Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

hayırlı haberlerinizi beklemedeyiz:) benim de test günüm cumartesi. bugün transferin 8. günü zaman geçmiyor gibi...

Kızlar merhaba bugün transferin 10. günü akşamüstü evde test yaptım ama tek çizgi çıktı yarın kan testimin günü benim gibi olup pozitifi görenler oldu mu acaba? Heyecanlıyım inşallah yarın pozitifi görürüm

Kimisi üzülüyor, kimisi seviniyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok sevindim. Senin yerleşme kanaman oldu mu?
Evet oldu ve çok korttu çünkü Çok fazla oldu internette gibi az değildi benim sonra kahve rengi pas lekesi gibi lekelenmem oldu gecti 2 gündü test yaptığım gün 10 gün oldu

Evet oldu ve çok korttu çünkü Çok fazla oldu internette gibi az değildi benim sonra kahve rengi pas lekesi gibi lekelenmem oldu gecti 2 gündü test yaptığım gün 10 gün oldu
Bende ki de pas lekesi gibiydi.
Bugün yine kan vereceksin ya, kaç haftalık olduğunu doktora sorarmısın nasıl hesaplıyoruz o değerlere göre mi.

Bende ki de pas lekesi gibiydi.
Bugün yine kan vereceksin ya, kaç haftalık olduğunu doktora sorarmısın nasıl hesaplıyoruz o değerlere göre mi.
Internetten gebe hesaplamalarına gir son adet tarihini yaz çıkar beta zaten ona göre artış gösteri 29 ekim transfer oldum son adet tarihim 13 ekim şuan 4+2 yim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…