- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 29
Merhaba canimBugün transfer oldum tek embriyo ile Rabbım herkese sağlıkla müjdeli haber almayı nasip etsin
Malesef negatifSonucunun ne oldu. Inşallah pozitifdir
Ben de Çarşamba günü transfer oldumMerhaba canim.bende Çarşamba transfe roldum inşallah güzel haberler aliriz. Hangi ilacları kullanıyorsun
Malesef negatif
Bu ay 9.deneme artık.. Rabbim isteyen bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah. Evet cok zor ama kızım cok istiyor bende deniyorum işte imkanlar el verdikçe devamAllahım yardımcınız olsun. 8 deneme cok zor düşüncesi bile zor. Inşallah birazn önce bebeklerine kavusursun
Rabbim bi an önce kavuştursun inşallah ama acizane fikrim neden hemen arka arkaya deniyorsunuz tüp Bebek çok yıpratıcı bir süreç vücud olarak da psikoloji olarak da yorucu en azından bir kaç ay vücudunuzu kendinizi dinlendirip sonra başlasaniz daha sağlıklı olur kanaatindeyimBu ay 9.deneme artık.. Rabbim isteyen bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah. Evet cok zor ama kızım cok istiyor bende deniyorum işte imkanlar el verdikçe devam
Dedim ya 9.denemem olucak negatif aldıktan sonra 3.adetimde başlamış olucam. Çok uzun zaman ara verdim.. Kızımda 9 yasında olduğu için biraz acele ediyorum.. Semra hanıma kalsa hemen ilk adetim de vaşlıycaktı bekledikRabbim bi an önce kavuştursun inşallah ama acizane fikrim neden hemen arka arkaya deniyorsunuz tüp Bebek çok yıpratıcı bir süreç vücud olarak da psikoloji olarak da yorucu en azından bir kaç ay vücudunuzu kendinizi dinlendirip sonra başlasaniz daha sağlıklı olur kanaatindeyimrabbim gönlünüze göre versin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Maşallah bir tane evladin var rabbim uzun ömürlerversin yavruna. Inşallah tkrar yaşarsın bu duyguyuBu ay 9.deneme artık.. Rabbim isteyen bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah. Evet cok zor ama kızım cok istiyor bende deniyorum işte imkanlar el verdikçe devam
İnşallahMaşallah bir tane evladin var rabbim uzun ömürlerversin yavruna. Inşallah tkrar yaşarsın bu duyguyu
İnşallah güzel haber alırız progestan folik asit kan sulandırıcı oxsapar ve estrofemMerhaba canim.bende Çarşamba transfe roldum inşallah güzel haberler aliriz. Hangi ilacları kullanıyorsun
Hadi inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olsunHerkese merhaba.2 yıl kadar önce Zübeyde hanımda tüp Bebek denemesi oldu ve sonuçlar maalesef negatif idi. Ankarada Tolga Ecemiş hocanin hastasiyim suanda. 22 ocakta 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum.2gun geçti heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Bu sefer olacak gibi hissediyorum hem de ikiz gebelik diyorum. Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
merhaba benim de transfer günü dahil 9. günüm gittim bugün dayanamayıp kan verdim 0.7 cıktı değerBen dayanamadım 7.gunum. kan verdim 1 saat sonra çıkar sonuc
Tekrar test verdiniz mi? Ben yarin yeniden vericem 9.gunum olacak. 1 saattir kasıklarım ağrıyor bir de bağırsak sistemim fenaa. Karnım kasıklarım bi tuhaf hic tadım yok.merhaba benim de transfer günü dahil 9. günüm gittim bugün dayanamayıp kan verdim 0.7 cıktı değer
Pazartesi tekrar vercem kan tahlili zaten normalde test günüm pazartesiydi.ben de çikolata kisti var kasıklarımda ağrı zaten oluyor hiç bi belirti hissetmiyorum.Tekrar test verdiniz mi? Ben yarin yeniden vericem 9.gunum olacak. 1 saattir kasıklarım ağrıyor bir de bağırsak sistemim fenaa. Karnım kasıklarım bi tuhaf hic tadım yok.
Hayırlısı olsun inşallah...Pazartesi tekrar vercem kan tahlili zaten normalde test günüm pazartesiydi.ben de çikolata kisti var kasıklarımda ağrı zaten oluyor hiç bi belirti hissetmiyorum.