- 14 Ağustos 2013
- 872
- 750
Amin canım yaşatmasın ne zor işlermiş zaten zor bulduk erken kaybetme şansımız çok yüksek geliyor o yüzden bu paniğimiz . Allab hepimizin kucağını doldursunÇok şükür kuzucum! Artık keselerimizi de gördüğümüze göre sıkıntı stres yapıp üzme lütfen kendini!!! Bol dua bol sabır Rabbim bir daha bu korkuyu ne sana ne de bir başkasına asla yaşatmasın! Dualarımız seninle
ay çok şükür, biz de rahat bir nefes aldıkCanlarım şimdi geldi doktor iki kese de göründü biri küçük biri büyük . Bebek yok daha içlerinde oluşmaya başlıyor büyük olanda dedi. Haftaya oluşur bu dedi diğeri de 15 güne oluşur dedi. Ama çıkarmadılar hastanede yatıyorum . Üç günde bir iğne vurulacak fitil devam edecek kan sulandırıcı başlayacak. Ay nasıl bir geve geçirdim kesin gitti dedim . Allah’a dua ettim sabaha dek bari biri kalsın dedim çok şükür çok çok çok şükür Allah’ıma ikisi de duruyor Allahım kimseye yaşatmasın ne zormuş ne korkuncmus
Canım benim lütfen sakin ol . Bol bol dua et . Stres yapman süreci olumsuz etkiler . Sakince olumlu düşün .Canlarım şimdi geldi doktor iki kese de göründü biri küçük biri büyük . Bebek yok daha içlerinde oluşmaya başlıyor büyük olanda dedi. Haftaya oluşur bu dedi diğeri de 15 güne oluşur dedi. Ama çıkarmadılar hastanede yatıyorum . Üç günde bir iğne vurulacak fitil devam edecek kan sulandırıcı başlayacak. Ay nasıl bir geve geçirdim kesin gitti dedim . Allah’a dua ettim sabaha dek bari biri kalsın dedim çok şükür çok çok çok şükür Allah’ıma ikisi de duruyor Allahım kimseye yaşatmasın ne zormuş ne korkuncmus
Canım yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum pozitif haberime sevinemiyorum günlerdir çünkü aynı şeyi iki kez yaşadım dualarım seninle inşallah iyi olacak çok hateket erme lütfenAmin canım yaşatmasın ne zor işlermiş zaten zor bulduk erken kaybetme şansımız çok yüksek geliyor o yüzden bu paniğimiz . Allab hepimizin kucağını doldursun
Canım yerleşme ağrısıdır oBugün sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim oldu . Dün de ani bi sancı girdi karnıma nerdeyse yere kapanacaktım . Bugünde aynı kasık ağrılarım devam ediyor . Entresan değişimler var vücudumda . İnş bebektendir diyorum . Ya değilse ? O da nasip biliyorum . Bugün transferin 5. Günü . Olduğum günü sayarsak 6 normal mi bunlar dostlarım.
Amin canım yaşatmasın ne zor işlermiş zaten zor bulduk erken kaybetme şansımız çok yüksek geliyor o yüzden bu paniğimiz . Allab hepimizin kucağını doldursun
Hiçbir şey bilmiyor haberleri yok o hekimlerin.moralini bozmuşlar.neyse çok çok geçmiş olsun bebişlerin seninle çok şükürBuradaki pratisyen hekimler kimyasal gebelik bu demiş hemşireye . Bu kadar değer kimyasal olur mu doktorum bile bi daha kan vermene gerek yok demişti
İnşallah olumlu sonuçları alırız test günümüz aynı galiba idrar testi yaptın mı hiç .çok korkuyorum benBugün sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim oldu . Dün de ani bi sancı girdi karnıma nerdeyse yere kapanacaktım . Bugünde aynı kasık ağrılarım devam ediyor . Entresan değişimler var vücudumda . İnş bebektendir diyorum . Ya değilse ? O da nasip biliyorum . Bugün transferin 5. Günü . Olduğum günü sayarsak 6 normal mi bunlar dostlarım.
