Hayirli olsun umarim pozitifi görürsünüzmerhaba kızlar benim transfer de 2 kasımdaydı. 4. günüm. Topu topu iki embriyom vardı döllenmiş. İlki tuttu ama 7 haftalıkken düştü. Bakalım şimdi yeni umut bunu bekliyoruz. haftaya cumartesi test günüm. umuarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz
Çok iyi anlamam bu testlerden ama bunda silik çıkıp kan testinde pozitif çıkan çok insan var. O yüzden bu teste hiç takılma3 gün embiriyosu 9 günüm sonuç bu
3 gün embiriyosu 9 günüm sonuç bu
Çok teşekkür ederim inşallahcok guzelll umarim kan tahlininde de guzel sonuclar alirsin. simdiden hayirli olsun canim
Kan tahlilinden de güzel sonuçlar alırsın3 gün embiriyosu 9 günüm sonuç bu
InsallahKan tahlilinden de güzel sonuçlar alırsıninşallah.
Hayirli olsun masallah erken belli olmus benim de 3. Gun embriyosu yarin 12. Gun yani test gunum ins pozitiftir.Benim bugün 7. Günüm. 3. Gün embriyosuydu. Kan testi yaptım ama doktorum daha erken dedi. Sonuç 13.13Yine de çok mutluyum 12. Güne kadar başka test yapmayacağım ve kendime iyi bakmaya devam
Hayirli olsun masallah erken belli olmus benim de 3. Gun embriyosu yarin 12. Gun yani test gunum ins pozitiftir.
Hic yapmadim canim bugune kadar gayet sakindim en bastan yapmicam erken test dedim, yarin test günü aklıma geldikce heycan ve korku başlıyoİnşallah güzel haberlerini alırız. Birçok konu içeriğinde erken test yaptıranlar vardı ben çok sabırsız davrandım. Sen hiç mi test yapmadın.
Bende yarın yaptıracağım çok heyecanlıyımHayirli olsun masallah erken belli olmus benim de 3. Gun embriyosu yarin 12. Gun yani test gunum ins pozitiftir.
Neden bu kadar olumsuzsunuz tuttu ve bitti bence yeterli beta hcg yuksek olması gerisini düşünmeye gerek yok benceBugün kan geldi (kahverengi) yerleşme de olabilir bilemedim. Doktorum progestan ampul vurulmamı istedi. Şimdi onu vuruluyorum. Birkaç gün sonra tekrar test yapacağım.
Testi pozitif gördükten sonra da herşey bitmiş olmuyor.
Sanki keseyi görene kalp atışını duyana kadar bu endişeler bitmeyecek gibi.Neden bu kadar olumsuzsunuz tuttu ve bitti bence yeterli beta hcg yuksek olması gerisini düşünmeye gerek yok bence
Bende öyle inşAllah pozitifi görürüzBende yarın yaptıracağım çok heyecanlıyım
İnşallahBende öyle inşAllah pozitifi görürüz