- 21 Mart 2017
- 445
- 494
Ben de aynı durumdayım teste nasıl giderim nasıl veririm bilmiyorum o kadar korkuyorum ki.artık çok yoruldum benim de bilen yokYapmadım . İnan sonuç görmeye korkuyorum . Şehir dışından yatıya misafirlerim geliyor . Negatife de pozitife de şuan kafa yoramıyorum . Hiç bi tepki yaşayamayacağım için . Zaten tüm günüm iş yerinde geçecek . Sonrası misafirlerle . Kimse de bilmiyor transfer olduğumu . Tahlili de 14 şubat sabahı sabah iş yerine geçmeden veririm eşime dedim bakmaya cesaretim yok sen bakarsın diye. Çok karışık duygular yaşıyorum .
Herkeste olan birşey değil yerleşme kanaması embriyo yerleşirken kan damarlarına denke gelirse o kanama oluyormuş olmaması sizi endişelendirmesinbu yerlesme kanamasi transferden 2 gun sonra kesin oluyor mu? bugun 1. gunum hep aklimda acabalar var.. yani yerlesme kanamasini gorecek miyim ya hic kanama olmazsa yada hafif kanama olmasi iyi mi kotu mu ne yapsam ne dusunsem bilemedim ki..
Yapmadım . İnan sonuç görmeye korkuyorum . Şehir dışından yatıya misafirlerim geliyor . Negatife de pozitife de şuan kafa yoramıyorum . Hiç bi tepki yaşayamayacağım için . Zaten tüm günüm iş yerinde geçecek . Sonrası misafirlerle . Kimse de bilmiyor transfer olduğumu . Tahlili de 14 şubat sabahı sabah iş yerine geçmeden veririm eşime dedim bakmaya cesaretim yok sen bakarsın diye. Çok karışık duygular yaşıyorum .
Katılıyorum gerçekten öyleArkadaşlar belki bu yazıma kızacaksınız ama kötü niyetle demiyorum.. Lütfen transferden sonra belirti aramamaya çalışın, çünkü hepsi birbirine karışık, herkesin vücudu farklı, o kadar ilaç kullanıyoruz etkileri oluyordur illaki.. Benim göğüs hassasiyetim vardı,ilk zamanlar aşırı gaz oluyordu sonradan geçti, ama hep bi hafif kasık ağrım vardı, bazen kasıklarımda batmalar oluyordu. Bir kaç belirti sayabileceğim birşey. Ama sonucum negatif oldu.. Elimizde değil ama yinede mesela kasık ağrımız olunca en azından nasibimizde var ise tutmuştur diyip geçmeye çalışalım. Kendimizi çok düşünüp üzmemek için.. Ben o kadar belirti yaşayıp üstüne negatif alınca çok yıpranmıştım...
Amin canın inşallah inşallah hiç birimiz olumsuzluk yaşamayalımay çok şükür, biz de rahat bir nefes aldık
geçmiş olsun canım, Allah tekrarından korusun, şeker gibi ilerlesin gerisi de
kanama görünce bi de uzanırken olunca çok çok panikledim canım hastanede doktor da bulamadık . İcapcı aciliyeti yok yapılacaklar yapıldı demiş şimdi hala serum kullanıyorum . İnşallah bından sonra yaşamam kimse de yaşamasınCanım benim lütfen sakin ol . Bol bol dua et . Stres yapman süreci olumsuz etkiler . Sakince olumlu düşün .
canım valla ben adet ile hamilelik belirtilerini hiç hiç anlamadım yeminle. Bu sefer hiç düzgün belirtim olmadı tutmus ama kanama bile öyle ani başladı ki uyuyor olsam fark etmezdim gerçekten su süreç çok karışık çok tuhafBugün sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim oldu . Dün de ani bi sancı girdi karnıma nerdeyse yere kapanacaktım . Bugünde aynı kasık ağrılarım devam ediyor . Entresan değişimler var vücudumda . İnş bebektendir diyorum . Ya değilse ? O da nasip biliyorum . Bugün transferin 5. Günü . Olduğum günü sayarsak 6 normal mi bunlar dostlarım.
