- 5 Ağustos 2016
- 1.165
- 1.545
Benim 4. Günüm bugün dün 2 kez pembe lekelenme yaşadım .sizin kaçıncı gününüz?
bende de bu su gibi akıntı çok fazla fakat benimki transfer öncesinde başladı. Hemşireye sorduğumda da progesteron ilaçlarına demekki vücut iyi cevap veriyor, bu iyi bir şey dedi. Eğer iltahaplı bir akıntı söz konusu değil ise normalmiş yani.
Evet öyle bi ıslaklık hissediyorum ki adet oldum sanıyorumBenim de hala su gibi geliyor.ne zaman biter,bitecek mi bilmiyorum.çok rahatsız edici.muhtemelen crinone yapıyor bendekini
Yok canım hepimizde var o sanırım az veya çok.bazen arka arkaya oluyor.umarım bi süre sonra geçer.zaten bu jelden korkuyorum enfeksiyon yapcak diye.Evet öyle bi ıslaklık hissediyorum ki adet oldum sanıyorum
Benden de cok hafıf pembesı hatta bazen sımdıyah gıbı geldıgıde oldu ıcerde bırıkenler benımde belımde agrı var hala gecmeyen sızım sızım sızlıyor su gıbı akıntım var kanama zannedıp tuvalete gıdıyorum arada crıone jel yanlıs bılgılendırmeyeyım ama hava karısınca renk farklılasıyormus sanırım ben hemsıreme sordum korkulcak bır durum degıldır dedı ama gel bana sorYüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?
Senin kaçıncı günün canım ?Benden de cok hafıf pembesı hatta bazen sımdıyah gıbı geldıgıde oldu ıcerde bırıkenler benımde belımde agrı var hala gecmeyen sızım sızım sızlıyor su gıbı akıntım var kanama zannedıp tuvalete gıdıyorum arada crıone jel yanlıs bılgılendırmeyeyım ama hava karısınca renk farklılasıyormus sanırım ben hemsıreme sordum korkulcak bır durum degıldır dedı ama gel bana sor
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün bugünKizlar sonucum geldi 406
17 gun oldu benım bu hafta kontrole gtcemSenin kaçıncı günün canım ?
Sağolun Allah hepinize aynı duyguyu yasatsin inşallah kucağımıza almayida nasip etsin insallin 5 gün emriyosu 28 ocakta tiransfer oldumHayırlı olsun canım kaçıncı günün bugün
Yok canım alıştırdım zaten kenCanım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günler
zaten kendimi alıştırdım vallahi çocuk düşünmüyorum ben kafamda bitirdim hayattaki başka hedeflerimi gerçekleştireceğim insanın hayatı sadece çocuğa odaklı olmamalı Allaha şükür işim varCanım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günler
Öyle elbette, sağlıklı ve mutlu olun inşallah bir ömür, ben de sizin gibi düşünüyorum, ileride keşke dneseydim dememek adına tüm bu uğraşlarım, yarın test günüm negatif görmeye hazırım, benden ve eşimden önemli hiçbirşey yok bu hayatta, bizim evliliğimizi bir bebek ancak daha mutlu kılardı, yeterince mutluyuz, ne yapalım yani evladımız yoksa, dünyamızın sonu değil, bu olaya böyle bakamazsak hiç mutlu olmayız...Yok canım alıştırdım zaten ken
zaten kendimi alıştırdım vallahi çocuk düşünmüyorum ben kafamda bitirdim hayattaki başka hedeflerimi gerçekleştireceğim insanın hayatı sadece çocuğa odaklı olmamalı Allaha şükür işim varzaten burda da olmam artık hayatta öyle şeyler yaşadımki dua ederken de hep hayırlısı olsun dedim Allahım benim illa çocuğum olsun diye dua etmedim her zaman hayırlısını diledim hayırlısı buymuş herkese bol şans Görüşürüz kızlar sizinle yüz yüzü görüşmesek de burda dertlerimi paylaşmak güzeldi
Benimde yarın test günüm canım, 6. gün yaptığım erkekn gebelik testi begatif çıktıKızlar merhaba . Bu sabah erken gebelik testide yaptım o da negatıf çıktı...başta çok üzüldüm neyseki ailem eşim beni sakinleştirdi.şimdi yarın test günüm kan vereceğim yeniden umutlandık.