- 18 Kasım 2013
- 1.244
- 1.133
- 40
Hayır <1,20 negatif diyordu sadeceDeğeriniz yazıyor muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır <1,20 negatif diyordu sadeceDeğeriniz yazıyor muydu
Bendede öyle yazıyorduHayır <1,20 negatif diyordu sadece
Merhâba benimde 2. Transferim. 17 eylülde bende negatif sonucu aldım.simdi transferin 3. Günü. Inşallah ikimizde seviniriz.hangi hastenede tedavi oldunuz.Ben 2. Transferimi oldum 17 eylulde negatif sonuc almistim burda da konuamustuk su an 2. Transferimin 3. Gunu bakalim tutunucakmi bebisim
Ya nasil boyle denk gelmisiz benmde 3. Gunum bursa eurofertilMerhâba benimde 2. Transferim. 17 eylülde bende negatif sonucu aldım.simdi transferin 3. Günü. Inşallah ikimizde seviniriz.hangi hastenede tedavi oldunuz.
Evet bende antalya ivf tup bebek merkezi.ilk transferimde 5bb embriyo vardi pgt sağlıklı raporu vardı.umutluydum olmadi.simdi 5.gün 2bb kalitesinde. Bilmiyorum olur mu. Yas 35 kızıma kardeş istiyoruzYa nasil boyle denk gelmisiz benmde 3. Gunum bursa eurofertil
Hayırlisi olsun inşallah güzel sonuçlar olsun doktorunuz kimdi acabaEvet bende antalya ivf tup bebek merkezi.ilk transferimde 5bb embriyo vardi pgt sağlıklı raporu vardı.umutluydum olmadi.simdi 5.gün 2bb kalitesinde. Bilmiyorum olur mu. Yas 35 kızıma kardeş istiyoruz
Yaa ne guzel 1 kiziniz varmis inslalah bu bebisinizde tutunue ben 24 yasindayim ama tek tüpüm alinti diger tüpümde tıkalı yani hic hamile kalamadim zaten ilk denememde ameliyattan once olmusti yani tupum alinmadma once tutmadi belki bu tutar benmde 5. Gun emriyorsun kaliteside cok iyi dediler bakalimEvet bende antalya ivf tup bebek merkezi.ilk transferimde 5bb embriyo vardi pgt sağlıklı raporu vardı.umutluydum olmadi.simdi 5.gün 2bb kalitesinde. Bilmiyorum olur mu. Yas 35 kızıma kardeş istiyoruz
Kemal Hoca sizinHayırlisi olsun inşallah güzel sonuçlar olsun doktorunuz kimdi acaba
Benim murat beydi geçen yıl boş gebelik yaşadım dondurulmuslarim var bakalım hayırlısıKemal Hoca sizin
Kemal Hoca sizimHayırlisi olsun inşallah güzel sonuçlar olsun doktorunuz kimdi acaba
Murat hocam 1 kez denk geldi cok ilgili ve dikkatli geldi bana.olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum inşallah.Benim murat beydi geçen yıl boş gebelik yaşadım dondurulmuslarim var bakalım hayırlısı
Murat hocada ilk denememdi pozitifi almıştım ama nasip olmadı boş gebelik olunca kürtaj olmak zorunda kaldım bakalım şimdilik eşimin işi gereği şehir değişikliği olduğu için bi süre tedaviyi düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinKemal Hoca sizim
Murat hocam 1 kez denk geldi cok ilgili ve dikkatli geldi bana.olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum inşallah.
Amin inşallahMurat hocada ilk denememdi pozitifi almıştım ama nasip olmadı boş gebelik olunca kürtaj olmak zorunda kaldım bakalım şimdilik eşimin işi gereği şehir değişikliği olduğu için bi süre tedaviyi düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Amiinn inşallah güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah sizede rabbimMerhaba hanımlar benimde 8.denemem 6aa kalite bir embiriyo transfer edildi.. Cumartesi günü test günüm zaman geçmiyor sanki.. Rabbim herkese nasip etsin isteyen bekleyen
İnşallah. 2 gündür cok miğdem bulanıyor ama ona da bağlamak istemiyorumAmiinn inşallah güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah sizede rabbim
İnşallah hayırlı sonuç alırsınBugün transfer oldum tek embriyo ile Rabbım herkese sağlıkla müjdeli haber almayı nasip etsin
İnşallah. 2 gündür cok miğdem bulanıyor ama ona da bağlamak istemiyorum