bende bir kere yaşadığım icin böyleyim işte canım insan Allah bilir Allah kısmet eder diye düşünüyor ama üzülüyorsun ya. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallahCanım yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum pozitif haberime sevinemiyorum günlerdir çünkü aynı şeyi iki kez yaşadım dualarım seninle inşallah iyi olacak çok hateket erme lütfen
inşallah canım sabaha dek strese o kadar girdim ki ne uyudum ne uyandım ağtal gibiyim bu gün gerçekten . İnşallah bir daha olmaz böyle hiç birimiz yaşamasınArkadaşım geçmiş olsun.. Sağlıkla, sıhhatle ilerlesin inşAllah.. Kendini minişlerin için strese sokmamaya çalış ve aklından düştümü, düşermi gibi düşüncelerden uzak tutmaya çalış, güzel düşünelim güzel olsun.
aynen o kadar basit görüyorlar ki psikolojimi düşünmeden kimyasal gebelik bu deyip durmuşlarHiçbir şey bilmiyor haberleri yok o hekimlerin.moralini bozmuşlar.neyse çok çok geçmiş olsun bebişlerin seninle çok şükür
Çok teşekkürler canım geçti gitti inşallahgeçmiş olsun canım .
ay inşallah nasip eder inşallah hepimize nasip ederAllaha şükür iyisiniz.İnşaAllah Allah sağlıklı birşekilde kucağınada almayı nasip eder:)
birden bire oldu tam uyuyacağım bi his oldu yok değildir dedim bir dk sonra gidince kanama olduğunu gördüm . Uyusam fark etmeyecektimMerhaba canım kanaman birdenbiremi oldu.yoksa iş,stress vs.mi etkiledi?çok geçmiş olsun.
Yerleşme kanaması yaşamadım bende yani herkeste olan birsey değil canimbu yerlesme kanamasi transferden 2 gun sonra kesin oluyor mu? bugun 1. gunum hep aklimda acabalar var.. yani yerlesme kanamasini gorecek miyim ya hic kanama olmazsa yada hafif kanama olmasi iyi mi kotu mu ne yapsam ne dusunsem bilemedim ki..
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah dondurulmuş vardırMerhaba benim bugun 7. Günüm kan testi yaptırdık 1,20 gibi bir şey çıktı.
İnşallah Allah bir dahakinde pozitifi nasip eder canım inanıyorum benKızlar arada bakıyorum pozitifler çoğalmış masallah ben de negatif grubundayım tamamen değerim düştü yarin kontrolüm var bakalım bundan sonra ne yaparız,sanırım bu başlıktaki tek anne benim o dikkatimi cekti,anne olunca negatifi çabuk atlatıyorsun herkes en kısa zamanda kavuşur bebeğine umarım
İnsallah canim bir süre girmem sanırım tedavi işine su süreç yıprattı beni belki seneye yine bu zamanlar denerim sen de sağlıkla kucağına al bebislerini aksilik yaşamışsın olmaz insallah bir daha...İnşallah Allah bir dahakinde pozitifi nasip eder canım inanıyorum ben
Neden moraliniz bozuk ki değerler gayet iyi. Neye üzüldünüz anlamadım?Hanimlar kan degerim guzel artmismi morallkm cok bozuk 10.gun70 12.gun176 14.gun 500 nasil sizce
Evet değer gayet güzel . Neden üzüldünüz ?Hanimlar kan degerim guzel artmismi morallkm cok bozuk 10.gun70 12.gun176 14.gun 500 nasil sizce
Canım çok geçmiş olsun kanaman olmuş tüylerim diken diken oldu rabbim korktuğuna uğratmasın canım kanama diyince ödüm kopuyoLekelenme şeklinde devam ediyor ama üç serum takıldı sonuncu hala devam ediyor iğne yapıldı fitil koydum