İnşallah olumlu sonuçları alırız test günümüz aynı galiba idrar testi yaptın mı hiç .çok korkuyorum ben
Doğru diyorsun üzülmeye ne gerek var .aslında idrar testi yapmak isteme sebebim o gün negatif olacaksa kendimi hazırlamak ama doğru çıkmayabiliyor pozitifler de doğru olmayabiliyorBence idrar testide yapmayın :) Ben 6.günü normal gebelik testinden yaptım negatifti.. Sonra erkendir dedim 9.gün aksam erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif çıkmıştı, koşarak sevinçle kan vermeye gittiö negatifti.. Test günümü bekledim, gene insan bir sevinçle bekliyor o zamanda negatifti tabi sonrası hüsran.. İdrar testi yapacaksanız kendinizi biraz hazırlayın, sonuç ne olursa olsun test günümü bekleyeceğim diye
Doğru diyorsun üzülmeye ne gerek var .aslında idrar testi yapmak isteme sebebim o gün negatif olacaksa kendimi hazırlamak ama doğru çıkmayabiliyor pozitifler de doğru olmayabiliyor
Canım bu iş öyle birşeyki insan dayanamıyor çok iyi hatırlıyorum sanada erken test yapma dediler ama yapacağını söyledin ben daha öncesinde de erken test yaptım aıkıntı yaşadım ama insanın elinde olan birşey değil çok hasaas bir dönem belirtide aranıyor en ufak ağrıda insan acabamı diyor o yüzden insan bu tür bir surumda sağır oluyor duymak istediği şeyleri duyuyor insan kötüyü yaşayacaksa elbet yaşıyor ama umut etmek için kendini anlayan insanlara sığınıyor çok mantık aramamamk lazım bu tarz durumlarda ki sizde size test yapmayın diyenleri dinlemedinizEmin ol kendini hazırlayamıyorsun. Ben 9.gün hafif çizgiden sonra koşarak hastaneye gittim dedim herhalde değerim az çıkacak belkide yeni salgılamaya başladı bthcg değerim ama kanda bile negatif alınca insan belki, yada düşünceleriyle test gününü bekliyor. Eğer çok yapmak istersen 8-9 günlerde yap ama kendini hazır hissedersen
Canım bu iş öyle birşeyki insan dayanamıyor çok iyi hatırlıyorum sanada erken test yapma dediler ama yapacağını söyledin ben daha öncesinde de erken test yaptım aıkıntı yaşadım ama insanın elinde olan birşey değil çok hasaas bir dönem belirtide aranıyor en ufak ağrıda insan acabamı diyor o yüzden insan bu tür bir surumda sağır oluyor duymak istediği şeyleri duyuyor insan kötüyü yaşayacaksa elbet yaşıyor ama umut etmek için kendini anlayan insanlara sığınıyor çok mantık aramamamk lazım bu tarz durumlarda ki sizde size test yapmayın diyenleri dinlemediniz
geçmiş olsun canım .İbşallah canım dua edin çok zor çok kötü bi şeymiş daha iki hafta sevinemedim
Allaha şükür iyisiniz.İnşaAllah Allah sağlıklı birşekilde kucağınada almayı nasip eder:)Canlarım şimdi geldi doktor iki kese de göründü biri küçük biri büyük . Bebek yok daha içlerinde oluşmaya başlıyor büyük olanda dedi. Haftaya oluşur bu dedi diğeri de 15 güne oluşur dedi. Ama çıkarmadılar hastanede yatıyorum . Üç günde bir iğne vurulacak fitil devam edecek kan sulandırıcı başlayacak. Ay nasıl bir geve geçirdim kesin gitti dedim . Allah’a dua ettim sabaha dek bari biri kalsın dedim çok şükür çok çok çok şükür Allah’ıma ikisi de duruyor Allahım kimseye yaşatmasın ne zormuş ne korkuncmus
Merhaba canım kanaman birdenbiremi oldu.yoksa iş,stress vs.mi etkiledi?çok geçmiş olsun.Amin canım yaşatmasın ne zor işlermiş zaten zor bulduk erken kaybetme şansımız çok yüksek geliyor o yüzden bu paniğimiz . Allab hepimizin kucağını doldursun
İnşallah Kuzum .Canım yerleşme ağrısıdır o
Yapmadım . İnan sonuç görmeye korkuyorum . Şehir dışından yatıya misafirlerim geliyor . Negatife de pozitife de şuan kafa yoramıyorum . Hiç bi tepki yaşayamayacağım için . Zaten tüm günüm iş yerinde geçecek . Sonrası misafirlerle . Kimse de bilmiyor transfer olduğumu . Tahlili de 14 şubat sabahı sabah iş yerine geçmeden veririm eşime dedim bakmaya cesaretim yok sen bakarsın diye. Çok karışık duygular yaşıyorum .İnşallah olumlu sonuçları alırız test günümüz aynı galiba idrar testi yaptın mı hiç .çok korkuyorum ben