- 14 Ağustos 2013
- 872
- 750
Buna doktorunuz cevap verse daha sağlıklı olur . Ama ben kendimde olsa tüp bebeği seçerim çünkü aşılama yüzde 20 şansmış ama tüp bebek daha şanslı . Evet maliyet olarak daha fazla ama hamilelik şansı daha yüksek . Kuzenim aşılama denedi olmadı yası 31 olduğu icin hemen tüp bebek denedi ilkinde tuttu bir yasında bebeği varMerhaba kizlar bu ay asilama oldum ilk asilamamdi fakat tutmadi kan testim negativ henuz adet olmadim ama asilamayla zaman kayb etmek istemiyorum . Sizce ara veripmi tup bebek yapayim yoksa ara vermedenmi karar veremiyorum
Ben 21 Ocak da 2 embriyo transfer edildi . Sen ne zaman transfer oldun canım
Canım bende senden iki gün sonra transfer olmuşum 23 ocak tek embriyorabbim herkese nasip eder inşallahhhhhh
Ben son adet tarihi girdim canım,valla benim kafamda çok karışık kaçıncı haftadayız bende bilmiyorum doktora gidene kadar idare edicez artık ilk ultrasonda belli olur canım söyler doktorAmin inşallah . Sende tüp bebeğe göre hamilelik takvimi yaptın demi ? Ya biz şimdi kaç haftalığız ki benim kafam karışıyor
15inde gidecegim cnm bnde 10. Gunle 12. Gun arasi artis yaklasik 3 kat idi 12. Gunle 14. Gun arasi artis 2.6 ya falan dustu 14. Gunle 16. Gun arasida artis 2.3 e dustu normalde de boyle mi oluyor yoksa gebelik gerilemeye mi basladi anlamadim korkmaya basladim cuma gunu bir gelsede gitsem doktora... sende de boyle bir durum oldu mu yoksa hep ayni oranda mi artis olduBen 21 Ocak da 2 embriyo transfer edildi . Sen ne zaman transfer oldun canım
çok fazla geliyor mu size de değerlerben iliz mi üçüz mü diye düşünmeye başladım değerleri görünce 16 sında gideceğim sen ne zaman gideceksin
Tesekur edrm cnm sagolsin kese ile kalp atisini duyaydimCanım tebrikler değerin çok güzel :) sağlıkla kucağına al inşallah .
Evet doktoru bekleyeceğizBen son adet tarihi girdim canım,valla benim kafamda çok karışık kaçıncı haftadayız bende bilmiyorum doktora gidene kadar idare edicez artık ilk ultrasonda belli olur canım söyler doktor
Ay yemin ederim aynıyız. Bende kaç kat artmış kontrol ettim durdum . Neden düştü bilmiyorum anlamadım da ama her zaman eşit yükselmez diyor . Doktora gidip öğrenmeyi bende istiyorum . Kötü düşünmeyelim de hayırlısı ile bi sorun yoktur . En azından hamileyiz tek ya da çift sonuç hamileyiz diye düşünüyorum . Belirti yasıyor Muş’un15inde gidecegim cnm bnde 10. Gunle 12. Gun arasi artis yaklasik 3 kat idi 12. Gunle 14. Gun arasi artis 2.6 ya falan dustu 14. Gunle 16. Gun arasida artis 2.3 e dustu normalde de boyle mi oluyor yoksa gebelik gerilemeye mi basladi anlamadim korkmaya basladim cuma gunu bir gelsede gitsem doktora... sende de boyle bir durum oldu mu yoksa hep ayni oranda mi artis oldu
Canım sadece göğüslerim biraz hassas üzerine yatamıyorum birde sık idrara çıkıyorum onun dışında hiç bişey yok sende nasıl durumlar?Evet doktoru bekleyeceğizbelirtin var mi ?
