Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım erken test yaptırdığını düşünmekle birlikte bu değer benim bildiğim kadarıyla negatif ama bu artış olmayacağı anlamına gelmez!test gününü beklemelisin bence !!! Herkeste durum farklı seyir edebiliyor
Valla umudum yok hayırlısı böyleymiş ne yapalım kendimi alıştırsam iyi olur en azından hayalkırıklığı yaşamam herkese de sabır diliyorum bu süreçte gereçekten sor bi süreçmiş

Canım evet 5 ten üstü pozitif hatta benm 8. Gün 18,80 çıktı o bile pozitif değil gibi düşük olucak muhtemel inş senin yükselir erken yapmasaydın keşke
Sanmıyorum yükselmez herkese bu süreçte sabır diliyorum artık düşünmeyeceğim çocuk olmaması dünyanın sonu değil ne yapalım Allah sağlık versin illa herkesin çocuğu olacak diye bi kaide yok böyle de hayat güzel bende hayatımda çocuksuz plan yaparım ne yapalım

Sanmıyorum yükselmez herkese bu süreçte sabır diliyorum artık düşünmeyeceğim çocuk olmaması dünyanın sonu değil ne yapalım Allah sağlık versin illa herkesin çocuğu olacak diye bi kaide yok böyle de hayat güzel bende hayatımda çocuksuz plan yaparım ne yapalım
Umudunu lütfen kaybetme lütfennnn

Kızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an :KK42:

Kızlar ya ben sabah uyandım ağzımda aft çıkmış . Bi ilaç var oralmedic diye onu hep kullanıyorum hemen geçiriyor . Hiç arkasına bakmadan kullandım sonra aklıma geldi baktım hamileler kullanamaz yazmış sülfat varmış içinde Allahım resmen cahillik ettim bakmadan bi şey kullandım inanmıyorum ya inşallah bi şey olmaz demi ya çok korkuyorum su an :KK42:
Bişey olmaz Allahın izniyle

birşey olmaz sen içini ferah tut!! Bol su iç bugün kuzum

Birşey olmaz inşallah lütfen gönlünü ferah tut . Benim de ağzımın içi yara oldu anlamadım .

Bağışıklık sistemi zayıf kalmış olabilir belki
Yüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?

bol su içiniz bazen hamile olduğunu bilmeden ilaç kullananlar biliyorum kendinizi üzmeyin birşey olmaz Allahın izniyle

Gittigim bir kadin dogumcuya sormustum ilaclarin embriyo ustundeki teratojenik etkisinin embriyonal Gelişimde Hemen olmadigini soylemisti. Sen yine De doktoruna danis ancak o da bir sey olmaz diyecektir. Aft Bende de Cok cikardi ben new life in agizdan alinan Metilkobalamin formu b12 aliyorum pastil gibi. Bana Cok iyi geliyor. Doktoruna bir danis onay verirse bundan edinmeni oneririm. Ya da karadut da
Olabilir Onda da b12 Cok.

Canım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günler

Yüksek ihtimalle verdikleri ilaçlardan olabilir . Ya su gibi akıntım geliyor 2 gündür ve ilaç kalıntıları da dün 2 kere pembemsi idi . Biraz ayağa kalkıp geri yatınca acayip belim sızlıyor siz de de böyle mi ?
sizin kaçıncı gününüz?
bende de bu su gibi akıntı çok fazla fakat benimki transfer öncesinde başladı. Hemşireye sorduğumda da progesteron ilaçlarına demekki vücut iyi cevap veriyor, bu iyi bir şey dedi. Eğer iltahaplı bir akıntı söz konusu değil ise normalmiş yani.

bol su içiniz bazen hamile olduğunu bilmeden ilaç kullananlar biliyorum kendinizi üzmeyin birşey olmaz Allahın izniyle
Haklısın ama iste insan kendinde olunca panik oluyor bende arkadaşımda gördüm bilmeden bir hafta antibiyotik kullandı ama bebeği sağlıkla doğdu . Ama iste dediğim gibi zor bulunca insan çok panik oluyor :110:
Gittigim bir kadin dogumcuya sormustum ilaclarin embriyo ustundeki teratojenik etkisinin embriyonal Gelişimde Hemen olmadigini soylemisti. Sen yine De doktoruna danis ancak o da bir sey olmaz diyecektir. Aft Bende de Cok cikardi ben new life in agizdan alinan Metilkobalamin formu b12 aliyorum pastil gibi. Bana Cok iyi geliyor. Doktoruna bir danis onay verirse bundan edinmeni oneririm. Ya da karadut da
Olabilir Onda da b12 Cok.
tamam haftaya gideceğim doktoruma sorayım . Zaten artık kullanmam hiç bi şey. İşte cahillik ettim bir anda kullandım düşünmeden :cry:

Haklısın ama iste insan kendinde olunca panik oluyor bende arkadaşımda gördüm bilmeden bir hafta antibiyotik kullandı ama bebeği sağlıkla doğdu . Ama iste dediğim gibi zor bulunca insan çok panik oluyor :110:

tamam haftaya gideceğim doktoruma sorayım . Zaten artık kullanmam hiç bi şey. İşte cahillik ettim bir anda kullandım düşünmeden :cry:
ilaç kutularının üzerine not yazın kullannılmayacak diye eline aldığınızda aklına gelir :21::anneadayı:

Benim de hala su gibi geliyor.ne zaman biter,bitecek mi bilmiyorum.çok rahatsız edici.muhtemelen crinone yapıyor bendekini

X