Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum benim test günüm 14 Şubat bugün eşimle ilgili bir konu için hastaneye gittik !! Gitmişken bende bir cesaret kan verdim !! 8.gün değerim 7️⃣3️⃣ çıktı Hepinizden dua istiyorum ne olur bu sefer değerim artsın tutunsun bırakmasın beni bir hayırlı haber vermek te bana nasip oldu çok şükür
Ay canım hayırlı olsun seninle aynı korkuları yaşıyorum inşallah bende dün 6.günüm yaptırdım şuan kotkutorum değer düşer diye

Ay canım hayırlı olsun seninle aynı korkuları yaşıyorum inşallah bende dün 6.günüm yaptırdım şuan kotkutorum değer düşer diye
Teşekkür ederin kuzum ben az önce öğrendim içimi bir umut kapladı !! Çok yüksek değil belki ama çokta düşük olmadığını düşünüyorum!sende içini ferah tut Allah’ın izniyle başarıcaz tutunacaklar bize

Teşekkür ederin kuzum ben az önce öğrendim içimi bir umut kapladı !! Çok yüksek değil belki ama çokta düşük olmadığını düşünüyorum!sende içini ferah tut Allah’ın izniyle başarıcaz tutunacaklar bize
İnşallah bebişiniz size şahane bir sevgililer günü hediyesi verir

Arkadaşlar ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum benim test günüm 14 Şubat bugün eşimle ilgili bir konu için hastaneye gittik !! Gitmişken bende bir cesaret kan verdim !! 8.gün değerim 7️⃣3️⃣ çıktı Hepinizden dua istiyorum ne olur bu sefer değerim artsın tutunsun bırakmasın beni bir hayırlı haber vermek te bana nasip oldu çok şükür
Canım hayırlı olsun . Benim de test tarihim 14 şubat . Ve 14 şubatın bizim için başka bir anlamı da var . Hayatım için özel bi gün . O sebeple denk gelmesi de bize ilginç gelmişti . İnşallah olumlu olur bizim içinde .

Canım hayırlı olsun . Benim de test tarihim 14 şubat . Ve 14 şubatın bizim için başka bir anlamı da var . Hayatım için özel bi gün . O sebeple denk gelmesi de bize ilginç gelmişti . İnşallah olumlu olur bizim içinde .
Teşekkür ediyorum kuzum, inşallah 14 Şubat hepimiz için çok daha özel bir anlam içerecek , ve inşallah Rabbim sana da nasip eder

Canım değerin güZel ben yarın tekrarlayacağım yarın benimde 8. Günüm inşallah hepimiz çok iyi sonuçlar alırız

Canım benim üzüldüm benim 7.günüm 0.160 idi hep bi mucize bekledim ama umudumda yoktu amacım seni üzmek değil ama çok umutlanma dün asıl test günümdü ve 0 sonucu değişmedi 5.denenemdi ve artık tekrar denememeye evlat edinmeye karar verdik nasipte öteye gidilmiyor çok yorulduk çok yıprandık ama nasip ama inan senin için mucize olsun çok isterim kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma canım hayırlı günler
ins bebek.sahibi olcksnz.

Tabiyki güzel 8.gün için içini ferah tut iki gün sonra inşallah ikiyede katlanacak benim arkadaşın 10. Gün değeri 70 di şuan 4aylık hamile
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşınızada bize de bizler gibi olan umut edip sabırla bekleyen herkese de

Benim test gunum 12 subat normal sartlarda Cok stres yapar Hemen gidip kan vermem lazimdi ancak bende inanilmaz bir sakinlik var. Memelerde sislik (ki o da kullandigim progesterondan dolayi) ve gobekten yaptigimiz Ignelerin olusturdugu yumrulardan kaynakli aci haric hic bir belirti yok:) Bir de kabak cekirdeginden nefret ettim yarin kavrulmus alacagim belki o daha lezzetldir:)))

X