Canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz hastanedenBenimde yarın test günüm canım, 6. gün yaptığım erkekn gebelik testi begatif çıktı
Ay canım hayırlı olsun seninle aynı korkuları yaşıyorum inşallah bende dün 6.günüm yaptırdım şuan kotkutorum değer düşer diyeArkadaşlar ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum benim test günüm 14 Şubat bugün eşimle ilgili bir konu için hastaneye gittik !! Gitmişken bende bir cesaret kan verdim !! 8.gün değerimçıktı Hepinizden dua istiyorum ne olur bu sefer değerim artsın tutunsun bırakmasın beni bir hayırlı haber vermek te bana nasip oldu çok şükür
Teşekkür ederin kuzum ben az önce öğrendim içimi bir umut kapladı !! Çok yüksek değil belki ama çokta düşük olmadığını düşünüyorum!sende içini ferah tut Allah’ın izniyle başarıcaz tutunacaklar bizeAy canım hayırlı olsun seninle aynı korkuları yaşıyorum inşallah bende dün 6.günüm yaptırdım şuan kotkutorum değer düşer diye
Benim hiç umudum yok canım, inşallah senin için iyi şeyler olurCanım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz hastaneden
İnşallah bebişiniz size şahane bir sevgililer günü hediyesi verirTeşekkür ederin kuzum ben az önce öğrendim içimi bir umut kapladı !! Çok yüksek değil belki ama çokta düşük olmadığını düşünüyorum!sende içini ferah tut Allah’ın izniyle başarıcaz tutunacaklar bize
İnşallah bebişiniz size şahane bir sevgililer günü hediyesi verir[/QUOT Aminn kuzum inşallah . İnşallah hepimiz için Harika bir dönemin başlangıcı olur ben hepimiz için dua ediyorum
Ben bu mesaj işini beceremiyorum sanırım !!! İnaşşalh kuzum iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlı haberlerini almakta nasip olurİnşallah bebişiniz size şahane bir sevgililer günü hediyesi verir
Canım hayırlı olsun . Benim de test tarihim 14 şubat . Ve 14 şubatın bizim için başka bir anlamı da var . Hayatım için özel bi gün . O sebeple denk gelmesi de bize ilginç gelmişti . İnşallah olumlu olur bizim içinde .Arkadaşlar ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum benim test günüm 14 Şubat bugün eşimle ilgili bir konu için hastaneye gittik !! Gitmişken bende bir cesaret kan verdim !! 8.gün değerimçıktı Hepinizden dua istiyorum ne olur bu sefer değerim artsın tutunsun bırakmasın beni bir hayırlı haber vermek te bana nasip oldu çok şükür
Teşekkür ediyorum kuzum, inşallah 14 Şubat hepimiz için çok daha özel bir anlam içerecek , ve inşallah Rabbim sana da nasip ederCanım hayırlı olsun . Benim de test tarihim 14 şubat . Ve 14 şubatın bizim için başka bir anlamı da var . Hayatım için özel bi gün . O sebeple denk gelmesi de bize ilginç gelmişti . İnşallah olumlu olur bizim içinde .
Canım aslında benimde umudum yok...kendimi negatife hazırladım.ama en azından yarın bu belirsizlikten kurtulacağım.birşeyler netleşecekBenim hiç umudum yok canım, inşallah senin için iyi şeyler olur
Lütfen ümitsiz olma inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınCanım aslında benimde umudum yok...kendimi negatife hazırladım.ama en azından yarın bu belirsizlikten kurtulacağım.birşeyler netleşecek
Canım değerin güZel ben yarın tekrarlayacağım yarın benimde 8. Günüm inşallah hepimiz çok iyi sonuçlar alırızTeşekkür ederin kuzum ben az önce öğrendim içimi bir umut kapladı !! Çok yüksek değil belki ama çokta düşük olmadığını düşünüyorum!sende içini ferah tut Allah’ın izniyle başarıcaz tutunacaklar bize
ins bebek.sahibi olcksnz.Canım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günler
Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallahhhhins bebek.sahibi olcksnz.
Güzel demi kuzum walla içimi rahatlattın Allah razı olsun sendenCanım değerin güZel ben yarın tekrarlayacağım yarın benimde 8. Günüm inşallah hepimiz çok iyi sonuçlar alırız
Merhaba canım takvimde doğum tarihimiz aynı senleAllah pozitif çıkanların kucağına almayı nasip etsinçok zor beklemek gerçekten insan sürekli bi belirti arıyor
Tabiyki güzel 8.gün için içini ferah tut iki gün sonra inşallah ikiyede katlanacak benim arkadaşın 10. Gün değeri 70 di şuan 4aylık hamileGüzel demi kuzum walla içimi rahatlattın Allah razı olsun senden
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşınızada bize de bizler gibi olan umut edip sabırla bekleyen herkese deTabiyki güzel 8.gün için içini ferah tut iki gün sonra inşallah ikiyede katlanacak benim arkadaşın 10. Gün değeri 70 di şuan 4aylık hamile
Ben verdim kanı, bu arada antalya ivf de olmuştu dimi senin de transferin?Canım aslında benimde umudum yok...kendimi negatife hazırladım.ama en azından yarın bu belirsizlikten kurtulacağım.birşeyler netleşecek