- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Cevabın için teşekkür ederim... Ama prolutex yani progesteron iğnesi göbekten dediler ve o çok morarma yaptı. Oskapar ı bende koldan yapıyorum o da morluklar yaptı aslında ama göbeğim daha kötü...Thelittleprince ben oskarparı koldan yapıyorum. 5 dk filan yanıp acıyor. Sonra geciyor Hemşire kol veya göbek demişti . Kol u tercih ettim bende
Bende yapıyorum aslında ama yine de danışmak istedim...Evet canım bayadır kullanıyorum ben. aynı dediklerin gibi işte heryer mosmor. ben akşamları peçeteye kolanya döküp iğne yaptığım yerlere örtüyorum bi yarım saat bekletiyorum acısını sızını alıyor biraz
çekecez canım mecburen elden gelen başka bişey yok. gebelik var mı sendeBende yapıyorum aslında ama yine de danışmak istedim...
hepimize bu yolda kolaylıklar diliyorum çok
Çok şükür canım, yeni öğrendikçekecez canım mecburen elden gelen başka bişey yok. gebelik var mı sende
Transferden once 2 hafta boyunca her sabah ac karnina 1 elma 1 havuc 1 pancar suyunu sıkıp 1 kasik zeytinyagiyla ictim. Transferden sonrada her gun kahvaltida 1 elma 2 havuc 3 portakal suyu sıkıp yine 1 kasik zeytinyagiyla ictim. Kabiz olmamak icin hergun bir kase kayisi kompostosu bir bardak kefir ictim halada iciyorum bunlarin disinda bol bol tuzsuz kabak cekirdegi yedim ve bol et balik tavuk turevi seyler yedim. Aksamlari kivi ve muz yedim. Birde surekli yatmadim her saat basi kalkip evin icinde gezindim ev isi kesinlikle yapmadim. Ilaclarimi zamaninda icmeye ozen gosterdim. Bir de bol bol dua ettim. Tum bunlarin etkisi var midir bilmiyorum ama birazda nasip kismet isi olduguna inaniyorum ben kendimi elimden geldigince rahat tutmaya calistim her turlu sonuca kendimi hazirladim. Cok sukur Allahima pozitifi gordum insallah Rabbim devaminida getirir. Cok zor bir surec cok sabir istiyor Allah isteyen herkese nasip etsin yuzunu guldursun...Merhaba arkadaşlar,
benim de bugün transferimin 1. günü. Daha çok yolumuz var anlıyacağınız
Acaba pozitif sonuç alan arkadaşlar nelere dikakt ettiler? tutunmaya yardımcı neler yediler içtiler? Yazabilir misiniz?
Arkadaşım transferin hayırlı olsun, sonucu da çok güzel olsun inşallah
Ben transferden sonra her gün bir dilim ananas yedim, doğru mudur bilemem ama tutunmada olumlu etkileri olduğunu söylüyorlar
Sonra kabak çekirdeği ve ceviz
Birde protein ağırlıklı beslendim... En çokta dua
İnşallah isteyen herkese nasip olur pozitifi görmek ve sağlıkla kucağımıza almak
Transferden once 2 hafta boyunca her sabah ac karnina 1 elma 1 havuc 1 pancar suyunu sıkıp 1 kasik zeytinyagiyla ictim. Transferden sonrada her gun kahvaltida 1 elma 2 havuc 3 portakal suyu sıkıp yine 1 kasik zeytinyagiyla ictim. Kabiz olmamak icin hergun bir kase kayisi kompostosu bir bardak kefir ictim halada iciyorum bunlarin disinda bol bol tuzsuz kabak cekirdegi yedim ve bol et balik tavuk turevi seyler yedim. Aksamlari kivi ve muz yedim. Birde surekli yatmadim her saat basi kalkip evin icinde gezindim ev isi kesinlikle yapmadim. Ilaclarimi zamaninda icmeye ozen gosterdim. Bir de bol bol dua ettim. Tum bunlarin etkisi var midir bilmiyorum ama birazda nasip kismet isi olduguna inaniyorum ben kendimi elimden geldigince rahat tutmaya calistim her turlu sonuca kendimi hazirladim. Cok sukur Allahima pozitifi gordum insallah Rabbim devaminida getirir. Cok zor bir surec cok sabir istiyor Allah isteyen herkese nasip etsin yuzunu guldursun...