Ay yemin ederim aynıyız. Bende kaç kat artmış kontrol ettim durdum . Neden düştü bilmiyorum anlamadım da ama her zaman eşit yükselmez diyor . Doktora gidip öğrenmeyi bende istiyorum . Kötü düşünmeyelim de hayırlısı ile bi sorun yoktur . En azından hamileyiz tek ya da çift sonuç hamileyiz diye düşünüyorum . Belirti yasıyor Muş’un
Benim de göğüsler büyüdü . Ama adet agrısı gibi ağrı oluyor arada . Bu gün çok olduCanım sadece göğüslerim biraz hassas üzerine yatamıyorum birde sık idrara çıkıyorum onun dışında hiç bişey yok sende nasıl durumlar?
Hiç sorma canım ya bende çok korkuyorumBenim de göğüsler büyüdü . Ama adet agrısı gibi ağrı oluyor arada . Bu gün çok oldukorkutuyor her şey insanı . Acaba herkeste bu dönemde var mı diye merak ettim çok tedirginlik verici süreç ya
Bende ne büyüme ne bi acı.bazen hamile değil miyim diye düşünüyorumBenim de göğüsler büyüdü . Ama adet agrısı gibi ağrı oluyor arada . Bu gün çok oldukorkutuyor her şey insanı . Acaba herkeste bu dönemde var mı diye merak ettim çok tedirginlik verici süreç ya
Cok sukur bugunumuze ancak insan kaybetmekten korkuyor elimizden geleni yapiyoruz hayirlisiyla devami gelir insallah. Benim goguslerim bir gun agriyor bir gun agrimiyor karnimdada adet sancisi arada sirada oluyor onun disinda simdiye kadar sabahlari iki kez midem bulandi baska da belirti yok cnm.Evet doktoru bekleyeceğizbelirtin var mi ?
Ay yemin ederim aynıyız. Bende kaç kat artmış kontrol ettim durdum . Neden düştü bilmiyorum anlamadım da ama her zaman eşit yükselmez diyor . Doktora gidip öğrenmeyi bende istiyorum . Kötü düşünmeyelim de hayırlısı ile bi sorun yoktur . En azından hamileyiz tek ya da çift sonuç hamileyiz diye düşünüyorum . Belirti yasıyor Muş’un
Canım öyle deme hakkımızda hayırlısı böyleymişYok benim üçüncü denememdi canım ben alıştım negatife hayırlısı napalım
Merhaba bende de durum aynı!! Hiç bir belirti yok bu da tuhaf şeyler düşünmeme neden oluyor !!! sizin kaçıncı gün değerleriniz nasıldı acaba ?Bende ne büyüme ne bi acı.bazen hamile değil miyim diye düşünüyorum
Kasık ağrılarım oluyor bazen korkuyorum.o da olmasa birşey anlamıycam gerçi.benim transfer sonrası 1 ay oldu tam.pazartesi kalp atışı duyucam nasip olursa.10.gün 216 12.gün 477ydi.sizin?Merhaba bende de durum aynı!! Hiç bir belirti yok bu da tuhaf şeyler düşünmeme neden oluyor !!! sizin kaçıncı gün değerleriniz nasıldı acaba ?
Benim daha 9.gün kan değerim dün yani 8.günde 73 çıktı kasık batması dışında bir. Belirtim yok benimde! Oda yatınca değilde ayaktaylen hissediliyorKasık ağrılarım oluyor bazen korkuyorum.o da olmasa birşey anlamıycam gerçi.benim transfer sonrası 1 ay oldu tam.pazartesi kalp atışı duyucam nasip olursa.10.gün 216 12.gün 477ydi.sizin?
Daha çok yeni canım.tebrik ederim.güzelce artar inşallah.ben bugün çok ayakta kaldım ondan kasıklarımda biraz ağrı var ama diğer günlerde pek birşeyim olmuyor işte.hep tedirgin hissediyor insan.Benim daha 9.gün kan değerim dün yani 8.günde 73 çıktı kasık batması dışında bir. Belirtim yok benimde! Oda yatınca değilde ayaktaylen hissediliyor
Canım nasıl oldunBartın kadın Doğuma geldik kan tahlili verdim değerim 16000. Çarşamba 10000 di. Doktor gelmedi Allah kahretsin gelip bakmadı gerek görmemiş sabah bakarmış ne yasıyorum belli değil tüp bebek tedavisi görüyorum diye bin kere dedim iğne yapıldı serum verildi bu kadar düsük mü yapıyorum çok kötüyüm