüp kan testi günü mü bekledim. kesin sonuç kanda çıkıyor.14 ün de ver dediler normalde . 14 ünü bekleyesim var . Anı kalsın diye . Evde misafirler olduğu için hastaneye gidip kan veremem şuan Kuzum
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bir yolunu buldum ve gece 00:00 da kan verdim . Sonucum çıktı değerim 58 . Transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm olacak değerim nasıl sizce ? Tek embriyo transfer edilmişti .Birde Çarşambayı Perşembe’ye bağlayan gece yapacağım . 14.02.2019 00:00’da :) yorumlarınızı bekliyorum .
Çok sevindim tebrikler ben de test yaptım ama yine de yarını bekleyeceğim çatlamazsamKızlar bir yolunu buldum ve gece 00:00 da kan verdim . Sonucum çıktı değerim 58 . Transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm olacak değerim nasıl sizce ? Tek embriyo transfer edilmişti .Birde Çarşambayı Perşembe’ye bağlayan gece yapacağım . 14.02.2019 00:00’da :) yorumlarınızı bekliyorum .
Canım merhaba benim dün 4.günümdü sadece sabah ağrım oldu 2.ve 3. Gün de oldu ama dün akşam ve bufün sabah uyandım hiç birşey kalmadı ağrı falan sen demiştin ya bundan öncekinde 3. Güne kadar oldu ve bitti ağrı kimyasal oldu diye ben de korkmaya başladımay maşallah ya harika
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın iki gün hastanede kaldım eve geldim şükür . Şimdilik kanamam yok dinleniyorum doktorum da Cumartesi çağırdı o zaman dek yat dinlen dedi. Ay inşallah yaşamazsın ama hafif kanama olursa nolur panikleme. Ben kendimi yedim resmen bebeğe de zarar verdim o süreçte . Stres en büyük dğsman dedi doktorum .Canım çok geçmiş olsun kanaman olmuş tüylerim diken diken oldu rabbim korktuğuna uğratmasın canım kanama diyince ödüm kopuyohayırlısıyla kafayı yemeden şu günleri atlatırız inşallah çok geçmiş olsun şuan nasılsın?
Ay maşallah canım çok güzel artmışKızlar
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050 kızlar iki gün sonra tekrarlıycam
Allah kucağına almağı nasip Etsin cankm maşallah. Adet takvimine göre mi yoksa tüp bebek takvimine göre mi 6+5 ?? Ben normalde adet takvimine göre 5+1 diyor ama nette tüp bebek gebelik hesaplama da 5+6 diyor hangisi doğru acaba. Bende cts doktora gideceğimde kalp atışını duyacak mıyım merak içindeyimCanım gözün aydın maşallah :)
yok kuzum hiç bir is yapmıyorum en fazla su şişesi kaldırmak falandır eşim ayakkabımı bağlayınca bile kızıyor. Şimdi iyiyim şükür inşallah bir daha yaşamamGünlük işler temizlik yemek vs yapıyormuydun?Şimdi nasılsın ne yapıyorsun?
Ay malallah Allah kucağına da almayı nasip etsin çok sevindi mmm14 ün de ver dediler normalde . 14 ünü bekleyesim var . Anı kalsın diye . Evde misafirler olduğu için hastaneye gidip kan veremem şuan Kuzum
inşallah Allah çok bekletmeden çocuk sahibi yapar herkesi . Sağlıklı olsun diye dua et ben de farkındayım bazen sadece istiyoruz ama ya olması kötü ise sağlıksız ise diyorum . Biliyorum teselli değil ama Allah sağlıkla tez vakitte versin stres yapma stres en büyük engel gerçektenBen Ocak 6 da transfer oldum
Hayali bile ne güzel
Şimdilik takipteyim