Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Uyumayı seven biri olaraktan uyunmuyorda, geceleri bile zorla uyuyorum şimdi :) Güzel sonuçlar görelimde ya hayırlısı. Haberleşiriz nasipse, birşey sormak istersen yazarsın
aYNEN CANIM TEK SONUÇLAR GÜZEL OLSUNDA DAYANIRIZ ARTIK. ÇOK TŞK EDERİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ YAZARSIN BURDAN

aYNEN CANIM TEK SONUÇLAR GÜZEL OLSUNDA DAYANIRIZ ARTIK. ÇOK TŞK EDERİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ YAZARSIN BURDAN

İnşAllah cümlemiz yazalım hayırlısıyla.. Arkadasımla konıştum, aynı doktorda tedavi gördük, orada tanıştık. O kızını kucağına aldı hayırlısıyla. Darısı başımıza :) Bana diyor erken gebelik testlerinden al yarın yap :) yapabilirmiyim kalbim dayanırmı bilmiyorum

Canım özel değilse doktorun kim Istanbul da mısın

Amin İnşallah canım. sen bence gününü bekle acele etme günün gelince gider test verirsin

İstanbuldayım tatlım, bahçelievler medicalparkta tedavi gördüm ben. Sen istanbuldamısın ki
Evet ben bezmialemde yaptırdım doktorum Pınar Özcan orda da başarı oranı yüksekmiş tedaviye gittiğim ay gebeligini öğrenen ogreneydi artık darısı bize inşallah :)

Kızlar doktor transfer sonra kabiz ve ishal olmamaya çalış dedi ama benim bugün transfer sonrasi 4.günüm ve şiddetli ishal oldum sizce bir zararı olur mu Allahım inşallah bebegim tutunur bana çok korkuyorum

Bekleyebilirsem beklicem.. Dayanamaz isem yapıcak birşeyim yok siz benim gibi yapmayın :)
Artık sen bilirsin canım nasıl istiyosan öyle yap yeterki güzel sonuç al. ben yapmıycam şimdiden kararlıyım :)

Kızlar doktor transfer sonra kabiz ve ishal olmamaya çalış dedi ama benim bugün transfer sonrasi 4.günüm ve şiddetli ishal oldum sizce bir zararı olur mu Allahım inşallah bebegim tutunur bana çok korkuyorum

Tam bilgim yok ama bence bir zararı olmaz arkadaşım, sonuçta o kadar ilaç kullanıyoruz etkileri olabilir hem Allahın iziniyle 4.güne girmişsin. Birşey olmaz içini ferah tut

Kararlılığını tebrik ediyorum böyle devam etmelisin. Güzel sonuçlarda konusmak görüşmek duası ile
:) inşallah canım hayırlısı ile dua etki yarın kontrolde bir sıkıntı çıkmasın inşallah

Merhaba Arkadaslar. Bende cumartesi gunu transfer oldum. 2. Denemem. 2 tane Dondurulmus embriyo transfer edildi. 24 ocak test günüm bende bekleyenlerdenim. Insaallah güzel haber aliriz . neler hissediyorsunuz nasılsınız :)))

Merhaba canım. Bende transferin 2.günü ishal oldum 3. Gunde aynen devam etti . dr la konuştum bol sıvı tuket dedi hic bir zarari yok dedi . endol denen popodan fitil vermişti. Onu birak dedi. Biraktiktan snra ishalim kesildi. Korkulcak bisey yok. Gun boyu 2.5 litre su tüket. Onemli olan vucudun susuz kalmamasi.Korkma . Sonucta embriyolar pamuk ipligine bagli degil :)

Merhaba Arkadaslar. Bende cumartesi gunu transfer oldum. 2. Denemem. 2 tane Dondurulmus embriyo transfer edildi. 24 ocak test günüm bende bekleyenlerdenim. Insaallah güzel haber aliriz . neler hissediyorsunuz nasılsınız :)))

Merhaba arkadaşım. Hayırlı,uğurlu olsun inşAllah.. Hep beraber güzel sonuçlar yazmak duası ile. Benim transferimin 5.günü hiçbirşey hissetmiyorum ben kendimi bayan olumsuz olarak adlandırıyorım. Açıkcası herhalde ilaçların etkisinden sanırım aşırı gaz be adet belirtilerim var benim. Ki adet tarihimde test günümde zaten

Benimde aynen tam da adet günüm. Elimde sadece his var . ilk trasnfer de bombostum sanki olmamis gibiydi. Bu seferki biraz daha farkli. Sanki umut var . histeroskopiye girdim.hicbirsey cikmadi. Cizik atildi. Bakalim dr kesin gibi konustu. Tabii hersey allahtan. Bu arada belirtiler zaten 2 hafta snra çıkıyormuş. O yuzden hersey ilactan. Ilk transferinmi? Kac tane koyuldu.kacinci gun embriyosu? Tabinsormakta sakinca yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…