Test yaptırdın mı cnmBende öyle inşAllah pozitifi görürüz
Kan verdim geldim sonuc bekliyorum canimTest yaptırdın mı cnm
Hadi inşallah dualarımız sizinle. Hayat2828 siz verdiniz mi kanKan verdim geldim sonuc bekliyorum canim
Allah razi olsun kalbim cikacak gibi surekli bakiyorum daha cikmamisHadi inşallah dualarımız sizinle. Hayat2828 siz verdiniz mi kan
Kan verdim geldim sonuc bekliyorum canim
çıktı mı cnmKan verdim geldim sonuc bekliyorum canim
Çok olumsuzsun bence sen bilirsinSanki keseyi görene kalp atışını duyana kadar bu endişeler bitmeyecek gibi.
Yok ya o kadar da olumsuz değilim, sadece tam netleşene kadar azcık seviniyorumÇok olumsuzsun bence sen bilirsin
Malesef negatifçıktı mı cnm
Tutundu canım bebeğim insallah sağlıkla gelir yarın tekrar kan vericemYok ya o kadar da olumsuz değilim, sadece tam netleşene kadar azcık seviniyorum
bugün test sonucu bekleyen arkadaşlar vardı sizde durumlar nasıl ?
Kimisi üzülüyor, kimisi seviniyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok sevindim. Senin yerleşme kanaman oldu mu?Tutundu canım bebeğim insallah sağlıkla gelir yarın tekrar kan vericem
Benimde negatifMalesef negatif
Evet oldu ve çok korttu çünkü Çok fazla oldu internette gibi az değildi benim sonra kahve rengi pas lekesi gibi lekelenmem oldu gecti 2 gündü test yaptığım gün 10 gün olduKimisi üzülüyor, kimisi seviniyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok sevindim. Senin yerleşme kanaman oldu mu?
Bende ki de pas lekesi gibiydi.Evet oldu ve çok korttu çünkü Çok fazla oldu internette gibi az değildi benim sonra kahve rengi pas lekesi gibi lekelenmem oldu gecti 2 gündü test yaptığım gün 10 gün oldu
Internetten gebe hesaplamalarına gir son adet tarihini yaz çıkar beta zaten ona göre artış gösteri 29 ekim transfer oldum son adet tarihim 13 ekim şuan 4+2 yim benBende ki de pas lekesi gibiydi.
Bugün yine kan vereceksin ya, kaç haftalık olduğunu doktora sorarmısın nasıl hesaplıyoruz o değerlere göre mi.
Ne zaman öğrendin cnmBenimde negatif
Değeriniz yazıyor muydubenim de negatif maalesef. hayırlısı.. 3. gün embriyosuydu