- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
Benim negatif canım aradı şimdi Murat beyYazarım canım, herşey gönlünce olsun
Canım beni de şimdi aradı benimde negatif malesef....senin ilk denemen miydi canım?Benim negatif canım aradı şimdi Murat bey
Yok benim üçüncü denememdi canım ben alıştım negatife hayırlısı napalımCanım beni de şimdi aradı benimde negatif malesef....senin ilk denemen miydi canım?
Bende Manisa’dayım kuzum izmire geliyorum Ege’yeYok kuzum zaten daha 12. Gün bile olmadı benim doktor istanbulda izmirden bir doktor bulucam
Sen egedemi yaptırdın canımBende Manisa’dayım kuzum izmire geliyorum Ege’ye
Canım çok üzüldüm . Hakkınızda hayırlısı olsun yaş kaçtı senin bir de tüp bebek için sorununuz neydi acaba ?Yok benim üçüncü denememdi canım ben alıştım negatife hayırlısı napalım
evet canım Ege üniversitesinde yaptırdımSen egedemi yaptırdın canım
Bu gibi durumlarda denecek birşey maalesef yok çok üzüldüm adınıza! Rabbim yardımcınız olsun sabır versin arkadaşımBenim negatif canım aradı şimdi Murat bey
Hepinize desteklerinix için çok teşekkürler, 6 yıllık evliyiz, 38 yaşındayım, evliliğimizin ilk yıllarında eşimde varikosel çıktı, morfoloji %2 ileri hız düşüktü, onun tedavileri birkaç yılımızı buldu derken benim yaş itibariyşe rezerv azlığım ve rahim içi myomlarım oluştu, 3. Denememizdi bu bizim, dondurulmuş 2 embriyom daha var ama açıkcası çok ümitsizim, çünkü belirli bir yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor sağlıklı embriyo oluşmuyor diye düşünğyorum. Pgt yaptırmadık, konuyla ilgili birçok yabancı kaynaktan makale okudum, yurtdışında kimse uygulamıyor ama bizim ülkemizde herkese yapıyorlar ve inanılmaz meblağlar dönüyor. Dr um rahim içindeki myomları ameliyatla alarak son kalan 2 embriyoyu transfer etmek istiyor ama ameliyat açıkcası beni çok korkutuyor, 6 aydan önce transfer olamayacapım ve açık ameliyat olacağı için komplikasyon yaşamaktan ve rahimin tamamını kaybetmekten korkuyorum. Şu an kafam allak bullak biraz dinleneyim şu tedaviler yüzünden aldığım kiloları vereyim bakacağım, tüp bebek işi şans işi, hepinize bol şans diliyorum.Bu gibi durumlarda denecek birşey maalesef yok çok üzüldüm adınıza! Rabbim yardımcınız olsun sabır versin arkadaşım
Canım ameliyatta rahmini kaybetme gibi bir riskin olduğunumu söyledilerHepinize desteklerinix için çok teşekkürler, 6 yıllık evliyiz, 38 yaşındayım, evliliğimizin ilk yıllarında eşimde varikosel çıktı, morfoloji %2 ileri hız düşüktü, onun tedavileri birkaç yılımızı buldu derken benim yaş itibariyşe rezerv azlığım ve rahim içi myomlarım oluştu, 3. Denememizdi bu bizim, dondurulmuş 2 embriyom daha var ama açıkcası çok ümitsizim, çünkü belirli bir yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor sağlıklı embriyo oluşmuyor diye düşünğyorum. Pgt yaptırmadık, konuyla ilgili birçok yabancı kaynaktan makale okudum, yurtdışında kimse uygulamıyor ama bizim ülkemizde herkese yapıyorlar ve inanılmaz meblağlar dönüyor. Dr um rahim içindeki myomları ameliyatla alarak son kalan 2 embriyoyu transfer etmek istiyor ama ameliyat açıkcası beni çok korkutuyor, 6 aydan önce transfer olamayacapım ve açık ameliyat olacağı için komplikasyon yaşamaktan ve rahimin tamamını kaybetmekten korkuyorum. Şu an kafam allak bullak biraz dinleneyim şu tedaviler yüzünden aldığım kiloları vereyim bakacağım, tüp bebek işi şans işi, hepinize bol şans diliyorum.
