Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

merhaba kızlar benim transfer de 2 kasımdaydı. 4. günüm. Topu topu iki embriyom vardı döllenmiş. İlki tuttu ama 7 haftalıkken düştü. Bakalım şimdi yeni umut bunu bekliyoruz. haftaya cumartesi test günüm. umuarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim transfer de 2 kasımdaydı. 4. günüm. Topu topu iki embriyom vardı döllenmiş. İlki tuttu ama 7 haftalıkken düştü. Bakalım şimdi yeni umut bunu bekliyoruz. haftaya cumartesi test günüm. umuarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz
Hayirli olsun umarim pozitifi görürsünüz

Yarın test var, hem heyecanlı hem gerginim . Geçen gün hafif pembe bir lekelenme oldu, sabahına da kahverengi bir lekelenme. Forumlara bakıyorum, kiminde böyle olmuş, tutmuş. Ara ara aniden sinirleniyorum ama geçiyor, sanırım ilaçlar ve gerginlikten. Siz de durum nasıl kızlar? Test sonucu bekleyen arkadaşlarım, iyi misiniz? Siz nasıl hissediyorsunuz?

3 gün embiriyosu 9 günüm sonuç bu

Eklentiler

• 16048510696461205833099.jpg
    16048510696461205833099.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 48
Benim bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosuydu. Kan testi yaptım ama doktorum daha erken dedi. Sonuç 13.13 ☺️ Yine de çok mutluyum 😀 12. Güne kadar başka test yapmayacağım ve kendime iyi bakmaya devam 👍

Benim bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosuydu. Kan testi yaptım ama doktorum daha erken dedi. Sonuç 13.13 ☺️ Yine de çok mutluyum 😀 12. Güne kadar başka test yapmayacağım ve kendime iyi bakmaya devam 👍
Hayirli olsun masallah erken belli olmus benim de 3. Gun embriyosu yarin 12. Gun yani test gunum ins pozitiftir.

İnşallah güzel haberlerini alırız. Birçok konu içeriğinde erken test yaptıranlar vardı ben çok sabırsız davrandım. Sen hiç mi test yapmadın.
Hic yapmadim canim bugune kadar gayet sakindim en bastan yapmicam erken test dedim, yarin test günü aklıma geldikce heycan ve korku başlıyo

Bugün kan geldi (kahverengi) yerleşme de olabilir bilemedim. Doktorum progestan ampul vurulmamı istedi. Şimdi onu vuruluyorum. Birkaç gün sonra tekrar test yapacağım.
Testi pozitif gördükten sonra da herşey bitmiş olmuyor.

Bugün kan geldi (kahverengi) yerleşme de olabilir bilemedim. Doktorum progestan ampul vurulmamı istedi. Şimdi onu vuruluyorum. Birkaç gün sonra tekrar test yapacağım.
Testi pozitif gördükten sonra da herşey bitmiş olmuyor.
Neden bu kadar olumsuzsunuz tuttu ve bitti bence yeterli beta hcg yuksek olması gerisini düşünmeye gerek yok bence

X