Masallah size ben Kendim yapamiyorum esim yapiyor bana da gobektenCevabın için teşekkür ederim... Ama prolutex yani progesteron iğnesi göbekten dediler ve o çok morarma yaptı. Oskapar ı bende koldan yapıyorum o da morluklar yaptı aslında ama göbeğim daha kötü...
Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah... Yaşadığımız zorluklar unutulup gitsin
Yook yok ben yapamıyorum, eşim de yapamıyor...Masallah size ben Kendim yapamiyorum esim yapiyor bana da gobekten
Tup Bebek tedavisindeki ignelerde biz de hep disarda yaptirdik ama bu hazir olunca kolay oldu. SImdi bu hafta raporluyum esim gunduz yapabiliyor haftaya Igne saatleri ise denk geliyor Kendim nasil yapacam Hic bilmiyorumYook yok ben yapamıyorum, eşim de yapamıyor...
Biz her akşam hastanede yaptırıyoruz ne yazık ki.
Ben kendime iğne yapmayı denedim ama yapamadım... Yapanları da takdir ediyorum. Eşimde yapamıyor ne yazık ki...Tup Bebek tedavisindeki ignelerde biz de hep disarda yaptirdik ama bu hazir olunca kolay oldu. SImdi bu hafta raporluyum esim gunduz yapabiliyor haftaya Igne saatleri ise denk geliyor Kendim nasil yapacam Hic bilmiyorum
Olsun saglikla kavusalim bebeklere de. Boyle cozumu olan seyler karsimiza ciksin Allah dermansiz dert vermesinBen kendime iğne yapmayı denedim ama yapamadım... Yapanları da takdir ediyorum. Eşimde yapamıyor ne yazık ki...Mecburen hep hastanede yaptırıyoruz
Ben iğneler için gece 10:00 u belirledim saat olarak
O nedenle sorun olmuyor.
Sizde bence kendiniz yapamazsanız en yakın hastanede yaptırırsınız, geçici bir süre için en azından.. Allah kolaylıklar versin bizlere, çok kolay bir süreç değil gerçekten..
Benimde biraz dolgunluk var ama sızı mızı kalmadı sonuç hüsran olur diye cesaret edip testte yapamıyorum !! Erkenden yapan herkesi tebrik ediyorum WallaVallaha canım vardı ama sanki oda bugün geçti ben anlamadım
Canım erken test yaptırdığını düşünmekle birlikte bu değer benim bildiğim kadarıyla negatif ama bu artış olmayacağı anlamına gelmez!test gününü beklemelisin bence !!! Herkeste durum farklı seyir edebiliyorkızlar bugün transferimin 8.günü 1 saat önce acilde test yaptırdık sonuç 0.547 doktor ne negatif ne pozitif dedi. testin referans aralığı 0-5 arası bu ne demek oluyor 5ten yukarası mı gebelik bi yardımcı olun kızlar kafamda deli sorular
Canım evet 5 ten üstü pozitif hatta benm 8. Gün 18,80 çıktı o bile pozitif değil gibi düşük olucak muhtemel inş senin yükselir erken yapmasaydın keşkekızlar bugün transferimin 8.günü 1 saat önce acilde test yaptırdık sonuç 0.547 doktor ne negatif ne pozitif dedi. testin referans aralığı 0-5 arası bu ne demek oluyor 5ten yukarası mı gebelik bi yardımcı olun kızlar kafamda deli sorular
İnşallah canım gözün aydın olsunÇok şükür canım, yeni öğrendikSağlıkla devam eder inşallah
Sağol canım, darısı isteyen herkesin başına..İnşallah canım gözün aydın olsun