Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yapmadım . İnan sonuç görmeye korkuyorum . Şehir dışından yatıya misafirlerim geliyor . Negatife de pozitife de şuan kafa yoramıyorum . Hiç bi tepki yaşayamayacağım için . Zaten tüm günüm iş yerinde geçecek . Sonrası misafirlerle . Kimse de bilmiyor transfer olduğumu . Tahlili de 14 şubat sabahı sabah iş yerine geçmeden veririm eşime dedim bakmaya cesaretim yok sen bakarsın diye. Çok karışık duygular yaşıyorum .
Ben de aynı durumdayım teste nasıl giderim nasıl veririm bilmiyorum o kadar korkuyorum ki.artık çok yoruldum benim de bilen yok

bu yerlesme kanamasi transferden 2 gun sonra kesin oluyor mu? bugun 1. gunum hep aklimda acabalar var.. yani yerlesme kanamasini gorecek miyim ya hic kanama olmazsa yada hafif kanama olmasi iyi mi kotu mu ne yapsam ne dusunsem bilemedim ki..

bu yerlesme kanamasi transferden 2 gun sonra kesin oluyor mu? bugun 1. gunum hep aklimda acabalar var.. yani yerlesme kanamasini gorecek miyim ya hic kanama olmazsa yada hafif kanama olmasi iyi mi kotu mu ne yapsam ne dusunsem bilemedim ki..
Herkeste olan birşey değil yerleşme kanaması embriyo yerleşirken kan damarlarına denke gelirse o kanama oluyormuş olmaması sizi endişelendirmesin

Yapmadım . İnan sonuç görmeye korkuyorum . Şehir dışından yatıya misafirlerim geliyor . Negatife de pozitife de şuan kafa yoramıyorum . Hiç bi tepki yaşayamayacağım için . Zaten tüm günüm iş yerinde geçecek . Sonrası misafirlerle . Kimse de bilmiyor transfer olduğumu . Tahlili de 14 şubat sabahı sabah iş yerine geçmeden veririm eşime dedim bakmaya cesaretim yok sen bakarsın diye. Çok karışık duygular yaşıyorum .

Bende kan testini vermiştim, eşime dedim benim cesaretim yok bakmaya, sen bakıp bana söylersin. Yada hiç söyleme dedim.. ( bu arada içimden diyorum nasıl olsa yüz ifadesinden anlarım ) bence daha iyi oluyor mantıklı :)))

Arkadaşlar belki bu yazıma kızacaksınız ama kötü niyetle demiyorum.. Lütfen transferden sonra belirti aramamaya çalışın, çünkü hepsi birbirine karışık, herkesin vücudu farklı, o kadar ilaç kullanıyoruz etkileri oluyordur illaki.. Benim göğüs hassasiyetim vardı,ilk zamanlar aşırı gaz oluyordu sonradan geçti, ama hep bi hafif kasık ağrım vardı, bazen kasıklarımda batmalar oluyordu. Bir kaç belirti sayabileceğim birşey. Ama sonucum negatif oldu.. Elimizde değil ama yinede mesela kasık ağrımız olunca en azından nasibimizde var ise tutmuştur diyip geçmeye çalışalım. Kendimizi çok düşünüp üzmemek için.. Ben o kadar belirti yaşayıp üstüne negatif alınca çok yıpranmıştım...
Katılıyorum gerçekten öyle

