- 21 Mart 2017
- 445
- 494
Hayırlı olsun hadi olacak inşallahBen verdim kanı, bu arada antalya ivf de olmuştu dimi senin de transferin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hadi olacak inşallahBen verdim kanı, bu arada antalya ivf de olmuştu dimi senin de transferin?
Sağol canım, kısmet...Hayırlı olsun hadi olacak inşallah
Canım tüp bebek olunca normal hesaplanmıyormuş netten hesapladım böyle çıktı. Normalde adetime göre 4+5 görünüyorum daha . Ama tüp bebek önden gidiyor . Sen hangi duruma göre koydun takvimi ? Beni doktorum haftaya bu gün çağırdı . Sen ne zaman gideceksin gittin mi daha önce ?Merhaba canım takvimde doğum tarihimiz aynı senle hayırlı olsun kontrole ne zaman gidiceksin?
Son adet tarihine göre hesaplayıp koydum takvimi canım bende anlamıyorum hesap işlerinden doktorum 2 hafta sonra kontrole gelmeni söyledi henüz hiç kontrol yapılmadı beklemedeyim açıkcasıCanım tüp bebek olunca normal hesaplanmıyormuş netten hesapladım böyle çıktı. Normalde adetime göre 4+5 görünüyorum daha . Ama tüp bebek önden gidiyor . Sen hangi duruma göre koydun takvimi ? Beni doktorum haftaya bu gün çağırdı . Sen ne zaman gideceksin gittin mi daha önce ?
Tebrik ederim Maşallah kuzum gayet güzel herşey yolunda çok şükürKızlar 6. Gün değer 158 bugün 8.gün değer 353 siZce nasıl
Ama gebelik hesaplamaya girdim tüp bebek gebelik hesaplana yazdım orada adet tarihine göre , yumurta toplamaya göre , blastrokist embriyo transferine göre diye seçenekler var. Oraya göre yaptım ben . Bi de kan değerlerim çok yüksek çıktı 4. Hafta değerlerine hiç uymuyor direk 6. Hafta değerlerindeyim. Beni de çağırmadı ben sonucu söyledim 12. Gün arayıp . 2 hafta sonra gel dedi . Cts ikinci hafta olacak iste .Son adet tarihine göre hesaplayıp koydum takvimi canım bende anlamıyorum hesap işlerinden doktorum 2 hafta sonra kontrole gelmeni söyledi henüz hiç kontrol yapılmadı beklemedeyim açıkcası
Evet canım bende saat 11 gibi verdim kan 2 yada 3 saate doktorum arayacakmış.sende antalya ivf de mi yaptrdın?Ben verdim kanı, bu arada antalya ivf de olmuştu dimi senin de transferin?
Sağol kuZum korkarak ölçtürdüm ama çok şükürTebrik ederim Maşallah kuzum gayet güzel herşey yolunda çok şükür
En iyisi kontrole gidince doktordan net bi şekilde öğrenmek canım doktor özellikle hem kese hem kap atışı için 2 hafta diyo yoksa kese görmek için erken giderdik senin transfer tarihin ne canımAma gebelik hesaplamaya girdim tüp bebek gebelik hesaplana yazdım orada adet tarihine göre , yumurta toplamaya göre , blastrokist embriyo transferine göre diye seçenekler var. Oraya göre yaptım ben . Bi de kan değerlerim çok yüksek çıktı 4. Hafta değerlerine hiç uymuyor direk 6. Hafta değerlerindeyim. Beni de çağırmadı ben sonucu söyledim 12. Gün arayıp . 2 hafta sonra gel dedi . Cts ikinci hafta olacak iste .
Şimdi iyi haberler verme sırası bende Allah’ın izniyle 14 şubatı bekliycem.bu arada 2 gün sonra tekrar kan vermeni söyledi miSağol kuZum korkarak ölçtürdüm ama çok şükür
Canım tebrikler değerin çok güzel :) sağlıkla kucağına al inşallah .kızlar 10.gün 70 deger / 12gün 176 cıktı iyimi kızlar sevinmelimiyim doktorum yolunda gidiyo dedi ama insan korkuyor yinede
Evet canım tekrar vericemŞimdi iyi haberler verme sırası bende Allah’ın izniyle 14 şubatı bekliycem.bu arada 2 gün sonra tekrar kan vermeni söyledi mi
Bende 10.30 gibi verdim canım, ben normalde ali fuat hocanın hastasıyım ivf nin kabaratuvarını kullanıyor, Murat hoca yaptı transferimi, bakalım ne zaman arayacaklar, çok kalabalıktı yine akşama doğru anca ararlar sanırımEvet canım bende saat 11 gibi verdim kan 2 yada 3 saate doktorum arayacakmış.sende antalya ivf de mi yaptrdın?
Keseyle ilgili birşey dendi mi kuzum şu değer olunca görürüz gibisindenEvet canım tekrar vericem
Bende oyle alifuat bey oraya gonderdi benide...benim doktorumda murat bey...inşallah bir süpriz olur bize pozitıf sonuç alırız...buraya yaz mutlaka canım merak ederim ben...hakkımızda hayorlısı...Bende 10.30 gibi verdim canım, ben normalde ali fuat hocanın hastasıyım ivf nin kabaratuvarını kullanıyor, Murat hoca yaptı transferimi, bakalım ne zaman arayacaklar, çok kalabalıktı yine akşama doğru anca ararlar sanırım
Kese gormeye ne zaman gideceksiniz yada gordunuz mu keseyi? Kan degerlerimiz hemen hemen ayni ilerlemis de merak ettim :)İkiz sanırım değerim çok yükseliyor iki buçuk , 3 kat artıyor 2 günde bir
Yok kuzum zaten daha 12. Gün bile olmadı benim doktor istanbulda izmirden bir doktor bulucamKeseyle ilgili birşey dendi mi kuzum şu değer olunca görürüz gibisinden
Yazarım canım, herşey gönlünce olsunBende oyle alifuat bey oraya gonderdi benide...benim doktorumda murat bey...inşallah bir süpriz olur bize pozitıf sonuç alırız...buraya yaz mutlaka canım merak ederim ben...hakkımızda hayorlısı...