Her myom ameliyatında olanbir risk bu, bellimi olur?Canım ameliyatta rahmini kaybetme gibi bir riskin olduğunumu söylediler
İstanbul Medipol Mega’da Ayşe Karahasanoğlu var . Gerçekten size en uygun tedaviyi seçiyor yönlendiriyor . Histereskopi sonrası kendinden hamile kalan hastaları varmış . İlk tüp bebek görüşmesi ücretsiz . Eğer vaktiniz varsa ve imkânınız bu hanıma bi görünün derim . Benim de doktorum . Ve çok memnunum . Hiç birşeyi atlamadan bizim bile Gözardı ettiklerimizin üzerinde durdu . Tabi tutup tutmaması nasip kısmet . Ama şuanki durumunuzu bi kaç doktorla daha görüşün derim . Bir de son tüp bebek tutma oranları çok iyi .Hepinize desteklerinix için çok teşekkürler, 6 yıllık evliyiz, 38 yaşındayım, evliliğimizin ilk yıllarında eşimde varikosel çıktı, morfoloji %2 ileri hız düşüktü, onun tedavileri birkaç yılımızı buldu derken benim yaş itibariyşe rezerv azlığım ve rahim içi myomlarım oluştu, 3. Denememizdi bu bizim, dondurulmuş 2 embriyom daha var ama açıkcası çok ümitsizim, çünkü belirli bir yaştan sonra yumurta kalitesi düşüyor sağlıklı embriyo oluşmuyor diye düşünğyorum. Pgt yaptırmadık, konuyla ilgili birçok yabancı kaynaktan makale okudum, yurtdışında kimse uygulamıyor ama bizim ülkemizde herkese yapıyorlar ve inanılmaz meblağlar dönüyor. Dr um rahim içindeki myomları ameliyatla alarak son kalan 2 embriyoyu transfer etmek istiyor ama ameliyat açıkcası beni çok korkutuyor, 6 aydan önce transfer olamayacapım ve açık ameliyat olacağı için komplikasyon yaşamaktan ve rahimin tamamını kaybetmekten korkuyorum. Şu an kafam allak bullak biraz dinleneyim şu tedaviler yüzünden aldığım kiloları vereyim bakacağım, tüp bebek işi şans işi, hepinize bol şans diliyorum.
Canım çok teşekkürler bende buradaki doktorumdan çok memnunum, histereskopi oldum ben zaten tüplerimden birinde kaçak olduğu için iptal ettiler, şu an tek yapılacak myom ameliyatı ama onun sonrasında bile tutma ihtimali ne kadar allah bilir? Görünürde tüm olumsuzşuklar giderilerek transfer gerçekleştirildi kiii pek çok kadın var myomlarına rapmen doğuran...İstanbul Medipol Mega’da Ayşe Karahasanoğlu var . Gerçekten size en uygun tedaviyi seçiyor yönlendiriyor . Histereskopi sonrası kendinden hamile kalan hastaları varmış . İlk tüp bebek görüşmesi ücretsiz . Eğer vaktiniz varsa ve imkânınız bu hanıma bi görünün derim . Benim de doktorum . Ve çok memnunum . Hiç birşeyi atlamadan bizim bile Gözardı ettiklerimizin üzerinde durdu . Tabi tutup tutmaması nasip kısmet . Ama şuanki durumunuzu bi kaç doktorla daha görüşün derim . Bir de son tüp bebek tutma oranları çok iyi .
Haklısın canım ama araştırmak lazımHer myom ameliyatında olanbir risk bu, bellimi olur?
Ben 21 Ocak da 2 embriyo transfer edildi . Sen ne zaman transfer oldun canımEn iyisi kontrole gidince doktordan net bi şekilde öğrenmek canım doktor özellikle hem kese hem kap atışı için 2 hafta diyo yoksa kese görmek için erken giderdik senin transfer tarihin ne canım
çok fazla geliyor mu size de değerlerKese gormeye ne zaman gideceksiniz yada gordunuz mu keseyi? Kan degerlerimiz hemen hemen ayni ilerlemis de merak ettim :)