- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
Amin canım inşallahSağol canım, darısı isteyen herkesin başına..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahSağol canım, darısı isteyen herkesin başına..
Bende yarınM Merveyakup sen kan testi yaptırdın mı canım ben yarın yaptıracağım sebi merak ettim
Valla umudum yok hayırlısı böyleymiş ne yapalım kendimi alıştırsam iyi olur en azından hayalkırıklığı yaşamam herkese de sabır diliyorum bu süreçte gereçekten sor bi süreçmişCanım erken test yaptırdığını düşünmekle birlikte bu değer benim bildiğim kadarıyla negatif ama bu artış olmayacağı anlamına gelmez!test gününü beklemelisin bence !!! Herkeste durum farklı seyir edebiliyor
Sanmıyorum yükselmez herkese bu süreçte sabır diliyorum artık düşünmeyeceğim çocuk olmaması dünyanın sonu değil ne yapalım Allah sağlık versin illa herkesin çocuğu olacak diye bi kaide yok böyle de hayat güzel bende hayatımda çocuksuz plan yaparım ne yapalımCanım evet 5 ten üstü pozitif hatta benm 8. Gün 18,80 çıktı o bile pozitif değil gibi düşük olucak muhtemel inş senin yükselir erken yapmasaydın keşke
Umudunu lütfen kaybetme lütfennnnSanmıyorum yükselmez herkese bu süreçte sabır diliyorum artık düşünmeyeceğim çocuk olmaması dünyanın sonu değil ne yapalım Allah sağlık versin illa herkesin çocuğu olacak diye bi kaide yok böyle de hayat güzel bende hayatımda çocuksuz plan yaparım ne yapalım
Bişey olmaz Allahın izniyleKızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an
birşey olmaz sen içini ferah tut!! Bol su iç bugün kuzumKızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an
Birşey olmaz inşallah lütfen gönlünü ferah tut . Benim de ağzımın içi yara oldu anlamadım .Kızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an
Bağışıklık sistemi zayıf kalmış olabilir belkiBirşey olmaz inşallah lütfen gönlünü ferah tut . Benim de ağzımın içi yara oldu anlamadım .
Yüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?Bağışıklık sistemi zayıf kalmış olabilir belki
bol su içiniz bazen hamile olduğunu bilmeden ilaç kullananlar biliyorum kendinizi üzmeyin birşey olmaz Allahın izniyleKızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an
Gittigim bir kadin dogumcuya sormustum ilaclarin embriyo ustundeki teratojenik etkisinin embriyonal Gelişimde Hemen olmadigini soylemisti. Sen yine De doktoruna danis ancak o da bir sey olmaz diyecektir. Aft Bende de Cok cikardi ben new life in agizdan alinan Metilkobalamin formu b12 aliyorum pastil gibi. Bana Cok iyi geliyor. Doktoruna bir danis onay verirse bundan edinmeni oneririm. Ya da karadut daKızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an
Canım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günlerSanmıyorum yükselmez herkese bu süreçte sabır diliyorum artık düşünmeyeceğim çocuk olmaması dünyanın sonu değil ne yapalım Allah sağlık versin illa herkesin çocuğu olacak diye bi kaide yok böyle de hayat güzel bende hayatımda çocuksuz plan yaparım ne yapalım
Ay zaten zor bulduk bi de bişey olursa çok üzülürümbirşey olmaz sen içini ferah tut!! Bol su iç bugün kuzum
ay daha hamile oldugumuzun zevkine varamadan böyle yaralar olduBirşey olmaz inşallah lütfen gönlünü ferah tut . Benim de ağzımın içi yara oldu anlamadım .
sizin kaçıncı gününüz?Yüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?
Haklısın ama iste insan kendinde olunca panik oluyor bende arkadaşımda gördüm bilmeden bir hafta antibiyotik kullandı ama bebeği sağlıkla doğdu . Ama iste dediğim gibi zor bulunca insan çok panik oluyorbol su içiniz bazen hamile olduğunu bilmeden ilaç kullananlar biliyorum kendinizi üzmeyin birşey olmaz Allahın izniyle
tamam haftaya gideceğim doktoruma sorayım . Zaten artık kullanmam hiç bi şey. İşte cahillik ettim bir anda kullandım düşünmedenGittigim bir kadin dogumcuya sormustum ilaclarin embriyo ustundeki teratojenik etkisinin embriyonal Gelişimde Hemen olmadigini soylemisti. Sen yine De doktoruna danis ancak o da bir sey olmaz diyecektir. Aft Bende de Cok cikardi ben new life in agizdan alinan Metilkobalamin formu b12 aliyorum pastil gibi. Bana Cok iyi geliyor. Doktoruna bir danis onay verirse bundan edinmeni oneririm. Ya da karadut da
Olabilir Onda da b12 Cok.
ilaç kutularının üzerine not yazın kullannılmayacak diye eline aldığınızda aklına gelirHaklısın ama iste insan kendinde olunca panik oluyor bende arkadaşımda gördüm bilmeden bir hafta antibiyotik kullandı ama bebeği sağlıkla doğdu . Ama iste dediğim gibi zor bulunca insan çok panik oluyor
tamam haftaya gideceğim doktoruma sorayım . Zaten artık kullanmam hiç bi şey. İşte cahillik ettim bir anda kullandım düşünmeden
Benim de hala su gibi geliyor.ne zaman biter,bitecek mi bilmiyorum.çok rahatsız edici.muhtemelen crinone yapıyor bendekiniYüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?
Bundan sonra hiç bi şey kullanmam yailaç kutularının üzerine not yazın kullannılmayacak diye eline aldığınızda aklına gelir