ay çok şükür, biz de rahat bir nefes aldık :KK49:
geçmiş olsun canım, Allah tekrarından korusun, şeker gibi ilerlesin gerisi de :kk77:
Amin canın inşallah inşallah hiç birimiz olumsuzluk yaşamayalım :dua:
Canım benim lütfen sakin ol . Bol bol dua et . Stres yapman süreci olumsuz etkiler . Sakince olumlu düşün .
kanama görünce bi de uzanırken olunca çok çok panikledim canım hastanede doktor da bulamadık . İcapcı aciliyeti yok yapılacaklar yapıldı demiş şimdi hala serum kullanıyorum . İnşallah bından sonra yaşamam kimse de yaşamasın :dua:
Bugün sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim oldu . Dün de ani bi sancı girdi karnıma nerdeyse yere kapanacaktım . Bugünde aynı kasık ağrılarım devam ediyor . Entresan değişimler var vücudumda . İnş bebektendir diyorum . Ya değilse ? O da nasip biliyorum . Bugün transferin 5. Günü . Olduğum günü sayarsak 6 normal mi bunlar dostlarım.
canım valla ben adet ile hamilelik belirtilerini hiç hiç anlamadım yeminle. Bu sefer hiç düzgün belirtim olmadı tutmus ama kanama bile öyle ani başladı ki uyuyor olsam fark etmezdim gerçekten su süreç çok karışık çok tuhaf
Canım yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum pozitif haberime sevinemiyorum günlerdir çünkü aynı şeyi iki kez yaşadım dualarım seninle inşallah iyi olacak çok hateket erme lütfen
bende bir kere yaşadığım icin böyleyim işte canım insan Allah bilir Allah kısmet eder diye düşünüyor ama üzülüyorsun ya. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah :dua:
Arkadaşım geçmiş olsun.. Sağlıkla, sıhhatle ilerlesin inşAllah.. Kendini minişlerin için strese sokmamaya çalış ve aklından düştümü, düşermi gibi düşüncelerden uzak tutmaya çalış, güzel düşünelim güzel olsun.
inşallah canım sabaha dek strese o kadar girdim ki ne uyudum ne uyandım ağtal gibiyim bu gün gerçekten . İnşallah bir daha olmaz böyle hiç birimiz yaşamasın :dua:
Hiçbir şey bilmiyor haberleri yok o hekimlerin.moralini bozmuşlar.neyse çok çok geçmiş olsun bebişlerin seninle çok şükür
aynen o kadar basit görüyorlar ki psikolojimi düşünmeden kimyasal gebelik bu deyip durmuşlar :63:

geçmiş olsun canım .
Çok teşekkürler canım geçti gitti inşallah
Allaha şükür iyisiniz.İnşaAllah Allah sağlıklı birşekilde kucağınada almayı nasip eder:)
ay inşallah nasip eder inşallah hepimize nasip eder :dua:
Merhaba canım kanaman birdenbiremi oldu.yoksa iş,stress vs.mi etkiledi?çok geçmiş olsun.
birden bire oldu tam uyuyacağım bi his oldu yok değildir dedim bir dk sonra gidince kanama olduğunu gördüm . Uyusam fark etmeyecektim

Yerleşme kanaması yaşamadım bende yani herkeste olan birsey değil canim :nazar: insallah tutunmustur minigin :KK200:

Merhaba arkadaşlar sayfayı zaman buldukça takip ediyorum. Negatif gören arkadaşlar Allah sabırlar versin tez vakitte Allah gönlünüzün muradını versin. :KK68:
Pozitif haber alanları tebrik ediyorum sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarimiza alalım inşallah.
Sonuç bekleyen arkadaslara nacizane tavsiyem test gününe kadar ne belirti arayın ne de test yapın. Test günü de olursa Allah'im ol dedi olmazsa Allah' im ol demedi dersiniz bu insanı rahatlatıyor. Hakim olan Allah karar veren o bize tevekkül etmek düşer.

Kızlar arada bakıyorum pozitifler çoğalmış masallah ben de negatif grubundayım tamamen değerim düştü yarin kontrolüm var bakalım bundan sonra ne yaparız,sanırım bu başlıktaki tek anne benim o dikkatimi cekti,anne olunca negatifi çabuk atlatıyorsun herkes en kısa zamanda kavuşur bebeğine umarım

Kızlar arada bakıyorum pozitifler çoğalmış masallah ben de negatif grubundayım tamamen değerim düştü yarin kontrolüm var bakalım bundan sonra ne yaparız,sanırım bu başlıktaki tek anne benim o dikkatimi cekti,anne olunca negatifi çabuk atlatıyorsun herkes en kısa zamanda kavuşur bebeğine umarım
İnşallah Allah bir dahakinde pozitifi nasip eder canım inanıyorum ben

benim 5 embriyodan 5. gun 2 tane transfer edilecekti kalan dondurulacakti.. transfer gunu gittigimde 2 tanesinin kaldigini diger 3 un gelisimi yavas oldugu icin dondurulmaya uygun olmadigini soylediler.. :KK43: Transfer gunu boyle bisey duymak , yasamak kotuydu.. umarim kalan 2 embriyo tutunur.. bugun 2. gunum.. test icin kaldi 8..

Lekelenme şeklinde devam ediyor ama üç serum takıldı sonuncu hala devam ediyor iğne yapıldı fitil koydum
Canım çok geçmiş olsun kanaman olmuş tüylerim diken diken oldu rabbim korktuğuna uğratmasın canım kanama diyince ödüm kopuyo :KK43: hayırlısıyla kafayı yemeden şu günleri atlatırız inşallah çok geçmiş olsun şuan nasılsın? :dua:

X