Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hala serum var kokumda yatıyorum doktor gelmedi henüz ... ne oldu diye kafayı yemek üzereyim
Ben şey okumuştum beta hcg belirli bi değere ulaştığında sandığımız gibi iki kat artmıyormuş . Artsa milyonlara ulaşır . İnş sağlıkla ilerler evladın seninle olur . Canını sıkma dualarım seninle .

Canim naptin cok merak ediyorum seni insallah bir sıkıntı yoktur

İbşallah canım dua edin çok zor çok kötü bi şeymiş daha iki hafta sevinemedim

Lekelenme şeklinde devam ediyor ama üç serum takıldı sonuncu hala devam ediyor iğne yapıldı fitil koydum
Arkadaşım
burda çok görüyoruz böyle durumlar, Allahın izniyle bir şey olmaz merak etme. Kendini sakinleştirmeye çalış. Nasipte varsa o her türlü oradadır. Kendi tüp bebek doktoruna ulaşabiliyor musun? En azından telefonla

Ulaştım dün gece ultrasonla keseye bakılsın dedi bakılmadı doktor gelmedi söyledik durumu ama gelmedi

Dua edin elimizden başla şey gelmiyor çok dua edin bize nolur kötü bi şey olmasın
canım Çok üzüldüm inşallah Allah un izniyle herşey yoluna girecek! Bu saatten sonra hcg katlamaz oraya takılma! Keseyi görelim de kanama vs herşey düzelir! Dualarımız seninle bize haber ver

Dua edin elimizden başla şey gelmiyor çok dua edin bize nolur kötü bi şey olmasın
Sen pozitif haberini verdiginde Kendime gibi sevindim dun gibi hatirliyorum. Lutfen Hemen kotuye yorma guzel dusun. Ilk zamanlar boyle lekelenme kanamalar olabiliyor gebe lerde. Insallah bebegin sagliklidir ve seninledir. Dualarim seninle, Allah emeklerinizi bosa cikarmasin kucagini bos birakmasin.

canım Çok üzüldüm inşallah Allah un izniyle herşey yoluna girecek! Bu saatten sonra hcg katlamaz oraya takılma! Keseyi görelim de kanama vs herşey düzelir! Dualarımız seninle bize haber ver
Canlarım şimdi geldi doktor iki kese de göründü biri küçük biri büyük . Bebek yok daha içlerinde oluşmaya başlıyor büyük olanda dedi. Haftaya oluşur bu dedi diğeri de 15 güne oluşur dedi. Ama çıkarmadılar hastanede yatıyorum . Üç günde bir iğne vurulacak fitil devam edecek kan sulandırıcı başlayacak. Ay nasıl bir geve geçirdim kesin gitti dedim . Allah’a dua ettim sabaha dek bari biri kalsın dedim çok şükür çok çok çok şükür Allah’ıma ikisi de duruyor Allahım kimseye yaşatmasın ne zormuş ne korkuncmus

Canim cok ama cok sevindim cok sukur insallah devami gelir kuzum sabahtan beri dua ediyordum senin icin ilaclarini aksatma kendini yorma dinlen insallah haftaya daha guzel haberler aliriz

Bak cok sukur bebeklerin seninle imis. Ne Zor badireler atlattin bu sureci De ailenin destegi ile atlatacaksin guzel seyler dusun bebeklerinle konus.

Çok şükür kuzucum! Artık keselerimizi de gördüğümüze göre sıkıntı stres yapıp üzme lütfen kendini!!! Bol dua bol sabır Rabbim bir daha bu korkuyu ne sana ne de bir başkasına asla yaşatmasın! Dualarımız seninle

Canim cok ama cok sevindim cok sukur insallah devami gelir kuzum sabahtan beri dua ediyordum senin icin ilaclarini aksatma kendini yorma dinlen insallah haftaya daha guzel haberler aliriz
Çok sağol canım benim gerçekten Allah hiç sıkıntı olmasa da yasatmasın bunu çok korkunc bu çok . Allah hepimizin kucağına aldırsın
Bak cok sukur bebeklerin seninle imis. Ne Zor badireler atlattin bu sureci De ailenin destegi ile atlatacaksin guzel seyler dusun bebeklerinle konus.
inşallah canım inşallah korku çok kötü bi şeymiş kese gitti mi diye sabaha del korku ile bekledim çok şükür Allahım hepimize nasip etsin hiç birimiz kayıp yaşamayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…